bokilic 6101 Napisano April 1, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan vladimire prestani vise da kvaris temu,,posto vidim da si bmw mrzac,kad budes provozao bmw a,,onda pocni da donosis zakljucke ako sad krenemo po netu kao ti da trazimo nedostatke tvoje yamahe,mozda ces se zacuditi kolko ih ima pa ces sam otvoriti temu nedostatci tvog sopstvenog motora,,evo imas poziv da svratis iduce nedelje da probas bmw a PA POSLE PRICA O NEDOSTATCIMA,,,,a dotle se mani tih internetskih dokaza koje si nasao..ako ti je vec dosta ljudi reklo da bmw nema problema sa lezanjem u krivini zbog kardanskog vratila onda je to tako....... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano April 1, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Zaista mislim da je cela tema izgubila smisao i da je treba zakljucavati. Trinaest ekrana Vladamir pise o tome kako bokser ima taj cuveni trzaj, isto toliko ekrana ljudi kazu da je to tacno ali da nimalo ne smeta u praksi. Pregrst dobrih osobina koje bokser ima se zbog jedne mane stavljaju u drugi plan. Nijedan drugi argument protiv boksera nije iznet, ali zato jeste more ironije, sarkazma i navodnih slovnih gresaka. Nije mi jasno samo odakle tolika mrznja prema necemu sto je samo komad gvodzja. Mislim da je upravo to stavljanje forme ispred sustine, a sustina je da su vlasnici BMW-a zadovoljni svojim motociklom. Svet je ipak lepo organizovan, onaj ko voli BMW, vozi BMW (hm... sem mene) ostali voze ono sto im se svidi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano April 1, 2008 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan dzaba!!! obrisano pregrst nebitnih postova da bi sve krenulo iz pocetka... cela ova prica na 13 strana nema skoro nikakve veze sa naslovom, samo cisto prepucavanje!!! zakljucano... kome se ne svidja neka se zali adminima ili gazdama. Ako hocete ovako da nastavite, ili da sve ovo prebacimo u off topic ili zapocnite tamo novo prepucavanje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...