milanblank 0 Napisano Maj 4, 2016 U prolazu, 0 postova Lokacija: Bukurest Motocikl: Aprilia Leonardo Prijavi odgovor kao problematičan Veseli pozdrav svima! Ja sam Milan iz Vranja, trenutno u Bukurestu. U ovom trenutku nemam dvotockaca ali planiram uskoro da kupim Hondu Hornet 600cc 2007. god. Proteklih nekoliko sezona sam vozio Apriliu Leonardo 250 cc. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enduro660 56 Napisano Maj 4, 2016 U prolazu, 18 postova Lokacija: BH Motocikl: yamaha tenere 660 ( 1994 ) Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GunnerHan 107 Napisano Maj 4, 2016 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Beograd, Vladičin Han Motocikl: sv650s Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav komso. (Vladicin Han) Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanblank 0 Napisano Maj 4, 2016 U prolazu, 0 postova Lokacija: Bukurest Motocikl: Aprilia Leonardo Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav dobri ljudi ) Pozdrav Milane. Živiš sad u Bukureštu? Da, privremeno. Na studijama u Bukurestu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolic_46 7 Napisano Maj 5, 2016 U prolazu, 20 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha tzR125,Sachs er49 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...