Jump to content

Moto Zajednica

Kupujem motor do 500ccm

Recommended Posts

• Zlo i naopako, 545 postova
  • Motocikl: Kao da nema

Kao sto naslov kaze. Kupio bih motor do 500 kubika za potrebe da se vozam na posao i nazad i da idem do fuske itd .. cisto da ne palim hondu za manju kilometrazu..a opet mi treba nesto da se ne guzim na 50ccm jer mi dupe utrne posle pola sata voznje na istom...

Anyway...nemam preference za tip/izgled/marku/snagu/godiste itd...bitno mi je da se mogu smestiti na njega (190ccm i jedno 115kg) i da je motor ispravan.

E sad..ono sto mi je bitno jeste da je motor u Vojvodini jer necu da se vozam negde na jug srbije da bih gledao neki krs. vec par puta opecen na isti nacin..preko fona sve ok, sve stima i ispravno..dodjem a ono kravlja balega na sedistu i slicne fore... znaci da mi je relativno blizu Kule da mogu ko covek da odem i pogledam a da ne vucem kombi uvek sa sobom jer i taj kombi moram platiti.

Gornja granica je 1000 eura..i to je neki max i to pod uslovom da nema vecih ulaganja u motor...znaci toliko para imam i to je to. Ko hoce imam na menjanje Kymco Super 8 50ccm 2t 2012godiste koji je ispravan sem sto vuce fals vazduh pa na leru digne obrtaje dok je hladan. (sredjivao ga je goran kovinic iz kule..ko ga zna nek se raspita sta je sve na skuteru sredjeno)

Znaci moze skuter i 1000 eura ali motor onda mora biti ko casa :)

Sve dolazi u obzir do 500ccm ali ne bih isao ispod 200 ccm. Bez kineza molim vas. Kinez moze samo u slucaju ako je Regal Raptor...sve ostali me ne interesuje

Ponude na PP ili na mail  marko.iz.kule@gmail.com  (vise mi na mail odgovara)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 88 postova
  • Motocikl: ...

Sta je ovo..niko nista ne prodaje :)

i da napomenem..treba mi motor iskljucivo za asfalt

Ne vredi, probao i ja, bilo je doduse par lepih ponuda ali mi lokacijski daleko bile.. :)

Samo redovno pracenje dobro poznatih oglasa i mora naleteti nesto :)

Srecno!!

• Svrati ponekad, 138 postova
  • Motocikl: piaggio beverly 500

Ako nisi resio problem, prodajem ispravan ram i saobracajnu Bewerlija 2008 godiste. Registracija BG, poseduje sve papire kao i fiskalni racun. Licno vlasnik. Za sve dalje informacije, na P.P.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja