kizavuka 6 Napisano April 20, 2016 U prolazu, 18 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-strom650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Jel zna neko kako se podesavaju farovi na novoj 650-tici? Kratka bacaju skoro kao duga a duga bacaju iznad visine znakova. Kada je dvoje na motoru onda mi svi koji dolaze u susret spominju i dalju i blizu rodbinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kizavuka 6 Napisano April 22, 2016 U prolazu, 18 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-strom650 Prijavi odgovor kao problematičan Problem resen. Sad sija kako treba i gde treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano April 22, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Baš nam je drago. Hvala što si napisao i kako je rešen. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano April 22, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto ste mu i pomogli 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano April 22, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Nismo znali. Da jesmo, pomogli bismo kao i uvek. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
epinter88 2 Napisano April 22, 2016 U prolazu, 2 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Tomos 125 SM Prijavi odgovor kao problematičan Bitno da se druzimo Sent from my GT-I9301I using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AquilaVstrom 0 Napisano Jun 3, 2016 U prolazu, 7 postova Lokacija: Pozega Motocikl: V-Strom 650 '11 Prijavi odgovor kao problematičan Imam isti problem, napisi kako si resio. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Jun 3, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Da li sijalica stoji kako treba? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kizavuka 6 Napisano Jun 3, 2016 U prolazu, 18 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-strom650 Prijavi odgovor kao problematičan Imam isti problem, napisi kako si resio. Hvala Kod mene je konkretno bio problem sto nisam mogao da pomerim ni u jednom pravcu donja dva srafa koja podesavaju nagib. Dosta im je zeznuto prici. Moras imati kratak krstasti srafciger i biti spreman na grebanje ruku. Dodatno me je zbunilo to sto sam na netu nasao da se sa gornjim srafovima podesava visina a u stvari se sa njima podesava levo desno bacanje fara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
padobranac 12 Napisano Jul 4, 2016 U prolazu, 77 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki STROM 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala upravo mi to treba.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
padobranac 12 Napisano Septembar 3, 2016 U prolazu, 77 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki STROM 650 Prijavi odgovor kao problematičan Uradjeno, samo meni lakse bilo kad skinem gornju plastiku. Mnogo je pristupacnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...