Techa 42 Napisano Maj 19, 2016 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Kymco Xciting 500 ccm Skuter u odličnom stanju 12.500 km, vlasnik, registrovan do 09.11.2016. Cena 1.750 eura Napomena: Zamene NE. Informacije na tel. 060/0-232-898 Vlada Rajić-Mladenovac Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5388 Napisano Maj 19, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 6069 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Godište? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Techa 42 Napisano Maj 19, 2016 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Godište? Godište 2005. Zaboravih ima pancir creva i ABS 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Maj 20, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Po karoseriji ne može da bude 2005 ! Rerovizori su na oklopu do 2006, kao i poklopac varijatora je model koji se ugradjivao od 2009 ! Greška u godištu ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 907 Napisano Maj 20, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 2089 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Па зар 2009 није ефи,или су правили и један и други? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Maj 20, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Pravili se paralelno, a od 2011.g 500 Ri je EFI, i ima drugačiju masku, dva fara, led poziciju ! Ja sam imao XC 500 karb, 2009.god, ovakav kao u oglasu identičan, zato me buni godište. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Maj 21, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Van grada pri 90 km/h mi je trošio 4,3 lit, a na 110 - 120 znao je da popije i do 5 lit! U gradu ga nešto nisam ni puno vozio, pa nemam uvid koliko je trošio. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 907 Napisano Maj 22, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 2089 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Kažu da može da popije i do 10L Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Maj 22, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Kažu da može da popije i do 10L Ha, ha Braco, 'oće ali na 200 km!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16371 Napisano Maj 22, 2016 Integrisan, 9409 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Potrosnja mu varira od 5L do 8L, neretko I nesto preko 8L....sve zavisi od stanja samog motora kao I gde se motor vozi jer nija ista gradska voznja, guzve u BG ili recimo KG. U idelnim ulovima trebalo bi od 5L do 7L Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Techa 42 Napisano Maj 26, 2016 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Po karoseriji ne može da bude 2005 ! Rerovizori su na oklopu do 2006, kao i poklopac varijatora je model koji se ugradjivao od 2009 ! Greška u godištu ! Skuter jeste 2005 god. Prethodni vlasnik (inače majstor koji održava skutere) je prepakovao plastiku (i još po nešto) sa novijeg modela Xcitinga tako da skuter danas izgleda ovako: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Techa 42 Napisano Maj 26, 2016 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Van grada pri 90 km/h mi je trošio 4,3 lit, a na 110 - 120 znao je da popije i do 5 lit! U gradu ga nešto nisam ni puno vozio, pa nemam uvid koliko je trošio. Moje iskustvo sa potrošnjom je približno. Jednom sam samo merio potrošnju i to na relaciji Mladenovc-Beograd-Mladenovac. Do Beograda sam stigao Avalskim putem a u Mladenovac se vratio auto putom. U Beogradu je bila uobičajena gužva a ja sam išao na Slaviju, Nemanjinu, Zahumsku i Bulevar........rezultat 4,3 lit. Xcatingom sam istinski zadovoljan. Godinuipo sam u vlasništvu i nisam imao nikakvih kvarova niti potrebe za ulaganjem. Prešao sam 4.500 km. U trenutku kupovine zadnja guma je bila nova a prednju sam ja zamenio kupovinom nove, pre oko 1.000 km. Ulje/filter zamenjeno pre 300 km, ulje u diferencijalu zamenjeno pre 500 km. Pločice nisam menjao jer još nisu za zamenu. Diskovi su kao novi (sva tri diska) -nema falca na rubovima već samo minimalni tragovi kočenja. Potrudio sam se da dam sve odgovore na najčeše mi postavljana pitanja. Dakle, prodaja je i dalje aktuelna a cena je podložna korekciji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Maj 26, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Ok, sada je razjašnjena dilema godišta. Sretna prodaja, skuter izgleda odlično !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...