Jump to content

Moto Zajednica

Aprilia RS 125 Problem sa karburatorom

Recommended Posts

• U prolazu, 2 postova
  • Motocikl: Aprilia RS 125

Pomoć momci. Evo ukratko ću vam objasniti šta mi se počelo dešavati.

Motor je prezimio u kući kao i svaku prethodnu zimu, u mojoj sobi. Pre mesec dana sam je registrovao i sve je super radilo, do pre neko jutro.

Uđem ujutro u garažu, sednem na motor i verglaj verglaj i neće. Sauh spustim verglam i tek kad sam je valjano naverglao upali, to mi je bilo baš čudno. A onda primetim da curi gorivo, uzmem lampu i na otvorima oklopa uočim da curi sa oduška od karburatora. Ništa, isti taj dan skinem karburator pregledam ga, čist kao suza, plovak u redu, ne glavi, vratim, upali sve okej, napravim par krugova, a on počne gubiti gas, počne se gasiti i onda opet vidim da curi na istom mestu.

Sinoć ga skinem, al sad sam ga valjano izglancao, jer ga prošli put nisam ni čistio jer sam mislio da nema poteebe, vratim ga i upali, prvozam se i ne gubi gas sve ekstra, kako i treba biti. Jutros ustanem odem odmah da probam, verglam, verglam i neće. Kad je na kraju izverglao i upalio probio je opet i ponovo curi.... Ne znam šta raditi.

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• moto merkat °°, 4888 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 3VD

Promasio si temu,ovde predstavljas sebe a ne problem sa motorom to ide u drugu temu.

I da,plovak ti nije u redu ako ne glavi probusen je.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja