markoizkule 883 Napisano Maj 8, 2016 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan Juce u rumuniji zalutao u neko selo bez asfalta...na motoru od "milion" kila...pojurili me curani i ja u strahu zamalo da dodam jaci gas i da lepo popadamo ja i cura ko kruska a iskustva imam dosta kilometara u guzici. Ocu reci da iako je mozda rano da mladog sina da voza motor ipak i da ima 50 godina i milion kiometara to nije garancija da nece pogresiti na sitnoj gluposti i ostati sakat. Istina je da je vecina vozala motor kao klinci..i ja sam..jako retko ali ipak jesam.ali jedno je sedati na motor od par konja ili od 100 konja. Caco, samo drzi oci na klincu kada je na motoru i nemoj mu davati da odvrce gas. mozda neki limiter na sajlu gasa da se ne moze povlaciti do kraja. moze se srediti veoma lako i bez dinara ulaganja. Cisto da ne dodje u iskusenje. Jak je to motor. Inace svo postovanje sa borbu protiv bolesti...i tvoje i cerkine i to je tuga pregolema kome god da se desi. Moje misljenje o celoj ovoj situaciji je da se motor dobio neocekivano i sada je ogromno uzbudjenje zbog nove prinove svi bi da jasu a niko ne zna posteno Za opremu se nemoj zaletati dok ne resis da vlasnistvo prodje na tebe. To sto imas saobracajnu ne znaci da je motor nije kraden. Meni recimo saobracana stoji u motoru uvek. Jbga tako sam navikao. Prvo kupoprodajni ugovor, plati porez, prevedi motor pa onda o opremi. Nije potrebno davati toliko para za opremu kao sto je na katalogu. Moze za dosta manje para da se kupi oprema istog kvaliteta. Pogotovo sto ce klinac rasti i prerasti opremu veoma brzo. Na kacigu i rukavice nemoj zaliti. Jaknu i pantalone da imaju sertifikovane protektore i dobre ocene za bezbednost i to je to...nemoj robovati markom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Maj 8, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan pojurili me curani i ja u strahu zamalo da dodam jaci gas i da lepo popadamo ja i cura ko krusko :lol3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano Maj 8, 2016 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Postali zajebani ti curani Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Maj 8, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan To postalo nasilno, organizovalo se u bande, pa stradaju nezaštićeni građani 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano Maj 8, 2016 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan Nije smesno..kao malog me je curan pojurio i gricnuo za nogu...pocepao trenerku ili sta sam vec imao na sebi tada a sada 10ak curana..a svaka pticurina ima po 10-15 kila jbga...vucem traume iz detinjstva bilo je i gusana al oni su samo krestali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SkoMy 650 Napisano Maj 8, 2016 Zainteresovan, 447 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: BMW S1000R '15 Prijavi odgovor kao problematičan pojurili me curani i ja u strahu zamalo da dodam jaci gas i da lepo popadamo ja i cura ko krusko :lol3: Hahahahaha i ja sam se vala bas lepo nasmejao :lol3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Maj 8, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Isto je i sa galebovina, te lepe divne i graciozne zivotinje. Kad im pridjes blizu gde su se ugnezdili da izležu jaja..jebes pit bul terijere kad galebovi sa svih strana navale kao kamikaze i pravo u glavu ciljaju. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Maj 8, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Да, да. Још кад крену као фазани да скачу на ручицу предње кочнице. Зато сам ја наручио штитнике ручки, ко зна кад ће инвазија у северној Србији. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Caca 31 Napisano Maj 8, 2016 U prolazu, 39 postova Lokacija: Umčari Motocikl: Kawasaki ZZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Juce u rumuniji zalutao u neko selo bez asfalta...na motoru od "milion" kila...pojurili me curani i ja u strahu zamalo da dodam jaci gas i da lepo popadamo ja i cura ko kruska a iskustva imam dosta kilometara u guzici. Ocu reci da iako je mozda rano da mladog sina da voza motor ipak i da ima 50 godina i milion kiometara to nije garancija da nece pogresiti na sitnoj gluposti i ostati sakat. Istina je da je vecina vozala motor kao klinci..i ja sam..jako retko ali ipak jesam.ali jedno je sedati na motor od par konja ili od 100 konja. Caco, samo drzi oci na klincu kada je na motoru i nemoj mu davati da odvrce gas. mozda neki limiter na sajlu gasa da se ne moze povlaciti do kraja. moze se srediti veoma lako i bez dinara ulaganja. Cisto da ne dodje u iskusenje. Jak je to motor. Inace svo postovanje sa borbu protiv bolesti...i tvoje i cerkine i to je tuga pregolema kome god da se desi. Moje misljenje o celoj ovoj situaciji je da se motor dobio neocekivano i sada je ogromno uzbudjenje zbog nove prinove svi bi da jasu a niko ne zna posteno Za opremu se nemoj zaletati dok ne resis da vlasnistvo prodje na tebe. To sto imas saobracajnu ne znaci da je motor nije kraden. Meni recimo saobracana stoji u motoru uvek. Jbga tako sam navikao. Prvo kupoprodajni ugovor, plati porez, prevedi motor pa onda o opremi. Nije potrebno davati toliko para za opremu kao sto je na katalogu. Moze za dosta manje para da se kupi oprema istog kvaliteta. Pogotovo sto ce klinac rasti i prerasti opremu veoma brzo. Na kacigu i rukavice nemoj zaliti. Jaknu i pantalone da imaju sertifikovane protektore i dobre ocene za bezbednost i to je to...nemoj robovati markom. Hvala,razumeo si situaciju,motor je vec sklonjen kod mojih a kljuc je kod mene.Vozio je 2,3 dana i to je to.Naravno da smo svesni koja je to prvo tezina motora a i brzina.Dovoljno je da ga samo obori dok stoji i da prikljesti noge a da ga zadrzi nema snage Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Maj 8, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Caco! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Maj 8, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan pojurili me curani i ja u strahu zamalo da dodam jaci gas i da lepo popadamo ja i cura ko kruska A zamisli tek da ste pali, a oni nagrnu. Lele, lele... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Maj 8, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da smo svesni koja je to prvo tezina motora a i brzina.Konačno! Baš nam je drago ako smo pomogli, a i ako nismo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Maj 10, 2016 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Citajuci temu, setio sam se svog iskustva iz mladjih dana kada sam radio svakakve gluposti, a ko i nije. Sa drugom sam secam se imao je tomos kros onaj zuti, ja od silne zelje kad smo ga popravili, napravim par kruga u kraju oko bolnice, kad sam hteo jos jedan krug da napravim motor mi se ugasio zbog male kolicine goriva u rezervoaru, stanem ja da ga navalim da povuce gorivo u lonce, kad ispred mene saobracajac, niti imam dozvolu, kacigu a nit je motor bio registrovan. Natezem se ja sa njim ali ne popusta daj mi ime i prezime, tad smo imali semu da damo ime i prezime od druga koji ima dozvolu pa da se provucemo, ja od straha pogresim dan rodjenja on proveri, javljaju mu da takvo lice ne postoji, zove maricu strpase me za dva minuta, nekako me otac izvuce, kaznu koju sam dobio da bih je platio sam radio celo leto zetvu, te trenutke nikad ne mogu da zaboravim i na mene su ostavile dubog trag, motor nikad vise nisam vozio dok nisam polozio za b. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Maj 14, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Astral poželeo da komentariše u ovoj temi, ali ne može da je nađe, pa da je osvežim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Maj 14, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Taman da svi izbacimo svoje mračne, dugo čuvane tajne, pre nego što se tema obriše 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...