NikolaRS07 1 Napisano Maj 15, 2016 U prolazu, 2 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia RS 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pomoć momci. Evo ukratko ću vam objasniti šta mi se počelo dešavati. Motor je prezimio u kući kao i svaku prethodnu zimu, u mojoj sobi. Pre mesec dana sam je registrovao i sve je super radilo, do pre neko jutro. Uđem ujutro u garažu, sednem na motor i verglaj verglaj i neće. Sauh spustim verglam i tek kad sam je valjano naverglao upali, to mi je bilo baš čudno. A onda primetim da curi gorivo, uzmem lampu i na otvorima oklopa uočim da curi sa oduška od karburatora. Ništa, isti taj dan skinem karburator pregledam ga, čist kao suza, plovak u redu, ne glavi, vratim, upali sve okej, napravim par krugova, a on počne gubiti gas, počne se gasiti i onda opet vidim da curi na istom mestu. Sinoć ga skinem, al sad sam ga valjano izglancao, jer ga prošli put nisam ni čistio jer sam mislio da nema poteebe, vratim ga i upali, prvozam se i ne gubi gas sve ekstra, kako i treba biti. Jutros ustanem odem odmah da probam, verglam, verglam i neće. Kad je na kraju izverglao i upalio probio je opet i ponovo curi.... Ne znam šta raditi. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaRS07 1 Napisano Maj 15, 2016 U prolazu, 2 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia RS 125 Prijavi odgovor kao problematičan Reč je o Aprili RS 125, Spain varijanta Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaRS07 1 Napisano Maj 15, 2016 U prolazu, 2 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia RS 125 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaRS07 1 Napisano Maj 15, 2016 U prolazu, 2 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia RS 125 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14115 Napisano Maj 15, 2016 moto merkat °°, 4888 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Promasio si temu,ovde predstavljas sebe a ne problem sa motorom to ide u drugu temu. I da,plovak ti nije u redu ako ne glavi probusen je. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaRS07 1 Napisano Maj 15, 2016 U prolazu, 2 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia RS 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako prebaciti, novi sam. Karburator je cist, plovak nije busan, ne znam stvarno sta mu je.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...