Concho 15 Napisano April 24, 2016 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nova verzija je testirana i utisci su zadovoljavajuci 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DestroYer015 129 Napisano April 25, 2016 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Sabac Motocikl: TA 99' Dominator 95' Keeway exceed 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Extra... Hoce biti u prodaji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DestroYer015 129 Napisano April 25, 2016 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Sabac Motocikl: TA 99' Dominator 95' Keeway exceed 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ti fali jedan kais koji bi isao oko vila, kako bi eventualno spreclo spadanje pri kocenju na blatobranima koji su ravni tj. bez tog useka kao sto je kod tebe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1394 Napisano April 25, 2016 Ne silazi, 6320 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan U zavisnosti koliko hoćeš da tovariš, stavi se nešto ovako : Mozda ti fali jedan kais koji bi isao oko vila, kako bi eventualno spreclo spadanje pri kocenju na blatobranima koji su ravni tj. bez tog useka kao sto je kod tebe... Odlična ideja ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Concho 15 Napisano April 25, 2016 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala na predlozima ljudi torbica je predvidjena za prednju gumu , eventualno neki alat, nema potrebe da bude vodonepropusna. a vodonepropusni rajsferslus je skuplji od obicnog i tesko je doci do njega. samo bi povecao cenu torbice. za kais nema potrebe jer torbica nema gde da ide zbog samog oblika branika. cena je 1800 din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1394 Napisano April 25, 2016 Ne silazi, 6320 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Izmerio sam i unutrašnje. Dve, 18 i 21, solidno zipovane 25*14*9 cm + ona stezaljka (treća dimenzija joj je 2cm). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Concho 15 Napisano April 25, 2016 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izmerio sam i unutrašnje. Dve, 18 i 21, solidno zipovane 25*14*9 cm + ona stezaljka (treća dimenzija joj je 2cm). dimenzije torbice su 25x10x8, naravno nije problem da se izmene po potrebi. aj molim te parafraziraj mi opet, nisam te lepo razume. sta si izmerio? i treca dimenzija stezaljke je 2cm? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1394 Napisano April 25, 2016 Ne silazi, 6320 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ukupne dimenzije stvari koje idu u torbicu su 25*14*12 +- neki milimetar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DestroYer015 129 Napisano April 26, 2016 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Sabac Motocikl: TA 99' Dominator 95' Keeway exceed 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan za kais nema potrebe jer torbica nema gde da ide zbog samog oblika branika. Video sam ja to, ali kao sto sam napisao da nisu svi branici takvog oblika kao kod tebe i veeeelika vecina su ravni... Pa sam cisto dao sugestiju za verziju sa branikom koji nema takav oblik... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1394 Napisano Maj 5, 2016 Ne silazi, 6320 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Končo Ukupne dimenzije stvari koje idu u torbicu su 25*14*12 +- neki milimetar + onaj kajišić za oko štapova. Pali singericu i sklapaj torbu, javi da ti dam adresu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Concho 15 Napisano Maj 5, 2016 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Končo Ukupne dimenzije stvari koje idu u torbicu su 25*14*12 +- neki milimetar + onaj kajišić za oko štapova. Pali singericu i sklapaj torbu, javi da ti dam adresu. ajde javi se ovde da nastavimo dalje dogovor https://www.facebook.com/conchosewing Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1394 Napisano Jun 4, 2016 Ne silazi, 6320 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Stigla torbica. Na slici je prazna i naduo sam je do maksimalne veličine. U praksi će biti mnogo niža A ovde je i alternativna montaža. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17697 Napisano Jun 4, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je dnevna varijanta kacenja tornice na motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1394 Napisano Jun 4, 2016 Ne silazi, 6320 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan U off-u ne koristim svetla a u saobraćaju po danu ne palim far i poziciju, samo diode. Noću palim i poziciju a noću ne vozim off pa i torbica neće biti tu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17697 Napisano Jun 4, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sve si mi rekao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1394 Napisano Jun 4, 2016 Ne silazi, 6320 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Concho 15 Napisano Jun 6, 2016 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan kad se provozas i testiras je , javi kako ti se cini, da li imas neke zamerke i sta bi eventualno promenio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr_kolew 139 Napisano Jun 9, 2016 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Zemun-Beograd Motocikl: Honda nc750,Xevo 400 Prijavi odgovor kao problematičan imam Concho torbicu kisnu za zadnji pakt treger,imam samo lepo iskustvo ,znaci moja preporuka za njega. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1394 Napisano Jun 12, 2016 Ne silazi, 6320 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan kad se provozas i testiras je , javi kako ti se cini, da li imas neke zamerke i sta bi eventualno promenio Testirao sam je po Rudniku u off-u prošlog vikenda. Montirao je pozadi na pak treger, cibzar ka napred, spakovao sav alat+rezervnu sajlu+litar ulja+još neke sitnice+krpu i imalo je još malkice mesta. Nije mrdnula, ni kap vode nije propustila, vrlo uočljiva u daljini. Pustila je nešto malkice vode kad sam je prao na česmi, onako punu alata, kroz cibzar. Za ovu poziciju i ulogu, treća trakica za oko štapova poželjno je da bude duža za nekih 5cm. Na prednjem blatobranu je još nisam isprobao. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17697 Napisano Jun 12, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan I nemoj da ti ne pukne blatobran od tezine alata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1394 Napisano Jun 12, 2016 Ne silazi, 6320 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Na blatobran idu dve unutrašnje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...