Ogi bl 42 Napisano Maj 3, 2014 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: BMW F650GS DAKAR Prijavi odgovor kao problematičan Ja vozim Prednja 1.5 zadnja 2.2,inace SAVA MC24 su u pitanju.Posto volim sici sa asvalta zato drzim taj pritisak,ali nemam nikakvih problema ni na asvaltu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sremac 10 Napisano Maj 4, 2014 U prolazu, 79 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Juce registrovah motor,9200 din,sve ukupno. I kad sam krenuo kuci kazaljka na obrtomeru odjednom stoji stalno izmedju 4 i 5 000 obrtaja,i na leru i u voznji. Da li da otvaram sam da vidim sta joj je,posto nisam bas neki majstor ili odma da teram kod majstora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Maj 4, 2014 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj prvo sajle gasa, imas dve. Jedna je koja otvara gas, a druga je povratna. Obe su na jednom tocku na karburatoru. Moguce je da im samo treba podmazivanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Maj 4, 2014 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan @sremac,jel se i cuje kao da je na toliko obrtaja? Tj jel zaglavio gas ili radi normalno u leru a kazaljka stoji tako visoko?da nisi zaboravio sauk? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sremac 10 Napisano Maj 4, 2014 U prolazu, 79 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sve je skroz ok sa motorom,osim te kazaljke.Ne cuje se kao da je na tim obrtajima,agregat radi lepo,nije mi zaglavio gas,nisam zaboravio sauh. I na leru i u voznji stalno treperi na 4-5000 obrtaja,a kad ugasim motor pada na nulu.Eto,probacu da vidim sta je sa tim sajlama,hvala vam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Maj 4, 2014 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan samo brzinomer je nakacen na sajlu,obrtomer nema veze sa sajlom,elektronika je u pitanju.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale 135 Napisano Maj 5, 2014 Choda boy rules!!!, 277 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda Varadero XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, nešto sam se istripovao. Može li neko da pogleda na starijem modelu kako mu je okrenut prednji lančanik. Da li je ravna strana ka motoru ili ka spolja? Hvala vam na pomoći. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eurokrem 158 Napisano Maj 5, 2014 Svrati ponekad, 133 postova Motocikl: TOMOS CROS SENIOR,KLE 500, VOGE 300 RALLY Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, nešto sam se istripovao. Može li neko da pogleda na starijem modelu kako mu je okrenut prednji lančanik. Da li je ravna strana ka motoru ili ka spolja? Hvala vam na pomoći. Na novom je koliko se secam ka motoru...pogledacu kad dodjem home ako ne resis do tad ovo je iz manual-a za 2005+ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale 135 Napisano Maj 5, 2014 Choda boy rules!!!, 277 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda Varadero XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ali je skroz drugacije na starom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale 135 Napisano Maj 5, 2014 Choda boy rules!!!, 277 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda Varadero XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ali je skroz drugacije na starom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Maj 5, 2014 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nesto kao manual KAWASAKI KLE 500.zip Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Maj 5, 2014 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan manual Kawasaki_kle_500_manual_www.manualedereparatie.info.zip Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sremac 10 Napisano Maj 8, 2014 U prolazu, 79 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko slucajno ima,potreban mi je obrtomer za KLE-a...Mom vise nema pomoci-Mislim na obrtomer- Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Maj 8, 2014 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda bi mogao ja da ti pomognem po tom pitanju...posalji mi broj mob-a u pm pa cu te nazvati i objasniti o cemu je rec. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale 135 Napisano Maj 11, 2014 Choda boy rules!!!, 277 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda Varadero XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Opet dobar vikend: 1380km ;-) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Maj 11, 2014 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan @gale,jesi nasao ono u manualu koji sam ti poslao i okacio ovde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale 135 Napisano Maj 11, 2014 Choda boy rules!!!, 277 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda Varadero XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jesam. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
penzioner 127 Napisano Maj 14, 2014 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Kawasaki zrx 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna gde mogu da nabavim povratnu sajlu gasa za kle 500? Prilikom kupovine motora kle 500- 2001.godište. istu nisam imao već samo sajlu za davanje gasa. U međuvremenu ona se pokidala tako da sam je zamenio.Sada mi nedostaje i ta druga povratna sajla jer mi se gas ne vraća na vreme već polako i postepeno.Pokušavao sam da je naručim na Zvezdari u Mimoto predstavništvu za Kavasaki, međutim oni mi već dva meseca obećavaju da će svakog dana sajla stići i da će me obavestiti.Zvao sam ih desetinu puta za informaciju šta je sa istom, međutim koliko su revnosni isti momak sa kojim sam nekoliko puta razgovarao o nabavci sajle i koji uvek obeća da će me izvestiti, više puta je tražio broj mog telefona da zapiše jer ga navodno uvek negde zaturi.Ne bih se njima više obraćao te Vas molim za pomoć.Napominjem da sam razgovarao i sa gazdom servisa i da sam nekoliko puta bio kod njih, jer isti su mi napravili sajlu koja se pokidala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eurokrem 158 Napisano Maj 14, 2014 Svrati ponekad, 133 postova Motocikl: TOMOS CROS SENIOR,KLE 500, VOGE 300 RALLY Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna gde mogu da nabavim povratnu sajlu gasa za kle 500? Prilikom kupovine motora kle 500- 2001.godište. istu nisam imao već samo sajlu za davanje gasa. U međuvremenu ona se pokidala tako da sam je zamenio.Sada mi nedostaje i ta druga povratna sajla jer mi se gas ne vraća na vreme već polako i postepeno.Pokušavao sam da je naručim na Zvezdari u Mimoto predstavništvu za Kavasaki, međutim oni mi već dva meseca obećavaju da će svakog dana sajla stići i da će me obavestiti.Zvao sam ih desetinu puta za informaciju šta je sa istom, međutim koliko su revnosni isti momak sa kojim sam nekoliko puta razgovarao o nabavci sajle i koji uvek obeća da će me izvestiti, više puta je tražio broj mog telefona da zapiše jer ga navodno uvek negde zaturi.Ne bih se njima više obraćao te Vas molim za pomoć.Napominjem da sam razgovarao i sa gazdom servisa i da sam nekoliko puta bio kod njih, jer isti su mi napravili sajlu koja se pokidala. http://www.bobansajle.co.rs/main.htm Odes i zavrsis,,meni su sajlu za davanje gasa napravili za manje od 3 h cekanja, mislim da sam platio 320 din pre pola godine,I btw vrlo su ljubazni i usluzni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kju_Q 3 Napisano Maj 14, 2014 U prolazu, 43 postova Lokacija: srce Bačke Motocikl: an250; er500 Prijavi odgovor kao problematičan Пензионер; Имаш сајле и у Новом Саду, мала фирмица поред "најлон" пијаце. Буду готове за сат-два. Само понеси своје са паластиком и то је то. Име фирмице сам заборавио, а реших код њих исти проблем. Поздрав. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
penzioner 127 Napisano Maj 14, 2014 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Kawasaki zrx 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Momci, izgleda da me niste dobro razumeli.Treba mi povratna sajla za gas. Istu nisam imao na motoru prilikom kupovine motora, tako da ne znam njenu dužinu da bi napravio novu.Blizu mene u Ugrinovcima ima čovek firmu da je ne reklamiram isti radi sajle za 200-300 din po komadu zavisi koja treba.Ali traži od mene original dužinu da bi mogao da je napravi zato sam naručio originalnu preko Mimota ali nikako da je nabave.Hvala na sugestijama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6732 Napisano Maj 14, 2014 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Svrati do mene, skinućemo moju pa odnesi da ti naprave po njoj. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
penzioner 127 Napisano Maj 14, 2014 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Kawasaki zrx 1100 Prijavi odgovor kao problematičan To je pravo Solomonsko rešenje.Šta bih ja bez tebe, čim stane kiša eto me. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rille 166 Napisano Maj 14, 2014 Svrati ponekad, 305 postova Lokacija: Blizu granice! Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Da je naručivanje originalnih sajli toliki problem uverio sam se prošle sezone kada sam hteo da imam rezerni komplet u koferu pre polaska na put ali tako nešto u Srbistanu nije bilo moguće. Možda bi bilo dobro da se organizujemo i ako je kolega penzioner raspoložen kada već nosi uzorak sajle da poruči svima koji mu uplate na žiro-račun ili pošalju lovu post-netom i tako rešimo problem sa snabdevanjem neophodnih sajli. Naravno naknadnu zahvalnost kolegi penzioneru bih iskazao u nebrojenim flašama piva a verujem da i drugima to nebi bilo teško. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6732 Napisano Maj 14, 2014 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Ček, ček, a pivo za mene? Moj KLE je donator uzorka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...