Djusi_998 455 Napisano April 30, 2016 Ducatista, 2907 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, zaboravili smo na Imolu*. Za nekih sat vremena kreću kvalifikacije. Subota ES2 uživo Q 10:25 WSBK 1 12:55 Nedelja ES1 Wss 11:15 uživo WSBK 1 12:30 WSBK 2 13:00 uživo STK 19:00 na ES2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3875 Napisano April 30, 2016 Ne silazi, 5014 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Imola, Misano je u Junu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 455 Napisano April 30, 2016 Ducatista, 2907 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Ups Nisam baš obratio puno pažnje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano April 30, 2016 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan GLEDA SE !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano April 30, 2016 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan U jbt kako se ritnula yamaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 455 Napisano April 30, 2016 Ducatista, 2907 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Silvan se propisno razbio. Valjda će biti ok za trku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3875 Napisano April 30, 2016 Ne silazi, 5014 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Silvan se propisno razbio. Valjda će biti ok za trku. Čisto sumnjam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 455 Napisano April 30, 2016 Ducatista, 2907 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Jbt, kako je krenulo bojim se da gledam trku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3401 Napisano April 30, 2016 Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 455 Napisano April 30, 2016 Ducatista, 2907 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Čaz odvezao za čistu 5. Stičem utisak da Rea jebava Sajksa iz entuzijazma. Ušao mu je pod kožu, a ovaj ne zna kako da ga iscedi odatle. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3875 Napisano April 30, 2016 Ne silazi, 5014 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Fraktura članka. U stilu 500cc... https://www.youtube.com/watch?v=32XF7VfV2DM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 455 Napisano April 30, 2016 Ducatista, 2907 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Meni sad nešto nije jasno - kako je moguće da na stazi postoje onakvi slivnici kao na ulici? Zar oni nisu opasni baš u ovakvim situacijama? P.S. Da li je moguće da mu je članak pukao u momentu kad se motor koprcao neposredno pre nego što ga je lansirao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano April 30, 2016 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Chaz se naostrio od pocetka bice zanimljivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3875 Napisano April 30, 2016 Ne silazi, 5014 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Meni sad nešto nije jasno - kako je moguće da na stazi postoje onakvi slivnici kao na ulici? Zar oni nisu opasni baš u ovakvim situacijama? Teško je na neki drugi način rešiti pitanje vode na stazi zbog elevacije. P.S. Da li je moguće da mu je članak pukao u momentu kad se motor koprcao neposredno pre nego što ga je lansirao? Mislim da je fraktura nastala prilikom ateriranja na asfalt pošto je levi u pitanju (http://www.bikesportnews.com/news/news-detail/imola-wsbk-broken-ankle-for-guintoli-after-superpole-crash) Dobro je da je "samo" članak, mogao je i kuk da ode. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 455 Napisano Maj 1, 2016 Ducatista, 2907 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam to na snimku. Ovo me interesovalo teoretski da li može tolko jako motor da ratne da pukne neka koska? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3875 Napisano Maj 1, 2016 Ne silazi, 5014 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo me interesovalo teoretski da li može tolko jako motor da ratne da pukne neka koska? Može, čini mi se koliko se sećam da je Lorenco imao to iskustvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13987 Napisano Maj 1, 2016 Ne silazi, 6042 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sigurno moze cak nije ni snaga motora presudna po meni koliko je trzaj i kako ti se nalazi noga u tom momentu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 455 Napisano Maj 1, 2016 Ducatista, 2907 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Računam da je trzaj jak, a noga pod uglom. Zanimljivo kako i pored svih tehnologija i opreme ljudsko telo ipak ne može da se zaštiti od takvih sila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 455 Napisano Maj 1, 2016 Ducatista, 2907 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Meni sad nešto nije jasno - kako je moguće da na stazi postoje onakvi slivnici kao na ulici? Zar oni nisu opasni baš u ovakvim situacijama? Teško je na neki drugi način rešiti pitanje vode na stazi zbog elevacije. Evo sad sam obratio pažnju. Samo na toj krivini je "kanal" otkriven na taj način. Na svim drugim mestima je pokriven nečime nalik na one limene rešetke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3875 Napisano Maj 1, 2016 Ne silazi, 5014 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1437 Napisano Maj 1, 2016 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ubedljive pobede i u WSBK i u WSS i za Čaza i za Sofoglua ...ovi iza se pomalo borili ali generalno manje zanimljive trke na vrlo zanimljivoj stazi. Sajks sve dosadniji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Maj 2, 2016 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Sajks sve dosadniji... Cini mi se da si u pravu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Maj 2, 2016 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Računam da je trzaj jak, a noga pod uglom. Zanimljivo kako i pored svih tehnologija i opreme ljudsko telo ipak ne može da se zaštiti od takvih sila.Motor se raspadne u delove, a covek malo sjebe clanak.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Maj 2, 2016 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nego Dukati ponovo dominira u WSBK Jos samo Fogy da dobije Wild card pa da nas podseti istorije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...