Pevac 272 Napisano Maj 7, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Na caponordu je nezamenlniv LV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bajker011 0 Napisano Septembar 2, 2020 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan On 6.8.2018. at 22:51, Tehnolog je napisao: I ja da pohvalim majstor Istvana. Moj je izduv malo specifican pa nisam hteo da se odlucim za zamenu. Ali zato je majstor to sve lepo skinuo, prepakovao kako treba i vratio na mesto. Acrp. je bio alternativa ali skuplja x 8 ! Iz Ade do Kovina sam vozio bez db kilera i usi su mi otpale. Sa prigusenjem je taman kako treba, a vizuelno je ostao identican kao fabricki. @Tehnolog Vozim MT 07 i razmišljam da uradim istu stvar, da fabrički izduv Ištvan prepravi da mu malo poboljša/pojača zvuk, pošto bi stavljanje njegovog topa značilo sečenje fabričkog lonca sa katalizatorom i praktično ne bi bilo moguće da se, samo za potrebe registracije, vraća fabrički izduv natrag...Kakva su tvoja iskustva, da li si prilikom registracije/tehničkog pregleda imao neke probleme (da li su merili izduvne gasove, buku i sl.), da li je bilo potrebno raditi nešto sa softverom motora (da li je eventualno prijvaljivao neku grešku bord kompjuter...)? Značila bi mi svaka ingo. Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex011 156 Napisano Januar 16, 2021 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Gsx600f Prijavi odgovor kao problematičan Dobro izgledaju ovi "Dragon" stvarno, svetski, steta sto ne postoji homologacija za njih...to bi bio ogroman plus, mada bi onda (verovatno) i cena otisla gore... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex VFR 178 Napisano Mart 3, 2021 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha 1200 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Oba majstora iz Ade su VRH,ja sam imao Race,koji mi je Robert radio na VFRu i nikada lepsi zvuk nije bio,V4 sa tim čunkom...imao sam i Dragona na rednih 4...nemaju mane i vrede svaku paru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex VFR 178 Napisano Mart 3, 2021 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha 1200 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je dok je Robert radio fotka....zvuk nije moguće čuti osim uživo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 957 Napisano Mart 3, 2021 Sindikat Samostalni Jahač, 360 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soru 4 Napisano Mart 28, 2021 U prolazu, 35 postova Lokacija: Nikšić Motocikl: K8 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav iz cg za sve kolege u pitanju je k8 1000 treba mi info ako ko zna... kome da se obratim da mi napravi racvu razdelnik ( iz 1 u 2 ) i levu i desnu cev meni je sad 4 u 1 , ali bih isto zelio da stavim dva topa. ako neko ima da proda i to bi mi zavrsilo posao, svaka info bi mi dobro dosla, i posto nism stalno pored kompa molio bih da mi javite na 00382 68 623 013 viber.whats up... hvala i zivjeli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soru 4 Napisano April 21, 2021 U prolazu, 35 postova Lokacija: Nikšić Motocikl: K8 1000 Prijavi odgovor kao problematičan hellooo ,niko nista ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 685 Napisano April 21, 2021 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan +381638139595 Dragon Ada. Pitaj direktno coveka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...