Jump to content

Moto Zajednica

Kawasaki KLE 500

Recommended Posts

• Drug član, 1175 postova
  • Motocikl: Maca

Drugari, pogledajte temu endurijada kucajske planine. Grza je prelepa, pa ako neko ima zelju da je poseti, izvolite, Bicu ja tamo pa se javite ako dolazite.

Gliga se vec prijavio, a najverovatnije cu i ja krajem nedelje kad definitivno budem znao svoj raspored obaveza.

Inace bio sam prosle godine i to mi je bio prvi ozbiljniji off u zivotu i bez problema sam ga prosao(uglavnom su u pitanju dobri putevi) tako da ne oklevate zbog toga. Sa moje strane svaka preporuka.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• veloce come un proiettile , 728 postova
  • Motocikl: Vespa Gts Super 300

Evo mene da se upisem ali opet.

Vratio mi se dorat sam u ergelu.

Prodam ga prosle godine i nakon 11 meseci ga otkupim od istog lika.

Extra motorinjos za moje potrebe.

Evo i slicka..... :moto3:

post-7666-0-05189700-1347264551_thumb.jpg

• Podržavam 2

• bu!, 609 postova
  • Motocikl: Honda Deauville 650

Drugari,ovo je pitanje samo za one koji su pali sa KLE-om ili im je on sam pao...Kako su prosli zmigavci i maska za koju su zakaceni zmigavci?Da li vam je pukla ta maska negde oko te rupe gde su nakaceni zmigavci?

• veloce come un proiettile , 728 postova
  • Motocikl: Vespa Gts Super 300

Drugari,ovo je pitanje samo za one koji su pali sa KLE-om ili im je on sam pao...Kako su prosli zmigavci i maska za koju su zakaceni zmigavci?Da li vam je pukla ta maska negde oko te rupe gde su nakaceni zmigavci?

Meni jednom pao u mestu i pukao je zadnji,tj.samo plastika a nosac ostao citav.

Na prednjem nista,roll-bar zastito prednji kraj...

• Zbunjen, 888 postova
  • Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500

interesuje me sta se desava iskljucivo sa prednjim zmigavcima,taj deo sam zaboravio da naglasim...

Zavisi od jacine pada, pukne plastika gdje se zmigavac kaci, a vidio sam kod jednog i pucanje nosaca fara, pa su ga momci lijepili i varili iznutra.

• Svrati ponekad, 453 postova
  • Motocikl: imao Kawasaki KLE 500

Meni je od pada u vožnji pre par godina naprsla maska kod prednjeg desnog žmigavca u dužini oko 10cm. Vidi se samo jedna horizontalna linija. Nisam to krpio, stoji tako i ne širi se. Glavni udar je pretrpela governala od koga su popustili trokuti prednje viljuške. To sam sam vratio na mesto jer ništa nije puklo. Posle toga sam ugradio crash barove.

A zašto pitaš za žmigavce?

• bu!, 609 postova
  • Motocikl: Honda Deauville 650

I ti si imao problem na prvoj nasoj organizovanoj voznji kad ti je pukla ona guma koja se nalazi izmedju maske i zmigavca...I meni se to daaaavno desilo pa sam ja namestio ali na nasoj drugoj voznji mi se zmigavac otrembesio opet pa sam poludeo i izbacio taj deo gume ,izrezao dva aluminijumska flaha i fiksirao zmigavac....Sad ne moze da mrdne,ali sam onda mucnuo glavom i pomislio..."Sad je fiksirano,kruta veza,nema vise onih guma koje amortizuju i koje iskoce iz lezista ako dodje do udarca u zmigavac...",pa sam hteo da vidim da li prilikom pada i sa fabrickim zmigavcem koji ima te gume dolazi do pucanja maske u tom delu...Ali s obzirom da kazes da je tebi puklo i sa tim gumenim delom...Isto mu dodje...

• Svrati ponekad, 113 postova
  • Motocikl: Kawasaki KLE

Kad dotakoste temu,interesuje me sledece:

Vec navedeni problemi sa polomljenim plastikama,samo prethodni vlasnik posecivao ,,majstore". Dali je neko nalazio nove/polovne komplet sa novijeg modela,i ima li problema oko montaže?

• oddball, 1146 postova
  • Motocikl: tri šrafa u nozi

Dobar dan dobri ljudi. Prijavljujem se u ekipu, uzeo sam metalik zuti Kle 2001, presao 39k km. Planiram da ugradim vizir, zamenim auspuh, stavim crash barove, sredim elekroinstalacije pre svega, i ofarbam. Jedna od varijanti je i kombinacija crno-woodland digicammo.

Takođe da se stavi i drugo sedište. Summa summarum 500€ :)

još samo pare da nađem :)

• Advanced Member, 1979 postova
  • Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660

Koliko puta mora da se napise: Bez slika nista ne verujemo 1nanana.gif

Dobrodosao i neka te masina slusa koliko god ti budes zeleo.

• U prolazu, 79 postova
  • Motocikl: trenutno bez, bio KLE `04

Da se dodam zvanično u ovu (najbolju :)) temu na forumu...

Pazario sam kle-a 2004. jos davne 2008. godine (u Sloveniji kupljen 2005., nakon jedne sezone presao od prvog vlasnika na njegovog drugara u Hrvatsku, pa nakon 2 sezone dosao meni u šake početkom 2008.).

Evo prve zajedničke fotke :)

si851379.jpg

si851373.jpg

pa ova sledece godine kada sam isao da sredjujem papire za uvoz

si852970.jpg

bilo je tu i ozbiljnijih putovanja sa dragom mi...

si853068.jpg

si853069.jpg

si853677.jpg

Da ne dužim... mnogo iskustava za ovih skoro 5 godina.

Kad saberem sve utiske, prezadovoljan sam motorom :)! Pogotovo registracijom, potrošnjom a i mogućnošću da ga teram đe oću... Super je motor za one kojima je prvi, bar se meni tako pokazao, da ne ponavljam sada mane i prednosti što se vožnje i udobnosti tiče (radim na poboljšanjima koliko sam u mogućnosti).

Od prošle godine imam sreću da je uleteo posao u struci u kojem mi makina jako dobro služi tako da se nadam da su dani studentskih problema (prvenstveno finansijskih) gotovi i da će biti dosta više vožnje i druženja.

Oprostite mi drugovi KLE-aši što se nakon par godina na forumu tek sada javljam. I veliki pozdrav svim ljubiteljima, vlasnicima motora i prvenstveno KLEgende! :)

• oddball, 1146 postova
  • Motocikl: tri šrafa u nozi

Vukašine, to što si uradio je NEOPROSTIVO!!! Ali imaš sreće da smo mi jedne izuzetno podmitljive osobe pa ćemo već naći zajednički jezik ;)

Šala mala. I ja sam se skoro prijavio. Dobar ti je Klepi, lepo ofarban i održavan. Vidim da si ga lepo natovario, kako je on to trpeo na uzbrdicama, koja je potrošnja bila? Predpostavljam da si mu prilagođavao zadnju suspenziju.

• Drug član, 1175 postova
  • Motocikl: Maca

Lep KLE Vukasine!

Davaj taj ispit, pa da testiramo progresivne! :)

Jel to neko ugradjivao progresivne opruge na KLEa?

Ako ima takvih dajte neke opsirnije utiske, kao i neki info kako najlakse i najjeftinije doci do istih ako se uopste isplati ugraditi ih(u smislu ulozeno/dobijeno).

• Svrati ponekad, 390 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 900

E upravo dogovoreno sa Bobanom u onaj tamo ponedeljak 24-og i moj konjic ce da dobije novo sedlo pa cu da kacim slike i utiske 1moto3.gif.Niko srecniji od mene

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja