zlajabgd 9 Napisano Avgust 2, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan u manualu pise prednja 21psi x 0,069=1,45bara zadnja 32psi x 0,069=2,2bara kad sam u maju menjao gume (stavio mitas) mata mi je stavio prednju na 1,8 a zadnju na 2,2 i tako sad drzim ,i odgovara mi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2004 Napisano Avgust 3, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Regler za KLE: -Polovan najlakse preko e-bay, ako imaš nekoga u Njemačkoj -Druga varijanta je lik sa foruma, iz Temerina, Joška, ako se ne varam. Ja bih samo ovim opcijama zamenio mesta jer je Joskin regler nov, jeftiniji i neuporedivo kvalitetniji od ovih uvoznih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Avgust 3, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan u manualu pise prednja 21psi x 0,069=1,45bara zadnja 32psi x 0,069=2,2bara kad sam u maju menjao gume (stavio mitas) mata mi je stavio prednju na 1,8 a zadnju na 2,2 i tako sad drzim ,i odgovara mi Hvala, sada barem znam da trebam množiti sa 0.069...probaću prednju od nižeg pritiska jer ionako nisam težak pa ću postepeno povečavati do 1.8 da vidim razliku! Zlajo imaš piće na Zlatiboru ako budem došao (95%)!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Avgust 3, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan u manualu pise prednja 21psi x 0,069=1,45bara zadnja 32psi x 0,069=2,2bara kad sam u maju menjao gume (stavio mitas) mata mi je stavio prednju na 1,8 a zadnju na 2,2 i tako sad drzim ,i odgovara mi Hvala, sada barem znam da trebam množiti sa 0.069...probaću prednju od nižeg pritiska jer ionako nisam težak pa ću postepeno povečavati do 1.8 da vidim razliku! Zlajo imaš piće na Zlatiboru ako budem došao (95%)!! a onih 5% popicemo negde u zemunu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Avgust 3, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa jeste, kolki je zemun, lakse se naci na zlatiboru. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Avgust 3, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Drugar mi se preselio iz Zemuna u Novi Sad i kaže da je veoma miran i malen grad!! Ja sam se tri puta gubio u NSu i mislio sam da je kao tri Zemuna a ispade da je manji, samo par glavnih ul. a ostalo su uličice koje povezuju! Uostalom, nije bitno gde, bitno je s'kim!! A sa vama rado, bilo gde i bilo kad!! Prepoznatljiv sam po roze sedištu KLEa, prve serije i bele AVG kacige, mršav i visok....kada vidite, ablendujte, svirajte, skačite, vrištite i prvo ladno koje uvek zeza krizu je naše!! Zadnja mi je imala ispod 2 bara a sada kada sam je pojačao oseća se razlika, pogotovo u krivinama, nemam blagi osečaj kao da guma 'žvaće'!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RIDE THE LIGTHTING 0 Napisano Avgust 8, 2009 U prolazu, 49 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi bio sam na dužem puta sa kleom i moram priznati da mi je zadnjica odpala.Ozbiljno razmišljam da preradim to sedište.Sem toga motor je fantastičan.Ja i žena i napakovan kle do vrha smo prešli 850 km sa - 41 LITROM- benzina.Strašno ekonomičan motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sportex 0 Napisano Avgust 11, 2009 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi bio sam na dužem puta sa kleom i moram priznati da mi je zadnjica odpala.Ozbiljno razmišljam da preradim to sedište.Sem toga motor je fantastičan.Ja i žena i napakovan kle do vrha smo prešli 850 km sa - 41 LITROM- benzina.Strašno ekonomičan motor. Druze da nisi slucajno bio u Sokobanji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RIDE THE LIGTHTING 0 Napisano Avgust 12, 2009 U prolazu, 49 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan he he.Jesam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Avgust 12, 2009 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Crveni KLE ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sportex 0 Napisano Avgust 13, 2009 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jeste crveni, bio je parkiran u Nikole Pasica kod zgrada, stalno sam usporavao da ga pogledam kad bi proso sa mojom zujalicom. Prelep motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Avgust 13, 2009 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan I lep par na KLEu Ko bi rekao da je to bio RIDE THE LIGHTNING, u opšte ne liči na svoj avatar :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Avgust 13, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Kakav blam malopre...Izlazim na Prvomajsku sa svojim paKLEnim, u Zemunu i prolazi lik sa makinom, Osvrcem se u stilu, kako dobar motor a ono KLE teget boje..brže-bolje za njim i malo se u paru vozikali Gornjim Gradom. Nisam ni znao da KlE ovako dobro izgleda, sa strane....Šteta samo što barem nisu malo proširili tank i plastiku pored jer po jačini blizu je sa mnogima koji na oko izgledaju mnogo ozbiljnije a to je samo zbog oklopa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Avgust 13, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Kakav blam malopre...Izlazim na Prvomajsku sa svojim paKLEnim, u Zemunu i prolazi lik sa makinom, Osvrcem se u stilu, kako dobar motor a ono KLE teget boje..brže-bolje za njim i malo se u paru vozikali Gornjim Gradom. Nisam ni znao da KlE ovako dobro izgleda, sa strane....Šteta samo što barem nisu malo proširili tank i plastiku pored jer po jačini blizu je sa mnogima koji na oko izgledaju mnogo ozbiljnije a to je samo zbog oklopa! teget kleo novi model vozi "beli" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RIDE THE LIGTHTING 0 Napisano Avgust 14, 2009 U prolazu, 49 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan he he.Jeste ljudi provalili ste me skroz.Bio sam u Soko banji,u Nikole Pašića.Lik mi je dovezao motor iz Italije u super stanju a samo da znate kako sam jeftino prošao.A Soko banja je super.Sve sam obišao:Bio sam na Ozrenu,Rtnju,Soko gradu a i jezero je extra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Avgust 14, 2009 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Ništa ti ne verujemo ! Slike ti druže da postaviš, oćemo i mi da vidimo da'l je tamo u banji stvarno toliko lepo ! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Avgust 14, 2009 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kakav blam malopre...Izlazim na Prvomajsku sa svojim paKLEnim, u Zemunu i prolazi lik sa makinom, Osvrcem se u stilu, kako dobar motor a ono KLE teget boje..brže-bolje za njim i malo se u paru vozikali Gornjim Gradom. Nisam ni znao da KlE ovako dobro izgleda, sa strane....Šteta samo što barem nisu malo proširili tank i plastiku pored jer po jačini blizu je sa mnogima koji na oko izgledaju mnogo ozbiljnije a to je samo zbog oklopa! Ja kada sam kupio apriliu komentar je bio ovo ?!? pa kleo ti je lepsi Ja se ne slazem sa tim, ali se slazem da je KLE jako lep i pre svega dobar i legendaran motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Avgust 14, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan jel ima neko da napravi roll barove za klea Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Avgust 15, 2009 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Kontaktiraj Acu ( Aca-pn ) za krash-bar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RIDE THE LIGTHTING 0 Napisano Avgust 15, 2009 U prolazu, 49 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan Biće i slike.Ljudi treba mi pomoć.Da li ima šanse da se negde kupi desni žmigavac za klea ili moram da stavljam od nekog drugog motora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RIDE THE LIGTHTING 0 Napisano Avgust 15, 2009 U prolazu, 49 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan evo i po neka slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RIDE THE LIGTHTING 0 Napisano Avgust 15, 2009 U prolazu, 49 postova Lokacija: NOVI SAD Prijavi odgovor kao problematičan i još po neka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Avgust 15, 2009 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam video u krupnju nekog kawasaki kle-a, sivog, a i suzukija nekog, dal nije neko sa foruma slucajno... sivi kle, novije godiste..Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Avgust 15, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Biće i slike.Ljudi treba mi pomoć.Da li ima šanse da se negde kupi desni žmigavac za klea ili moram da stavljam od nekog drugog motora? Koliko mi se cini svi migavci su isti kod KLEa a ako nisu ispravite me da ne pogrešim. Samo se naopako okrenu...nosač je ovalan. Meni je jedan nosač levog prednjeg pukao i najverovatnije uzimam od jednog tipa sva 4 pa ti mogu pomoci ali moramo sacekati da se vrati sa mora! neko mi rece da je u CRO kom blizu 30e, original!!! Ovde gde ja uzimam cena je pristupacnija! Pamtim i cim završim javljam se 'Ride...' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Avgust 15, 2009 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Biće i slike.Ljudi treba mi pomoć.Da li ima šanse da se negde kupi desni žmigavac za klea ili moram da stavljam od nekog drugog motora? Prednji ili zadnji? Imas oba ocde: http://shop.wemoto.com/pictures.dyn?u=1914524qqq5828018 , zadnji je 12 gbp. Najbolje ti je kod njih da narucis, bilo je vise tema, stize za 7. dana, postarina je smesna, kazes im da napisu vrednost 5gbp i ne placa se ni carina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...