VeselinNS 1 Napisano Maj 13, 2016 U prolazu, 7 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha Maxter Prijavi odgovor kao problematičan Hteo bih da kupim sebi jednu full face kacigu s obzirom da sam do sada uvek vozio sa Jet kacigom koja mi ne uliva neku sigurnost ali šta ću,u trenutku kupovine sam jedino za nju imao para. Da li je neko probao ili poseduje Nolan N63 ili Nolan N64 kacigu i kakva su iskustva pri vožnji ? Ja sam više za Nolan N63 ali ako je N64 puno bolja onda nije problem dodati još par hiljada za N64. Takođe su dobrodošle preporuke za druge proizvođače slične cene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fanđo 78 Napisano Maj 13, 2016 Svrati ponekad, 336 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Lazer, MT- ima silne zvezdice na SHARP-u, a nije neka cena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Maj 13, 2016 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Kacigu ne kupuješ po brendu nego po glavi. Oprosti ako si već obišao sve moto radnje i doznao da tu samo nolan odgovara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scaffold 686 Napisano Maj 13, 2016 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Ja Imam Nolan n86 model, platio je oko 250e pre par godina u Motoring-u,kod autobuske stanice,mislim da se i sada krecu cene odprilike isto...odlicna kaciga sto se tice udobnosti ali je mnogo bucna,obavezno koristiti podkapu i cepice za usi,ako se odlucis za taj model samo napred... http://www.motoring.rs/sr/nolan-n86-electro-50.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Maj 13, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Nolan N86 bučna? Imam istu i tvrdim suprotno, a to sam pročitao i kao mišljenje drugih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdjelarm 169 Napisano Maj 14, 2016 Zdjelarm, 148 postova Lokacija: Vračar Motocikl: Honda Africa Crf 1000 adv Prijavi odgovor kao problematičan Meni je n86 odlicna... Sent from my LG-D331 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1050 Napisano Maj 14, 2016 Drug član, 554 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel koristi neko n71? Sad je na akciji u Luisu, a odgovara mi jer uglavnom vozim po gradu. Za van grada bude full face. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Maj 15, 2016 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se između Scorpion EXO 510 i Nolan N86 odlučio za Scorpion... Poredeći ih direktno, na glavi, pa malo u hodu(vožnji) odluka je pala tako kako jeste... Ne znam koliko Nolan N63 ili N64 koštaju da bih mogao da poredim ali ako su 170+ €, onda gledati EXO510 - porez... Mene je koštala 194€ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Maj 15, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Gde si je kupio za 194€? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Maj 15, 2016 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa u Louisu... 229€ - 19% Mwst = 194€ https://www.louis.de/artikel/scorpion-exo-510-air-scale-integralhelm/216532?list=178251760 (Ta šema boja, meni prelijepa) P.S. flat black košta 180€... (meni bila ružna) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jul 22, 2016 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Imam od nedavno N64 i nisam nešto oduševljen. Na nivou je (utisak) jeftinih AGV modela, Malo bučna, malo ovo, malo ono, uglavnom bolje iskustvo imam sa N101 i FM Radikal. Od svega što sam nosio na glavi i dalje se kunem u FM Radikal. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Septembar 29, 2016 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan a caberg justisimo gt na akciji u nemackoj 80 e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...