Vrndzo 5 Napisano Maj 5, 2016 U prolazu, 7 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Aprilia rsv mille Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim clanovima foruma, odavno pratim forum i citam kada imam vremena a nikako do sada da se registrujem. Vozio sam dosta motora da ne nabrajam ali uvek je tu Aprilia rsv Mille, pa eto ako nekome mogu nesto da pomognem vezano za nju tu sam, sa njom sam imao najvise iskustva vezano za mehaniku i elektroniku. Jos jednom veliki pozdrav svima i nadam se da cemo se lepo druziti Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žileee 3 Napisano Maj 5, 2016 U prolazu, 50 postova Lokacija: Vienna-Sr.Mitrovica Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 154 Napisano Maj 5, 2016 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan telefon ti je lepsi od aprilije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10466 Napisano Maj 5, 2016 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao komsija Daj neku sliku masine, malo da parimo oci na V60 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vrndzo 5 Napisano Maj 5, 2016 U prolazu, 7 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Aprilia rsv mille Prijavi odgovor kao problematičan Komso hoces sliku rastavljene masine ili sklopljene Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vrndzo 5 Napisano Maj 5, 2016 U prolazu, 7 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Aprilia rsv mille Prijavi odgovor kao problematičan telefon ti je lepsi od aprilije Nemoj tako, tu su negde Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vrndzo 5 Napisano Maj 5, 2016 U prolazu, 7 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Aprilia rsv mille Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav! Pozdrav Žile Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolic_46 7 Napisano Maj 5, 2016 U prolazu, 20 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha tzR125,Sachs er49 Prijavi odgovor kao problematičan Komso hoces sliku rastavljene masine ili sklopljene 20140506_140148.jpg Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока Pozz druze motorce ti je vrhh prelepo izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vrndzo 5 Napisano Maj 5, 2016 U prolazu, 7 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Aprilia rsv mille Prijavi odgovor kao problematičan Komso hoces sliku rastavljene masine ili sklopljene 20140506_140148.jpg Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока Pozz druze motorce ti je vrhh prelepo izgleda Hvala, znaci mi svaki komentar, jel tu Apriliu malo je reci da obozavam Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolic_46 7 Napisano Maj 5, 2016 U prolazu, 20 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha tzR125,Sachs er49 Prijavi odgovor kao problematičan Komso hoces sliku rastavljene masine ili sklopljene 20140506_140148.jpg Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока Pozz druze motorce ti je vrhh prelepo izgleda Hvala, znaci mi svaki komentar, jel tu Apriliu malo je reci da obozavam Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока Iako ja ne volim nesto aprilije ali ovaj model mi se svidja ima opasnu liniju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vrndzo 5 Napisano Maj 5, 2016 U prolazu, 7 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Aprilia rsv mille Prijavi odgovor kao problematičan Ni ja ih nisam voleo do pre par godina, i onda provozah jednu i eto ti vraga, odmah kupim jednu, pa sam probao opet nesto drugo i opet kupih apriliu, nekako mi odgovara i srecan sam kada vozim staru milicu a to je najbitnije. Sve je to stvar ukusa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vrndzo 5 Napisano Maj 5, 2016 U prolazu, 7 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Aprilia rsv mille Prijavi odgovor kao problematičan Komso hoces sliku rastavljene masine ili sklopljene 20140506_140148.jpg Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока Pozz druze motorce ti je vrhh prelepo izgleda Hvala, znaci mi svaki komentar, jel tu Apriliu malo je reci da obozavam Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока Iako ja ne volim nesto aprilije ali ovaj model mi se svidja ima opasnu liniju A ovo je moja prva Milica bila Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolic_46 7 Napisano Maj 5, 2016 U prolazu, 20 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha tzR125,Sachs er49 Prijavi odgovor kao problematičan Komso hoces sliku rastavljene masine ili sklopljene 20140506_140148.jpg Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока Pozz druze motorce ti je vrhh prelepo izgleda Hvala, znaci mi svaki komentar, jel tu Apriliu malo je reci da obozavam Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока Iako ja ne volim nesto aprilije ali ovaj model mi se svidja ima opasnu liniju A ovo je moja prva Milica bila 20130721_160911.jpg Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока Prepoznatljiv izgled aprilija lici na rs125,250 i na rsv1000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vrndzo 5 Napisano Maj 5, 2016 U prolazu, 7 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Aprilia rsv mille Prijavi odgovor kao problematičan Komso hoces sliku rastavljene masine ili sklopljene 20140506_140148.jpg Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока Pozz druze motorce ti je vrhh prelepo izgleda Hvala, znaci mi svaki komentar, jel tu Apriliu malo je reci da obozavam Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока Iako ja ne volim nesto aprilije ali ovaj model mi se svidja ima opasnu liniju A ovo je moja prva Milica bila 20130721_160911.jpg Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока Prepoznatljiv izgled aprilija lici na rs125,250 i na rsv1000Da, imaju taj neki smek izgled u kombinaciji sa v2 motorom... Prosto ili volis ili nevolis Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolic_46 7 Napisano Maj 5, 2016 U prolazu, 20 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha tzR125,Sachs er49 Prijavi odgovor kao problematičan Da da imaju nesto drugacije,nego kazi mi masine kakve su koliko prelaze neke mane,prednosti potrosnja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_84 1 Napisano Maj 8, 2016 U prolazu, 0 postova Lokacija: Gothenburg Sweden Motocikl: Honda Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10466 Napisano Maj 8, 2016 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Secam se te crvene RSV, imao je neki lik u Cantaviru pre par godina, haos kakav je ono zvuk imalo A mislim da sam te video juce negde na prozivci oko 6 , kontam da nemoze biti niko drugi, nema mnogo RSV-a po Subotici, mada, vidjam ponekad neku RST Futuru, i ono je bolest Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vrndzo 5 Napisano Maj 8, 2016 U prolazu, 7 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Aprilia rsv mille Prijavi odgovor kao problematičan Da to mi je prijatelj iz Cantavira od njega sam uzeo bio prvu Apriliu tu crvenu. Pa sam sa njom imao udes...nazalost otisla je dalje a onda sam uvezao ovu sada sto vozim, a verovatno si mene video jedina je RSV crna tu, trebao si me startovati pa da smo popili kafu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10466 Napisano Maj 9, 2016 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Nema frke, bice prilike, sezona je pocela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SkoMy 650 Napisano Maj 9, 2016 Zainteresovan, 447 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: BMW S1000R '15 Prijavi odgovor kao problematičan Komso hoces sliku rastavljene masine ili sklopljene Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока Kaki sklopljene daj rastavljenu da vidimo tu V zver. Dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vrndzo 5 Napisano Maj 27, 2016 U prolazu, 7 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Aprilia rsv mille Prijavi odgovor kao problematičan Sa zakasnjenjem slike, malo igranja sa kvacilom Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Maj 27, 2016 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Majstori, majstori.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vrndzo 5 Napisano Maj 27, 2016 U prolazu, 7 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Aprilia rsv mille Prijavi odgovor kao problematičan Sistem snadji se Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10466 Napisano Maj 27, 2016 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan tu se dosta radilo bogami Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vrndzo 5 Napisano Maj 27, 2016 U prolazu, 7 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Aprilia rsv mille Prijavi odgovor kao problematičan Nista strasno Malo se culo kvacilo ali uspesno reseno za malo para Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...