bokilic 6101 Napisano Maj 5, 2016 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslov rece bandit 1200 1998god.. nije los stigao pre neki dan,naravno odmah pregled i malo radova oko njega, nece vise biti plavo zut vec plav za decake moguca je i transformacijaa u s.. fali mi vetrobran,spremamo se mozda za neki duzi put pa neka ga...kocnice ok,u planu su teflonska creva, karbovi nako,dosta lose radio kad je bip hladan,a kad vec umem rasturio,oprani jesu, ali...pomesane dve igle, falile dve gumice na pilotoma,,sredio skinuo blokadu i sa karba i sa cdi,ja motor prodisao u niskom obrtajima,bar 20% a malo 10%i u visokim, nema da dimucka crno vise, solidno radi sad trecom gleda nebo non stop ventile da odradim,cuju se po malo i nema nekih vecih zahvata utisci..pa....prava sprava...fali malo zastite od vetra i to je to....lagano se vozi kao da je 600... prenos eventualno da produzim jer je jako nervozan u prve tri brzine malo smeta pri opustenoj voznjni i sediste da malko malko spustim i razdvojim od suvozacevog....smeta kad je skoro pa ravno kad god zavrnes gas guzica odleti pozadi.. sad u sitnim obrtajima reze..nema da vise kilavi majstoorski 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1642 Napisano Maj 5, 2016 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Daj neku sliku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 5, 2016 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 5, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Suunce ti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 5, 2016 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije to nista..da vidis sta radi u visokim obrtajima sad mada nema potrebe....produziti maximalno prenos i voziti se gospodski e jos potrosnju da vidimo i to je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Maj 5, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije to nista..da vidis sta radi u visokim obrtajima sad mada nema potrebe....produziti maximalno prenos i voziti se gospodski e jos potrosnju da vidimo i to je to Jel mu standardni-fabricki prenos ili kracen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 5, 2016 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije to nista..da vidis sta radi u visokim obrtajima sad mada nema potrebe....produziti maximalno prenos i voziti se gospodski e jos potrosnju da vidimo i to je to Jel mu standardni-fabricki prenos ili kracen. fabricki..al nece jos dugo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kavke 302 Napisano Maj 5, 2016 Svrati ponekad, 167 postova Motocikl: Suzuki Bandit 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj bre malo.. hoces da kazes da je onaj dan kad sam ga vozio imao blokade? Sta sad radi kad si ih poskidao? Kida beton, zvace armaturu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 5, 2016 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj bre malo.. hoces da kazes da je onaj dan kad sam ga vozio imao blokade? Sta sad radi kad si ih poskidao? Kida beton, zvace armaturu... eh,sad kida u niskim a sta sam uradio. .e e e e e nesto na 2 mesta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kavke 302 Napisano Maj 5, 2016 Svrati ponekad, 167 postova Motocikl: Suzuki Bandit 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Gde ce vise u niskim sunce ti? kad sam dao gas, mislio sam da me auto udario od pozadi koliko me cimnuo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 5, 2016 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan . . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Maj 5, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Loži vas Boris,sad će da ga stavi u oglas odma... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nessa 78 Napisano Maj 6, 2016 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Još jedno dizanje iz mrtvih. Pratimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 6, 2016 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Loži vas Boris,sad će da ga stavi u oglas odma... pa nisam ga uzeo ceo zivot da ga vozim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Maj 6, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Loži vas Boris,sad će da ga stavi u oglas odma... pa nisam ga uzeo ceo zivot da ga vozim nikad se nezna ko zna sta sve moz da mi padne napamet meni već palo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 3, 2016 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan blokadu na paljenje vratio. .nevredi . .sa ovim prenosom nemoguce je da se vozi normalno i opusteno. .non stop mu prednji tocak gleda nebo,neka je za sad,pa videcemo , Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Avgust 3, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Bokilic napravio zadnjak masinu za sebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1268 Napisano April 27, 2017 Drug član, 833 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Evo da okacim i ja mog Suzuki Bandita 1200S 1998 mo godiste, zadnja registracija 2006, stoji u garazi dugooo, poznajem sve vlasnike u Srbiji, bio je i kod mene u lokasalu oko 2 i po godine, bio je oglas za njega ovde na forumu. Gledo sam ga i meracio te dve godine. Pocetkom godine sam prodao Hondu XL600 LM a ubrzo ode i skuter pa rekoh da ne pesacim ove sezone, dogovorim se sa vlasnikom i uzmem bandita. Zavrsimo papire, motor na prikolicu i kod majstora. Glavni problem je bio rezervoar pun rdje. Iako je bio pun sa gorivom sve vreme, gorivo nam je kvalitetno i posle toliko godina stajanja problem je bio veliki. Na slikama se vidi stanje pre i posle ciscenja, a zastitu sa epoxy-jem na bazi aluminijuma majstor nije sliko grr. Onda servis karburatora, zamena dezintegrisanih gumica, reparacija slavine, zamena ulja i filtera ulja, zamena kocione i hidraulicne tecnosti kvacila, nov akumulator, nove gume nov did-ov lanac i lancanici, nove svecice NGK JR9B porucene iz Louisa, kocione plocice dobre, registraciju necu da pominjem da se ne nerviram. Kad se resio rdje iz rezervoara i karbova motor pali na pomisao i prede ko macak. Danas sa zenom do Indjije da pogledamo neke poljoprivredne masine za tazbinu i malo na usce na kaficu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1268 Napisano April 27, 2017 Drug član, 833 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan 20 minutes ago, VukMar said: A jel ga prodajes, mislim da sam ga video u oglasima?... Sto posle toliko truda, drugi da uziva u plodovima tvog rada... sta god sam do sad kupio odmah je iso i oglas za prodaju, al ne brini navozicu se ja, ne ide to brzo, Kawu ER5 sam prodavao 4 godine, sredio je ko lutku, u Srbiji vlada paranemija, a i vise se traze novi moderniji motori, indzeksin traksn ovo ono kontrola, dok ja vise volim gvozdenjake sa karburatorima. Neka ga i na oglasu dok se ja vozim, mozda nekom zapadne za oko, ako ne opet dobro. Copera jos nisam imao i vozio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1268 Napisano Maj 16, 2017 Drug član, 833 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Ima li jos vlasnika Bandita 1200, nemamo remu za taj tip motora, a ne verujem da ce majstor bokilic da se ljuti ako nastavimo pisanije o ovoj legendarnoj masini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1268 Napisano Maj 28, 2017 Drug član, 833 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Iako je slavina reparirana sa Saito kitom narucenim iz Louisa, doslo je do dezintegracije gumice i prolaza do karbova, dva karburatora prelila, zalila dve svecice i opet sam bio na pocetku. Narucena slavina sa alija ne vakumska sa OFF pozicijom. kupljen nov filter za vazduh i nov set denso svecica. Ocisceni karbovi, montirana slavina i sad se vozi motor, filter i svecice menjam kad nadjem malo slobodnog vremena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1268 Napisano Jun 22, 2017 Drug član, 833 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan slavina iz kine je drzala koliko je i kostala, kratko. Motor odvezo kod Bokilica na servis karburatora, javljam rezultate. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreeBird 198 Napisano Jun 22, 2017 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda cbr 1000rr fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ti slavinica nema veze sa prelivanjem karburatora vec iglice na plovku. Ne zatvaraju i preliva. Послато са 6037Y уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1268 Napisano Jun 22, 2017 Drug član, 833 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, FreeBird said: Mislim da ti slavinica nema veze sa prelivanjem karburatora vec iglice na plovku. Ne zatvaraju i preliva. Послато са 6037Y уз помоћ Тапатока nisu samo iglice lose, bio sam danas kod bokilica, membrane su ne gumene nego kao da su od najlona istegle se, gumice na plovcima lose, verovatno i iglice. Sredice ih majstor kako treba siguran sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreeBird 198 Napisano Jun 22, 2017 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda cbr 1000rr fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Moj ti je prelog da uzmes karburatore od gsxr 1100 i bregaste. Ja sam uspeo jednom prilikom da nadjem sve za 100e. Ide sve sraf na sraf i dobijas 60ks. Послато са 6037Y уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...