marettoo 229 Napisano Decembar 30, 2020 Zainteresovan, 128 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Tomos A3, Kawasaki Versys 650, Kle500 Prijavi odgovor kao problematičan Originalno je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donadog 21 Napisano Januar 9, 2021 Svrati ponekad, 88 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki KLE 500 2007, Motomorini X-CAPE 650 Prijavi odgovor kao problematičan Gde mogu da nabavim zadnju unutrasnju gumu za KLE? Zna li neko oznaku/dimenziju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cika miloje 70 Napisano Januar 10, 2021 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: QJ SVT 650X Prijavi odgovor kao problematičan https://www.kompp.co.rs/catalog/michelin-gume/michelin-unutrasnje-gume/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drdamjan 67 Napisano Januar 16, 2021 U prolazu, 70 postova Lokacija: Bjelovar Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan On 1/9/2021 at 7:39 PM, donadog said: Gde mogu da nabavim zadnju unutrasnju gumu za KLE? Zna li neko oznaku/dimenziju? 4,00x17 ili 120 90 17 ili 130 90 17 traži da nećeš bytil, te se pekmeze po unutra, tobože ne puštaju, nisu kao porozne i obavezno s ventilom na maticu, ne zaliveni ventil, nikako, i da je ventil niklovan, ne goli mesing... michelin radi bytil, katastrofa, ja bacio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cika miloje 70 Napisano Januar 18, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: QJ SVT 650X Prijavi odgovor kao problematičan Јучер сам погледао на мом мотору; метални вентил са матицом. Чини ми се да сам пазарио Мишлен. Нисам примјетио било какав проблем у претходне четири године. Promenio Januar 18, 2021 član cika miloje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1995 889 Napisano Februar 21, 2021 Zainteresovan, 653 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Adventure, Benelli TRK 502 X Prijavi odgovor kao problematičan Ćao, od pre mesec dana je u našoj garaži jedan KLE 500 2004. godište, u bratovom vlasništvu Juče smo menjali ulje, filtere, kočione pločice, kočiono ulje, pregledali antifriz i tako, ono da ga pripremimo sa sezonu... Pri menjanju prednjih pločica sam video da malo viri gumica oko onog manjeg klipa/cilindra šta već. Pokušao da je vratim, ali ne vredi, mora da se izvadi i klip. Uglavnom ništa ne curi, klip ide lepo, ne blokira kočnica...E sad pitanje Gde da kupim te gumice?Da li imaju 2 gumice po jednom cilindru što bi značilo da je to što viri "prašinar" i nije tako strašno, a gumica zadužena za zadržavanje ulja je unutra (jer ne curi ništa)? Sent from my Mi A1 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobobre 22 Napisano Februar 21, 2021 U prolazu, 42 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KLE Prijavi odgovor kao problematičan Kada kolega pomenu kocnicu i KLE. Da li je neko menjao prednja kociona kljesta i stavljao sa nekog drugog morora sa dva klipa? Da li bolje koci i sa kog motora pase bez previse budzenja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Februar 21, 2021 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Marko1995 je napisao: Ćao, od pre mesec dana je u našoj garaži jedan KLE 500 2004. godište, u bratovom vlasništvu Juče smo menjali ulje, filtere, kočione pločice, kočiono ulje, pregledali antifriz i tako, ono da ga pripremimo sa sezonu... Pri menjanju prednjih pločica sam video da malo viri gumica oko onog manjeg klipa/cilindra šta već. Pokušao da je vratim, ali ne vredi, mora da se izvadi i klip. Uglavnom ništa ne curi, klip ide lepo, ne blokira kočnica...E sad pitanje Gde da kupim te gumice? Da li imaju 2 gumice po jednom cilindru što bi značilo da je to što viri "prašinar" i nije tako strašno, a gumica zadužena za zadržavanje ulja je unutra (jer ne curi ništa)? Sent from my Mi A1 using Tapatalk Sigurnost Zrenjanin, firma koja pravi odlicno zamenske gumice , po bagatelnim cenama. Das im model klesta ili izmeris klipove, inace se ti podaci nalaze lako i na netu i oni ti naprave i posalju na kucnu adresu. Radio licno, pozdrav 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1995 889 Napisano Mart 4, 2021 Zainteresovan, 653 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Adventure, Benelli TRK 502 X Prijavi odgovor kao problematičan Cao, jel ima neko mozda onaj poklopac zmigavca za KLE (narandzasti), negde je otpalo, pa ako ne moram da kupujem ceo zmigavac dobro bi doslo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luća500 0 Napisano Mart 10, 2021 U prolazu, 6 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GS 500 E Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ima li koji KLE na prodaju u Vojvodini? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grille 51 Napisano Mart 10, 2021 U prolazu, 78 postova Lokacija: Novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Cao, jel ima neko mozda onaj poklopac zmigavca za KLE (narandzasti), negde je otpalo, pa ako ne moram da kupujem ceo zmigavac dobro bi doslo.Meni treba ona guma sto drzi zmigavac, pa moze taman da ga podelimo Послато са Redmi Note 6 Pro помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
simic72 2 Napisano Mart 10, 2021 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Na KP ima da se kupi samo plastika mislim da je 600 din.Послато са SM-G973F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1995 889 Napisano Mart 12, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 653 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Adventure, Benelli TRK 502 X Prijavi odgovor kao problematičan @simic72 nasao sam hvala Promenio Mart 12, 2021 član Marko1995 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 79 Napisano Mart 14, 2021 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: KLE 500 , Husaberg FE 350 Prijavi odgovor kao problematičan Od juce sam postao ponosni vlasnik KLE 500 1996 god 4 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grille 51 Napisano Mart 14, 2021 U prolazu, 78 postova Lokacija: Novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srrecom! Послато са Redmi Note 6 Pro помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Деда Целе 85 Napisano Mart 14, 2021 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd,Terazije Motocikl: PX200e,Lambreta LD150,KLE Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, VELJA YZ 250 said: Od juce sam postao ponosni vlasnik KLE 500 1996 god Добро дошао у секту клепетала 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donadog 21 Napisano April 25, 2021 Svrati ponekad, 88 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki KLE 500 2007, Motomorini X-CAPE 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdeav, kle 500,2007. Uzeo sam da nesto cackam, i htedoh da probam da nastelujem karbove, zakljucio sam da mi je smesa prebogata jer ispaljuje iz auspuha i povecana je potrosnja. Nasao na yt, da imaju dva srafa, kao dizne, i oni treba da budu odvrnuti za jedan pun krug i tri cetvrtine. Ali, jedan je zapekao i polomio sam ga... Nekako cu ga vec izvaditi/razbusiti, ali me zanima gde mogu da kupim drugi. Evo slike ce to dosta bolje objasniti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2384 Napisano April 25, 2021 Andragog, 4961 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ne diraj nista tako vozi. Na tim srafovima se podesava smesa koja je bitna za ler gas i startovanje. Jako mali uticaj ima za ostalo. Ako ne radi dobro u voznji onda nije do toga. Bušenjem ces samo pogorsati stvari. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donadog 21 Napisano April 25, 2021 Svrati ponekad, 88 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki KLE 500 2007, Motomorini X-CAPE 650 Prijavi odgovor kao problematičan nasao sam neke setove za reparaciju, ima tog srafa, nego kod nas bezobrazno skupi, pa cu naruciti iz inostranstva, dok stigne, vozicu tako. Kapiram da treba vakume da nastelujem... Ali i dalje ne razumem zasto je smesa takva, da trosi vise i ispaljuje iz auspuha. Ne ispaljuje stalno, al recimo 20min 130-140hm/h na autoputu, i kad stanem, bas jake eksplozije i gasi se motoro. Msm ja sad nesto tu pametujem umesto da odvezem kod majstora, ali voleo bi da probam sam da to resim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drdamjan 67 Napisano April 25, 2021 U prolazu, 70 postova Lokacija: Bjelovar Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan uslikao si čitav umjesto polomljen vijak smjese... što me navodi na pomisao---> kad stignu novi vijci možda ipak pozovi nekog tko zna da te pouči, i pripazi na sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donadog 21 Napisano April 26, 2021 Svrati ponekad, 88 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki KLE 500 2007, Motomorini X-CAPE 650 Prijavi odgovor kao problematičan 16 hours ago, drdamjan said: uslikao si čitav umjesto polomljen vijak smjese... što me navodi na pomisao---> kad stignu novi vijci možda ipak pozovi nekog tko zna da te pouči, i pripazi na sve Polomljen je i dalje u karburatoru. A citav sam uslikao jer mi takav treba. Ma radio sam sa caletom, on stvarno odlicno zna mehaniku, mada vise oko automobila nego motora, i upozorio me je da je vijak od mesinga i da je krut i moze da pukne, pa sam poprskao wd sprejem, ali i dalje nije hteo da se odvrne, pa je on uzeo da ga odvrne i on ga je i polomio XD. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Деда Целе 85 Napisano April 26, 2021 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd,Terazije Motocikl: PX200e,Lambreta LD150,KLE Prijavi odgovor kao problematičan Sedi na motor pa pravo kod Bokilića u N.Pazovu ako nemaš nekog karburatordžiju bliže. Javi mu se prvo,ima ga i na forumu i na FB a evo i tel 063697094 https://www.facebook.com/boris.marjanovic.10 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Деда Целе 85 Napisano April 26, 2021 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd,Terazije Motocikl: PX200e,Lambreta LD150,KLE Prijavi odgovor kao problematičan On 3/4/2021 at 11:07 AM, Marko1995 said: Cao, jel ima neko mozda onaj poklopac zmigavca za KLE (narandzasti), negde je otpalo, pa ako ne moram da kupujem ceo zmigavac dobro bi doslo. Imam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1995 889 Napisano April 28, 2021 Zainteresovan, 653 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Adventure, Benelli TRK 502 X Prijavi odgovor kao problematičan On 26.4.2021. at 18:36, Деда Целе je napisao: Imam Kupio vec Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marettoo 229 Napisano Maj 2, 2021 Zainteresovan, 128 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Tomos A3, Kawasaki Versys 650, Kle500 Prijavi odgovor kao problematičan Hristos Vaskrse ! Srecan praznik svim paKlenima+++ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...