sashac 8204 Napisano Maj 12, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Posto me je sramota da uopste vise pricam sa ljudima,i da ih slusam sa njihovim nenormalnim pricama,ostaje yamaha sa nama,ako treba do penzije... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Maj 12, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je budes imao u istom ovakvom stanju za nekih 4-5 godina, racunaj da cu ja uzeti, kolika god cena bude Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1891 Napisano Maj 12, 2016 Drug član, 2869 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da li to znači da više nije na prodaju? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex VFR 178 Napisano Maj 12, 2016 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha 1200 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan za Stroma 1000,kao casa...2002,mogu ti poslati fotke ako das adresu,iz Panceva sam lako mozemo da se vidimo i porazgovaramo razmenimo price,vozi mi se nesto jace od njega,Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Maj 12, 2016 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan za Stroma 1000,kao casa...2002,mogu ti poslati fotke ako das adresu,iz Panceva sam lako mozemo da se vidimo i porazgovaramo razmenimo price,vozi mi se nesto jace od njega,Pozdrav Odusevices se motorom kad probas posle Stroma... Imaces utisak da vozis nesto bez tezine, a snazno... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Maj 12, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Da li to znači da više nije na prodaju?Definitivno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Maj 12, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan za Stroma 1000,kao casa...2002,mogu ti poslati fotke ako das adresu,iz Panceva sam lako mozemo da se vidimo i porazgovaramo razmenimo price,vozi mi se nesto jace od njega,PozdravJavni se pa da vidimo.Ali sumnjam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...