Miki121 0 Napisano Maj 10, 2016 U prolazu, 0 postova Lokacija: Kostadinovac Motocikl: nemam Prijavi odgovor kao problematičan Zovem se Miroslav i iz Kostadinovca sam . Imao sam pre par godina yamahu dt125 sa stranim papirima , pa isla muka i nevolja sa milicijom i prodao sam je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Maj 10, 2016 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao, biće i motora, lagano! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fanđo 78 Napisano Maj 10, 2016 Svrati ponekad, 336 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao, a izgleda da će biti uskoro novi motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki121 0 Napisano Maj 11, 2016 U prolazu, 0 postova Lokacija: Kostadinovac Motocikl: nemam Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao, a izgleda da će biti uskoro novi motor? Pre ce da bude sokocalo nego motor . Planiram da Kupim skuter 4t penzionerski da imam da se vozim po kraju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolic_46 7 Napisano Maj 11, 2016 U prolazu, 20 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha tzR125,Sachs er49 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav druze dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki121 0 Napisano Maj 12, 2016 U prolazu, 0 postova Lokacija: Kostadinovac Motocikl: nemam Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na dobrodoslici . Slabo se snalazim na forum. Danas sam kupio motor ali ne skuter , yamahu dt50r. I imam problem oko prenosa , ne znam gde da se obratim. Motor sam platio i preneo u sudu ali mi u poreskoj upravi traze pecat da je placen porez od predhodnog vlasnika. Prvi vlasnik je iz Smedereva , drugi iz Vlasotinca ja sam treci. Taj drugi kaze da je poslao novac za taj porez u Smederevo prvom vlasniku ,ali dobio je papire bez tog velikog kockastog pecata. I sada traze pecat . Prodavac je odmah zvao predhodnog vlasnika i ispostavilo se da je neka agencija sredjivala te papire. Prodavac je zvao i agenciju i kazu da se do 50cc ne placa taj porez u opstini Smederevo Motor je 49,7cc i zena koja radi u poreskoj u Vlasotincu kaze da zbog tih 0,7 mora da ima pecat od predhodnog prenosa i od sadasjeg novog. Lik iz agencije je reko prodavcu da ode sutra u poresku upravu i da ga pozove kako bi razjasnili probleme sa tom zenom iz poreske. Ziv nisam sve me glava boli .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...