Brca95 40 Napisano Maj 13, 2016 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Hteo bi da zamenim fabricke migavce na mom Freewindu sa nekim malo lepsim svetlima, pa me zanima koji migavci bi mogli da mu pasu? Fabricke prvenstveno menjam zato sto ih je prosli vlasnik farbao iznutra u crno, pa su gotovo nevidljivi tokom dnevne voznje... Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mitax 3 Napisano Maj 13, 2016 Svrati ponekad, 109 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ovako nesto? http://www.ebay.de/itm/Mini-Blinker-LED-Soto-schwarz-klar-fur-Suzuki-XF-650-Freewind-AC1112-Bj-1997-02-/181966130563?hash=item2a5e06cd83:g:LOYAAOSwUdlWdDvY Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoni1991 57 Napisano Maj 13, 2016 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda nc700x Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da sam vidjao kod Lucky Vladana u oglasima neke migavce, baci tamo pogled Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brca95 40 Napisano Maj 14, 2016 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Mitax. E bas tako nesto sam trazio, hvala druze! Dzoni. Hvala, bacicu i tamo pogled Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Maj 18, 2016 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Za LED migavce ce ti trebati i drugi automat, racunaj i na to... Pogledaj i na AliExpress.com, i tamo imas veliki izbor migavaca i automata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ilija Cvorovic 21 Napisano Maj 21, 2016 U prolazu, 98 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam skinuo bas takve led i vratio ordjinale... Sine, ne vide seeeee. Estetika je estetika slazem se ali malo lepse je biti ziv Doduse vratio sam za sada samo zadnje jer neam jos uvek zivaca da skidam prednju masku ali prvom sledecom prilikom menjam.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brca95 40 Napisano Maj 24, 2016 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ilija, hvala na savetu, tako ce i verovatno ostati, moram jedino zadnje da menjam jer su farbani u crno pa ko da ih nemam kad je dan... Markulja, hvala, provericu i tu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ilija Cvorovic 21 Napisano Maj 27, 2016 U prolazu, 98 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Menjaj to pod obaveznoo. i ovako smo nevidljivi.... jos ti samo nevidljivi migavci fale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jun 16, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Sredjeno,uzeti originalni i stavljeni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Jun 16, 2016 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan A jeste li probali da skinete tu crnu farbu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jun 21, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan jesmo,nismo uspeli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bello 0 Napisano Septembar 2, 2016 U prolazu, 2 postova Lokacija: Sombor Motocikl: vespa lml nv 150,suzuki xf 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Freewindovcima. Pukao mi je desni prednji migavac(nosač). Gde bih ga mogao nabaviti i da li paše sa nekih drugih modela? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Septembar 3, 2016 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Meni su 3 od 4 pukla i uspesno su bandazirana . Drvce ili jos bolje limcic ili perfor traka, obmotas crnom izolirkom i ko bog . Ne zezam se, stvarno radi posao. Od Katane 750 je isti sigurno, a verujem da pasuje od jos nekih Suzuki modela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dmitar 29 Napisano Septembar 9, 2016 Svrati ponekad, 108 postova Motocikl: Vetropir Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam skoro imao isti problem. Našao sam dobre zamenske u Louis-u, ali ih nisu imali trenutno. Na kraju sam ih uzeo kod nas u Guevari, gde su bili malo skuplji, ali podnošljivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...