PAPARACO 156 Napisano April 29, 2016 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Kao što se kaže u naslovu kupio bih šrafove za vizir sa onim gumicama,al u crnoj boji,eventualno neka siva varijanta.Tražio po sajtovima ali nigde u toj boji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 30, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Imam ove, stoje mi.. Ako ti radi ova boja metala, kazes sivo, pa ne znam na sta mislis tacno.. Srafovi M5 sa podloskama i ovim gumicama.. 10kom,novi su, nisu korisceni. Sent from my 6037Y using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano April 30, 2016 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Astral, posto su srafovi I jesi li ih stavljao na visit TDM-a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 30, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Astral, posto su srafovi I jesi li ih stavljao na visit TDM-a? Jok,uzeo ih greskom,meni trebali takvi samo M8,a kupio ove M5 greskom. Mislim da sam ih platio oko 10€. Nisam ih montirao nikad,ali su za vizir definitivno.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano April 30, 2016 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Cisto info, kod Kineskih je guma pretvrda i ne sabija se kako bi trebalo pa ne treba pretezati inace puca vizir. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...