cafe_tracer 24 Napisano Novembar 7, 2018 U prolazu, 89 postova Lokacija: Krk Motocikl: Tracer 700 Traveler Prijavi odgovor kao problematičan Ma mislim da je samo plovak problem. Ne da mi se vozit ga na servis radi togaPoslano sa mog Galaxy Note8 koristeći Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Novembar 7, 2018 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Gledam mao po netu. Dosta se vlasnika mt 07 zali. Izgleda da je mjerac jednostavno takav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12566 Napisano Novembar 7, 2018 Ne silazi, 7339 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Možda malo pripreme pred promenu stepena prenosa? Pre nego što podignete polugu menjača, ne jednim potezom, već prislonite blago obuću na polugu. Koliko da se anulira prazan hod i tek onda klik na gore. Ja tako šaltam TDM kada se baš uozbiljim da budem profi. Ne oseti se promena, samo se čuje po zvuku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Novembar 7, 2018 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno. Kad se salta sa strjenjem mjenjac je daleko ugladjeniji. Ja sam primijetio i razliku da li je ulje starije vec ili zamijenjeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cafe_tracer 24 Napisano Novembar 13, 2018 U prolazu, 89 postova Lokacija: Krk Motocikl: Tracer 700 Traveler Prijavi odgovor kao problematičan Ja se zaljubio u Tenere 700 Vidio ga jos prosle god na EICMA, ali mislio da nece nista bit od toga... kad ono ... bye bye Tracer Poslano sa mog Galaxy Note8 koristeći Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Novembar 14, 2018 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Izdajice :p Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cafe_tracer 24 Napisano Novembar 14, 2018 U prolazu, 89 postova Lokacija: Krk Motocikl: Tracer 700 Traveler Prijavi odgovor kao problematičan Izdajice Poslano sa mog Galaxy Note8 koristeći Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Novembar 14, 2018 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Neki dan mijenjao gume. Danas prao motor i ima sta da vidim... Jos bio kod najboljeg vulkanizera u BL za motore. Pa majku mu hocemo li ikada biti normalan narod. Urnisao mi je zadnju felnu. Sad da idem i da se svadjam samo cu da gubim vrijeme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14186 Napisano Novembar 14, 2018 moto merkat °°, 4891 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, mali_veseljak je napisao: Sad da idem i da se svadjam samo cu da gubim vrijeme Neces gubiti vreme, naprotiv to moze biti kvalitetno potroseno vreme, buduce. Skrenuti paznju da je nekorektno i traljavo obavljen posao jako losa reklama i da ukoliko tako nastavi nema svetlu buducnost u poslu, da se dobar glas daleko cuje a los jos dalje narocito u moto svetu. Da se borimo za svoje i branimo stecenu imovinu koja nikom nije pala sa neba (i da jeste verovatno je zasluzena od boga) nebi bilo tj bar bi se ovakvi slucajevi sveli na minimum, upravo je to i poenta cele price u temi o losem iskustvu kolege Sasha P sa servisom. Ne treba cutati, kao i Satelis sto nije cutao za cunak, ako hocemo pomak napred napravimo korak. Kolega, bar mu pokazi i pogledaj ga u oci, ne moras mu nista vise reci! 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Novembar 14, 2018 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Treba da se vratiš nazad da mu pokažeš šta je uradio....ja bih se vratio... A to ako ne pomeneš da pripaze znaj da neće čuvati... Ubuduće odmah treba pregledati šta su napravili te im ne platiti uslugu ukoliko su napravili štetu!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Novembar 14, 2018 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Ima li nacin da se ovo reparira? Mozda lak na kistu i malo nanijeti pa ispolirati? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14186 Napisano Novembar 14, 2018 moto merkat °°, 4891 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ako dobro vidim felne su mat, onda nista poliranje, boju mozes u tom slucaju naneti iglom umesto kista, samo u ogrebotine, lagano uz dosta zivaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cafe_tracer 24 Napisano Novembar 14, 2018 U prolazu, 89 postova Lokacija: Krk Motocikl: Tracer 700 Traveler Prijavi odgovor kao problematičan Ako dobro vidim felne su mat, onda nista poliranje, boju mozes u tom slucaju naneti iglom umesto kista, samo u ogrebotine, lagano uz dosta zivaca.Tocnije, polumat Poslano sa mog Galaxy Note8 koristeći Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Novembar 14, 2018 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, mali_veseljak je napisao: Neki dan mijenjao gume. Danas prao motor i ima sta da vidim... Jos bio kod najboljeg vulkanizera u BL za motore. Pa majku mu hocemo li ikada biti normalan narod. Urnisao mi je zadnju felnu. Sad da idem i da se svadjam samo cu da gubim vrijeme. To je neminovnost na svakoj felgi prilikom mjenjajnja guma, a narocito se primjeti na crnim. Isti problem i ja imam na mom motoru, ali dan - dva i zaboravis na to. Ako bas hoces da malo to pokrijes onda trazi u farbarama gdje prave boje za auto da ti naprave reparatur kit u maloj bocici da cetkicom na cepu ( kao lak za nokte ) i te crtice popunjavaj lagano vrhom drvene cackalice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Novembar 14, 2018 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan To cu i uraditi vjerovatno na proljece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1254 Napisano Novembar 15, 2018 prisutan, 1133 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Oj komšo kod kojeg si vulkanizera bio,da ne idem ja!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blacktracer 1 Napisano Novembar 19, 2018 U prolazu, 5 postova Lokacija: Poreč Motocikl: Yamaha Tracer 700 Prijavi odgovor kao problematičan On 15.5.2018. at 21:49, GAGI74 je napisao: Posle maxi skutera i obilja prostora, naravno prvo sam gledao da nabacim koferce. Imao sam na skuteru original Yamahin i dobro se pokazao, najlepsi nosac a i bravica se prilagodi originalnom kljucu. Moze da se montira nosac kofera ako su vec postavljeni nosaci bocnih torbi. Kupih isti kofer od 50 Litara, na kraju ne ispadne mnogo skuplje od zamenskih - Givi, Kapa, Shad... Kad sam kod kofera, ugradio sam i led pozicije - stopaljke koje se vide i po danu.:) Stao je i onaj blicer za stop svetlo. Pozdrav ekipi, prije 2 tjedna sam dobio svoju igračku, crni Tracer 700 Traveler. Znači uz njega sam dobio original soft case kofere. Odmah sam htjeo naručiti i stražnji original nosač za top case kofer ali kažu u Yamahi u Poreču da to ne ide u kombinaciji sa soft case koferima. Prekopao sam cijeli google u potrazi za tim riješenjem.... i naletim na slike od GAGI74. Vidim da si uspio kombinirat original softcase i original nosač za zadnji kofer. Sad moje pitanje dali je to išlo bez problema ili si morao neke preinake raditi? Imaš kataloški broj od Yamahe za zadnji nosač? Pozdrav iz Poreča Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 482 Napisano Novembar 19, 2018 Zainteresovan, 521 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan I meni su u servisu rekli da ne moze, ni ja nisam nasao info na netu. Zato sam i napisao da drugi znaju da moze ta kombinacija. Ne secam se samo koje srafove sam koristio, da li su origininalni ili oni koji se dobiju uz nosac zadnjeg kofera. U svakom slicaju nisam kupovao neke duze srafove. Samo na jednom srafu sam dodao podlosku (sajbnu), da ne bi nosaci bili nategnuti. Poslacu sliku. Nemam serijski broj nosaca ali znaju prodavci koji ide. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blacktracer 1 Napisano Novembar 19, 2018 U prolazu, 5 postova Lokacija: Poreč Motocikl: Yamaha Tracer 700 Prijavi odgovor kao problematičan Puno ti hvala, puno bi mi značilo ako uspiješ iskopati kataloški broj. Ovo je broj koji se trenutno nudi na Yamahinim stranicama: bc6-f48d0-00-00 - Matt Black Neda mi se trošit 1000€ na GIVI komplet kad sam ove Soft već dobio u cijeni. A uvoznik u Zagrebu je strašno ljubazan, i naručit će samo na moju odgovornost, katastrofa....... Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 482 Napisano Novembar 19, 2018 Zainteresovan, 521 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i slike na kojoj se vidi gde sam dodao podlosku. To je cela mudrost... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blacktracer 1 Napisano Novembar 19, 2018 U prolazu, 5 postova Lokacija: Poreč Motocikl: Yamaha Tracer 700 Prijavi odgovor kao problematičan Ma to sam i pretpostavio. Pa bilo bi i strašno glupo da su oba nosača od Yamahe i da se nemogu kombinirati...... Na njemačkom forumu sam našao da se prva serija stvarno nije mogla kombinirati, ali novi nosač za Top case je izašao u 6/2017 i od tada navodno sve odgovara, kao kod tebe. Samo kod nas i dalje tvrde da ne ide...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cafe_tracer 24 Napisano Novembar 19, 2018 U prolazu, 89 postova Lokacija: Krk Motocikl: Tracer 700 Traveler Prijavi odgovor kao problematičan Ja isto, imam shad top case, i nisam ga mogao kombinirati sa original bocnim nosacima, pa sam ih skinuo i prodao... i kupio givi trekker outback, koji se moze kombinirat sa shad top case-omPoslano sa mog Galaxy Note8 koristeći Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 482 Napisano Novembar 19, 2018 Zainteresovan, 521 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Tracer 700 - Motorcycles - YME Website WWW.YAMAHA-MOTOR.EU The official product page of the Tracer 700. The page contains the technical specs, media for download and an overview of related accessories. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blacktracer 1 Napisano Novembar 19, 2018 U prolazu, 5 postova Lokacija: Poreč Motocikl: Yamaha Tracer 700 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, na toj stranici sve gledam i po tom broju sam pitao kod svog prodavača. Znači to je taj nosač koji imaš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 482 Napisano Novembar 19, 2018 Zainteresovan, 521 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Da, sigurno. Isao sam do garaze da proverim. Bunilo me to sto ne pise da je za kofer od 50L. Slikao sam kutiju i uputstvo, vidi se ser. Broj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...