eduardo 210 Napisano Maj 19, 2016 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Princ 250 + Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem bocne nosace za Afriku rd 04, 91vo godiśte, pravio bih kod velemajstora Sebe ali mi je veliki problem vreme posto sam gotovo uvek u nekoj stisci sa istom. Ako neko ima za prodaju pomenute ja bih da pazarim, hvala. Evo i slicice moje kraljice: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1718 Napisano Maj 19, 2016 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja nesto sto ti mozda odgovara, a ti pogledaj pa prosudi. Ovi. Nosaci su bili kod mene na LM-u, pre toga na xrv750 ili kako se vec zove onaj Hondin enduro sa kardanom, a ima ih i na maloj Teneri, nadjoh na netu. Znaci prilicno su univerzalni za enduro motore starije generacije. Za njih sam bio spremio vojne manjerke ali jh nikad nisam stavio. Ode Honda a ostadose nosaci, kofer i manjerke. Sve je na prodaju. Evo slika Redovne cene na KP, Nosac kofera 70 evra Manjerke 70 evra Kofer Givi E 50 100 evra Za clanove popust naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eduardo 210 Napisano Maj 19, 2016 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Princ 250 + Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Hvali ti, ali mislim da bi tu trebalo podosta prepravljanja, najviše zbog ovih prednjih kačenja nosača a dužih kutija na Africi u odnosu na ove na slikama. U svakom slučaju hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1718 Napisano Maj 19, 2016 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Nema problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eduardo 210 Napisano Maj 21, 2016 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Princ 250 + Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Up. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marence 5 Napisano Jun 9, 2016 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd-Vracar Motocikl: KTM 990 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan imam nosace i kofere na mojoj rd 07, saljem slike ubrzo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eduardo 210 Napisano Jun 9, 2016 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Princ 250 + Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno ali dosta njih su mi rekli da ne pašu sa rd07 na rd04, u svakom slučaju hvala. U međuvremenu sam našao majstora i za par dana ću imati svoje original. Može lock na ovaj oglas. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marence 5 Napisano Jun 9, 2016 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd-Vracar Motocikl: KTM 990 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo kofera, nosaci su pravljeni kod sebe sa miljakovca. odlicni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marence 5 Napisano Jun 9, 2016 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd-Vracar Motocikl: KTM 990 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Koferi su alpos, sa unutrasnjim ktm torbama na rajsferslus. Staje unutra koliko hoces. Usput da kaze prodaje se i motor. 1997, rd07a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eduardo 210 Napisano Jul 2, 2016 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Princ 250 + Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Rešen problem. Hvala svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...