Jation 52 Napisano April 4, 2014 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin XRV 750 RD04, ex Yamaha XJ 600 S, ex Kawasaki KLR 650, ex Kawasaki KLE 500, ex Honda NX250 Prijavi odgovor kao problematičan . . . PS Postoji i opcija da prodam isti KLE za 1200e ako je neko zainteresovan da ga kupi sa činjenicama da sve gore navedeno treba da mu se radi. Naravno i sada je u voznom stanju, ništa nije kritično. Krburator želim da mu menjam ne bih li uspeo da izvučem još malo snage iz njega. Koja makina bi bila naslednik u ovoj varijanti? Nisam napomenuo da bih ga menjao za neki naked, supermoto ili drugi enduro uz moju doplatu do 300e, ali je bitno da je spreman za sezonu uz eventualno menjanje ulja i filtera. Vuce me promena malo jer sam samo enduro pohadjao do sada... Sa druge strane mogu te pare da ulozim u KLE-a i da imam bombonu od motora za koju znam da me izdati nece. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jation 52 Napisano April 4, 2014 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin XRV 750 RD04, ex Yamaha XJ 600 S, ex Kawasaki KLR 650, ex Kawasaki KLE 500, ex Honda NX250 Prijavi odgovor kao problematičan Staviti od GPZ karbove ima smisla samo ako stavis i njegove bregaste. Razlika izmedju KLE karba i GPZ karba je u 1mm,odnosno 34 mm za KLE i 35mm za GPZ . Konkretno ovo je jako mala razlika i nema svrhe stavljati ako se prethodno ne odrade druge "sitnice" Nisam znao za bregaste i za ostale sitnice... Ocigledno mi je onda lakse na filteru vazduha, auspuhu i usisnoj grani da ucarim par konja za pocetak... Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarabić 107 Napisano April 4, 2014 Kurblao Trijes Minuta, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cowasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Ako hoćeš jači motor - prodaj i kupi XTZ ili nešto slično. Te akcije menjanja delova i budzenja na kraju izadju skplje. Karburatori, bregaste, filter vazduha, izduv, kad se sabere komotno da prodas i kupis jaci motor bez cimanja dok sve to nadješ, upasuješ i podesiš, a opet dobijas vrlo mali napredak. Sa GPZ bregama to vise nije KLE već GPZ. Lenj i trom u niskim obrtajima i tek oživi negde posle 6k obrtaja. Ima drugar pa sam poredio sa mojim... nije poboljšanje jer je sva dobijena snaga na visokim obrtajima, a ono gde ti realno provodis najvise vremena je od 3k - 6k obrtaja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano April 4, 2014 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Gledaj ukratko : Dyno jet - 100e Otvoren izduv 120e KN filter 50e Sve to postelovati kako treba izmedju 50 i 100e. Ovo ti kazem jer sam ja radio kod sebe. I ovo se jedino isplati raditi na njemu jer ne bude tromiji samo bude prgaviji na medjuubrzanjima sa nesto vecom krajnjom. Dakle idealno,ali kosta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbbenda 96 Napisano April 5, 2014 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Данас купљен акумулатор за КЛЕ-а,12V10Ah,3700 дин са доставом на кућну адресу.КЛЕ упалио ко мина! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rille 166 Napisano April 5, 2014 Svrati ponekad, 305 postova Lokacija: Blizu granice! Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Данас купљен акумулатор за КЛЕ-а,12V10Ah,3700 дин са доставом на кућну адресу.КЛЕ упалио ко мина! Daj nam link ili adresu čisto da imamo prodavca u bazi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fischer 10 Napisano April 5, 2014 U prolazu, 67 postova Lokacija: Bad Wörishofen Motocikl: Yamaha xv535 virago Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam se provozao po ovom "lepom" vremenu do Temerina da se očiste karburatori,našteluju i da se proba novo ulje Eneos.(do sad sam koristio Ipone) pa da vidimo kako paše mom motoru. Karburator desni mi je prelivao pa je krajnje vreme bilo da se dovede u red, kaže majstor da prljaviji odavno nije video . Za ulje je malo rano da hvalim, ali mogu reći da se menjač mnogo manje čuje,čak mogu da kažem da je milina voziti.Što se tiče MCM RACING servisa, svima preporučujem ovako naštelovan ide ko RAKETA!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbbenda 96 Napisano April 6, 2014 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Данас купљен акумулатор за КЛЕ-а,12V10Ah,3700 дин са доставом на кућну адресу.КЛЕ упалио ко мина! Daj nam link ili adresu čisto da imamo prodavca u bazi. http://www.akumulator-shop.rs/kategorije-proizvoda/starter-akumulatori/moto-akumulatori/landport-ytx12-bs-12v-10ah-detaljno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano April 12, 2014 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Momci prodao sam moju Yamahu a kako sam nedavno dovezao jednog Kle-a oko 150km kog je brat kupio resih i njega da uvrstim u potraznju. Ako imate sta ponudite , samo molim realne ponude a ne kao vecina ponuda sa oglasa. Novac je u dzepu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6732 Napisano April 13, 2014 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Još sam sanjiv pa možda nisam dobro razumeo prethodni post... ( "...uvrstim u ponudu.") Tražiš KLE-a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano April 13, 2014 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Pisac je hteo napisati "potraznju" ispravljeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NooN 69 Napisano April 15, 2014 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Konacno da postavim sliku B@netovog migavca i Ivanovog vizira sa dodatkom. Ja sam zadovoljan,velika razlika posle 5 godina voznje sa fabrickim (ne)vizirom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale 135 Napisano April 16, 2014 Choda boy rules!!!, 277 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda Varadero XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vikend maksimalno iskorišćen. KLEpetalo opet uspešno pratilo tempo Horneta, GSF-a i Stroma. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcoHonda 75 Napisano April 16, 2014 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Africa Twin , Kawasaki VN 1500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Trebaju mi dimenzije prednjih lezaja za KLE poz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano April 16, 2014 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Procitaj na 204-toj stranici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Деда Целе 85 Napisano April 16, 2014 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd,Terazije Motocikl: PX200e,Lambreta LD150,KLE Prijavi odgovor kao problematičan За КЛЕ многи делови пасују од осталих Кавасаки модела: Dihtung dekla kvačila Modeli sa kojima je proizvod kompatibilan: KLE 500,EN 500 Vulcan, EN 500 Vulcan, ER 5, GPZ 500 Ručice kvačila i kočnice Modeli sa kojima je proizvod kompatibilan: KLE 500, ZZR 600, ZX-750R , RR, ZX-7R , ZX 7RR, ZX-9R, GTR 1000, GTR 1000, ZX-10 Tomcat, GPZ 1100, ZRX 1100R, ZZR 1100, ZZR 1200, ZRX 1200R, S, ZZR 600, ZX-750R Stinger, ZR 1100 Zephyr, GSX-1100 F, GPZ 500, ZX-6R 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IVICA ML 7 Napisano April 16, 2014 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da se upisem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IVICA ML 7 Napisano April 16, 2014 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fikacu 40 Napisano April 16, 2014 Svrati ponekad, 161 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lepa masina! Dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NooN 69 Napisano April 16, 2014 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam! Da te lepo sluzi! Ako nije tajna koliko je prodavac dobio novcanica? Moze i na pp ako nije za javnost... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladimir KLE 5 Napisano April 16, 2014 U prolazu, 88 postova Lokacija: budva - beograd Motocikl: Kawasaki KLE 2006. Prijavi odgovor kao problematičan Znam da je dugo vremena prošlo, ali ako pamtiš, napiši mi kako si rešio ovaj "klik-klik" kvar(kako ti pišeš - kuckanje), pri paljenju. Imam isti Hvala drugar ajde neko da da neku preporuku. kleo mi je 2007 presao 14000km, i poceo je povremeno da zajebava kod paljenja stisnem start dugme i ne vergla ,samo se cuje kuckanje pozadi sa desne strane kad ga ubacim u brzinu i malo ga gurnem,pali kao mina izgleda da je anlaser sa arakisom sam kontrolisao akumulator je ok, lepo puni kad radi, jel imate nekog za preporuku da remontuje anlaser ili vec sta treba...savet, iskustvo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle kš 20 Napisano April 16, 2014 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Kruševac Motocikl: Kawasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Gale svaka čast,lepo ste se navozali.Koliko km ste prevalili? Ivice,dobrodošao u sektu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IVICA ML 7 Napisano April 16, 2014 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na dobrodoslici a nadam se da ce masina sluziti .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale 135 Napisano April 17, 2014 Choda boy rules!!!, 277 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda Varadero XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan @ srle kš 1400 km. Naravno sve van autoputa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoxbl 70 Napisano April 20, 2014 Dobar dan dobri ljudi.., 225 postova Lokacija: Banja Luka,Republika Srpska Motocikl: Transalp 600 PD06 91.god.;Africa twin RD03 Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/100555-enguro-2014-kozara-manjaca-grmec-bih/page__st__100__gopid__1626829#entry1626829 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...