jboban 412 Napisano Maj 27, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan zelja mi je Rusija, i to sam , iako kazu da nije pametna ideja. Ma i nije al ruskinjeee joooj Nemoj da ti to bude problem. Ima dovoljno Ruskinja za sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tataenozec 72 Napisano Maj 27, 2016 Svrati ponekad, 137 postova Motocikl: Kawasaki Vulcan S 650 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Da, i ja ne kontam, totalno sam pogubio konce Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mAkInJo 113 Napisano Maj 27, 2016 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Futog-Ns Motocikl: Yamaha fz6n 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Ma covek ce iz Grcke za Rusiju Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AdrenalinSpeed 112 Napisano Maj 27, 2016 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Herceg Novi Motocikl: Yamaha R6 007 & Yamaha XTX660 007 & BMW F800S Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo nastavak ove serije,ili cemo na nove epizode sacekati neko vrijeme Svaka cast na svemu do sad,bice tu jos sapunica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Maj 27, 2016 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Za vas nejasne. Hteo sam da vozim rusiju. Ali mi je mnogo njih reklo da ne idem sam. Zbog mnogo cega Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Maj 27, 2016 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj, je l' swe vracas u Grciju ili ne? vracam se ako da Bog Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoledb 79 Napisano Maj 27, 2016 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Jaca 125 Prijavi odgovor kao problematičan Za vas nejasne. Hteo sam da vozim rusiju. Ali mi je mnogo njih reklo da ne idem sam. Zbog mnogo cega Sent from my iPhone using Tapatalk Pozdrav, Pročitah temu...oduševih se, žao mi je zbog peha koji Vam se desio. Ložim se na put u Rusiju te mi interesuju koje su to negativnosti za solo putešestviju... Hvala, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Maj 27, 2016 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Kazu da je nesigurno, kao jedan od osnovnih faktora, drugo mnogo losih puteva, i da ti se desi nesto mozes da places ako ti treba da sredis motor itd itd. Mnogo toga ljudi navedose Meni i jeste bio plan u glavi pre grcke da idem za rusiju, ko god je cuo rekao mi da nisam normalan. Nisam obracao paznju na to ali kad razmislim ima logike. Igrom slucaja poznajem nekoliko desetina ruskinja i u razgovoru sa njima i one su mi rekle da su putevi mnogo losi, da ne ocekujem ono sto sam video na zapadu, ludi vozaci, i da mi je Bog u pomoc ako krenem. Isto sta je presudilo da okrenem prema grckoj- Mimi Razgovarao sam sa njim nesto kratko i on mi je rekao da idem Albanija- Grcka zbog vremena, jug je u ovo vreme topliji. A meni zinulo dupe da vozim , kontam i rekoh vozi. Nervira me da pravim kilometrazu na tastaturi a na motoru da stoji u mestu ... Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoledb 79 Napisano Maj 27, 2016 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Jaca 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, Putevi jesu loši, voze ludo, ili najkedom ili endurom s većom autonomijom kroz nju treba jezdit...ali mnogi naši drugari su išli tamo i ne navedoše negativnosti. Da ne kvarim ovu temu još jednom hvala na odgovoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Maj 27, 2016 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan To je sve kako je ko prosao. Meni su to drugi rekli. A sto se mene tice ja bih ujutru seo i isao. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducin 32 Napisano Maj 28, 2016 U prolazu, 37 postova Lokacija: PN Motocikl: suzuki strom 1000, Bmw R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan auuu, koja autonomija žena!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fikacu 40 Napisano Maj 28, 2016 Svrati ponekad, 161 postova Prijavi odgovor kao problematičan Primecen u Šapcu! Ne nadjoh te da se upoznamo.. Gde ces dalje? Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Maj 28, 2016 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan E eto me u kafani ovoj prvoj sedim sa perom trkacem. Cuces galamu Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tataenozec 72 Napisano Jun 2, 2016 Svrati ponekad, 137 postova Motocikl: Kawasaki Vulcan S 650 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li nastavka ili...? Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Jun 2, 2016 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Ima bre. Pa ne vozim Airbus ili boing, sto si nestrpljiv :pppppp Evo me u ljubljani sad Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Jun 2, 2016 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti i slika , da ne kazes opet kako lazem hahahahahhah Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tataenozec 72 Napisano Jun 2, 2016 Svrati ponekad, 137 postova Motocikl: Kawasaki Vulcan S 650 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Sad mi ništa nije jasno... Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Jun 2, 2016 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Sta ti bre nije jasno? Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tataenozec 72 Napisano Jun 2, 2016 Svrati ponekad, 137 postova Motocikl: Kawasaki Vulcan S 650 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Pa oklen sad u Slo? Ili sam nešto propustio? Čitam 10 putopisa, izlgeda sam i ja zalutao Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Jun 2, 2016 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Ne moze jednim dupetom na 5 stolica hahahah E bas ces da procitas tamo, svi se ubise od pisanja hahahah Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 3072 Napisano Jun 2, 2016 Drug član, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Od starta sam te pohvalio da putujes bez plana sto daje draz. I lepo si u naslovu napisao gde se zavrsi... Ne bi me cudilo da sledece javljanje bude negde iz Poljske ili Belorusije. Samo cepaj i pisi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Jun 2, 2016 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Nece tamo. Ali sutra sam u madjarskoj. Kolima sam ovde. Nisam motorom Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 3072 Napisano Jun 2, 2016 Drug član, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Nema veze. Ne sumnjam da ce biti nekih interesantnih detalja. Lep provod u svakom slucaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducin 32 Napisano Jun 4, 2016 U prolazu, 37 postova Lokacija: PN Motocikl: suzuki strom 1000, Bmw R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Otišao čovek da malo u međuvremenu "okadi" i neku mađaricu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Jun 16, 2016 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Jel vozi ovde neko nesto ili samo kilometraza na tastaturu ?? Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...