Rolle2010 480 Napisano Septembar 3, 2012 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, pogledajte temu endurijada kucajske planine. Grza je prelepa, pa ako neko ima zelju da je poseti, izvolite, Bicu ja tamo pa se javite ako dolazite. Gliga se vec prijavio, a najverovatnije cu i ja krajem nedelje kad definitivno budem znao svoj raspored obaveza. Inace bio sam prosle godine i to mi je bio prvi ozbiljniji off u zivotu i bez problema sam ga prosao(uglavnom su u pitanju dobri putevi) tako da ne oklevate zbog toga. Sa moje strane svaka preporuka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Septembar 10, 2012 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Evo mene da se upisem ali opet. Vratio mi se dorat sam u ergelu. Prodam ga prosle godine i nakon 11 meseci ga otkupim od istog lika. Extra motorinjos za moje potrebe. Evo i slicka..... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 264 Napisano Septembar 10, 2012 Fat and furios, 597 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, kymco agility 200 Prijavi odgovor kao problematičan po treći put vlasnik KLEa, svašta sam vozio, ali je kle nešto čemu se uvjek vraćam, crno zlatni 2005. godište Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Septembar 10, 2012 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari,ovo je pitanje samo za one koji su pali sa KLE-om ili im je on sam pao...Kako su prosli zmigavci i maska za koju su zakaceni zmigavci?Da li vam je pukla ta maska negde oko te rupe gde su nakaceni zmigavci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Septembar 10, 2012 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari,ovo je pitanje samo za one koji su pali sa KLE-om ili im je on sam pao...Kako su prosli zmigavci i maska za koju su zakaceni zmigavci?Da li vam je pukla ta maska negde oko te rupe gde su nakaceni zmigavci? Meni jednom pao u mestu i pukao je zadnji,tj.samo plastika a nosac ostao citav. Na prednjem nista,roll-bar zastito prednji kraj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Septembar 10, 2012 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan interesuje me sta se desava iskljucivo sa prednjim zmigavcima,taj deo sam zaboravio da naglasim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Septembar 10, 2012 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan interesuje me sta se desava iskljucivo sa prednjim zmigavcima,taj deo sam zaboravio da naglasim... Zavisi od jacine pada, pukne plastika gdje se zmigavac kaci, a vidio sam kod jednog i pucanje nosaca fara, pa su ga momci lijepili i varili iznutra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle69 56 Napisano Septembar 10, 2012 Svrati ponekad, 453 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: imao Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je od pada u vožnji pre par godina naprsla maska kod prednjeg desnog žmigavca u dužini oko 10cm. Vidi se samo jedna horizontalna linija. Nisam to krpio, stoji tako i ne širi se. Glavni udar je pretrpela governala od koga su popustili trokuti prednje viljuške. To sam sam vratio na mesto jer ništa nije puklo. Posle toga sam ugradio crash barove. A zašto pitaš za žmigavce? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Septembar 10, 2012 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan I ti si imao problem na prvoj nasoj organizovanoj voznji kad ti je pukla ona guma koja se nalazi izmedju maske i zmigavca...I meni se to daaaavno desilo pa sam ja namestio ali na nasoj drugoj voznji mi se zmigavac otrembesio opet pa sam poludeo i izbacio taj deo gume ,izrezao dva aluminijumska flaha i fiksirao zmigavac....Sad ne moze da mrdne,ali sam onda mucnuo glavom i pomislio..."Sad je fiksirano,kruta veza,nema vise onih guma koje amortizuju i koje iskoce iz lezista ako dodje do udarca u zmigavac...",pa sam hteo da vidim da li prilikom pada i sa fabrickim zmigavcem koji ima te gume dolazi do pucanja maske u tom delu...Ali s obzirom da kazes da je tebi puklo i sa tim gumenim delom...Isto mu dodje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Septembar 10, 2012 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Peredvidjeno da se vozi . Lomovi su individualni,kako te zapadne.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle kš 20 Napisano Septembar 10, 2012 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Kruševac Motocikl: Kawasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Kad dotakoste temu,interesuje me sledece: Vec navedeni problemi sa polomljenim plastikama,samo prethodni vlasnik posecivao ,,majstore". Dali je neko nalazio nove/polovne komplet sa novijeg modela,i ima li problema oko montaže? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Septembar 13, 2012 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan dobri ljudi. Prijavljujem se u ekipu, uzeo sam metalik zuti Kle 2001, presao 39k km. Planiram da ugradim vizir, zamenim auspuh, stavim crash barove, sredim elekroinstalacije pre svega, i ofarbam. Jedna od varijanti je i kombinacija crno-woodland digicammo. Takođe da se stavi i drugo sedište. Summa summarum 500€ još samo pare da nađem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4458 Napisano Septembar 13, 2012 Advanced Member, 1979 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko puta mora da se napise: Bez slika nista ne verujemo Dobrodosao i neka te masina slusa koliko god ti budes zeleo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale 135 Napisano Septembar 13, 2012 Choda boy rules!!!, 277 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda Varadero XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao i srećno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-vukasin- 13 Napisano Septembar 13, 2012 U prolazu, 79 postova Lokacija: Pancevo, Srbija Motocikl: trenutno bez, bio KLE `04 Prijavi odgovor kao problematičan Da se dodam zvanično u ovu (najbolju ) temu na forumu... Pazario sam kle-a 2004. jos davne 2008. godine (u Sloveniji kupljen 2005., nakon jedne sezone presao od prvog vlasnika na njegovog drugara u Hrvatsku, pa nakon 2 sezone dosao meni u šake početkom 2008.). Evo prve zajedničke fotke pa ova sledece godine kada sam isao da sredjujem papire za uvoz bilo je tu i ozbiljnijih putovanja sa dragom mi... Da ne dužim... mnogo iskustava za ovih skoro 5 godina. Kad saberem sve utiske, prezadovoljan sam motorom ! Pogotovo registracijom, potrošnjom a i mogućnošću da ga teram đe oću... Super je motor za one kojima je prvi, bar se meni tako pokazao, da ne ponavljam sada mane i prednosti što se vožnje i udobnosti tiče (radim na poboljšanjima koliko sam u mogućnosti). Od prošle godine imam sreću da je uleteo posao u struci u kojem mi makina jako dobro služi tako da se nadam da su dani studentskih problema (prvenstveno finansijskih) gotovi i da će biti dosta više vožnje i druženja. Oprostite mi drugovi KLE-aši što se nakon par godina na forumu tek sada javljam. I veliki pozdrav svim ljubiteljima, vlasnicima motora i prvenstveno KLEgende! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adler 189 Napisano Septembar 14, 2012 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Piaggio Beverly Sport Touring 350 Prijavi odgovor kao problematičan Lep KLE Vukasine! Davaj taj ispit, pa da testiramo progresivne! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Septembar 14, 2012 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Vukašine, to što si uradio je NEOPROSTIVO!!! Ali imaš sreće da smo mi jedne izuzetno podmitljive osobe pa ćemo već naći zajednički jezik Šala mala. I ja sam se skoro prijavio. Dobar ti je Klepi, lepo ofarban i održavan. Vidim da si ga lepo natovario, kako je on to trpeo na uzbrdicama, koja je potrošnja bila? Predpostavljam da si mu prilagođavao zadnju suspenziju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Septembar 14, 2012 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Lep KLE Vukasine! Davaj taj ispit, pa da testiramo progresivne! Jel to neko ugradjivao progresivne opruge na KLEa? Ako ima takvih dajte neke opsirnije utiske, kao i neki info kako najlakse i najjeftinije doci do istih ako se uopste isplati ugraditi ih(u smislu ulozeno/dobijeno). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Septembar 14, 2012 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Evo, da prijavim i mog Kle-petanka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adler 189 Napisano Septembar 14, 2012 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Piaggio Beverly Sport Touring 350 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog, nisam jos postavljao slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burdjan 307 Napisano Septembar 14, 2012 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan E upravo dogovoreno sa Bobanom u onaj tamo ponedeljak 24-og i moj konjic ce da dobije novo sedlo pa cu da kacim slike i utiske .Niko srecniji od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Septembar 14, 2012 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Kol'ko para ako sme da se zna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Septembar 14, 2012 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan mnoooogo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burdjan 307 Napisano Septembar 14, 2012 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan moja varijanta kosta 100e ali ima i jeftinije i skuplje sve zavisi sta hoces Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Septembar 14, 2012 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Cekamo sliku pa da vidmo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...