Gunđalo 6 Napisano Maj 2, 2016 U prolazu, 15 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Ne vozi više, za sada... Prijavi odgovor kao problematičan Vozilo se nekad kao klinac, vozikalo, bilo bi pravilnije reći, naravno mislim na dva točkića, te se sada ponovo vozi, aktivno evo već treća godina. Počelo je sa Puchom, Automatikom, APN4,... povremeno "krug" na nekoj ozbiljnijoj mašini koja je u dečačko vreme, meni, bila san o kojem se da sanjati i onda je nastupila pauza. Pored porodičnih obaveza sačuvaše se nekako skromne parice sa namerom da se nastavi san, davno stavljen na čekanje te se pazarila jedna "bedevija" ali o tome nekom drugom prilikom. Povremeno ulazim na forum, čitam... ima se mnogo toga lepog, korisnog i pametnog pročitati i konačno reših upisati se, možda i dam skroman doprinos velikoj i cenjenoj zajednici. Ah da, imam 46 leta, isti broj cipela , vozikam X9 200 Evo (ide ), Novi Beograd, blokovi i tako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolic_46 7 Napisano Maj 2, 2016 U prolazu, 20 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha tzR125,Sachs er49 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz stari bajkeru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gunđalo 6 Napisano Maj 2, 2016 U prolazu, 15 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Ne vozi više, za sada... Prijavi odgovor kao problematičan Pozz stari bajkeru Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gunđalo 6 Napisano Maj 2, 2016 U prolazu, 15 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Ne vozi više, za sada... Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav druže. Dobro došao. Bolje vas našao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...