peconi 536 Napisano April 18, 2016 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750S Prijavi odgovor kao problematičan Kožna jakna, ali više za pozeraj nego za motor. U pitanju je bilo probno naručivanje jakne sa linka ispod, ali direktno od proizvodjača iz Indije po manjoj ceni (bez etikete), Sve je ispalo super, sem što sam omašio za broj i naručio XL. Imam 190 i 85kg, i malo mi je veća pa bih je radije prodao za iste pare koliko je i mene koštala i naručio broj manju, umesto da trošim pare na prepravke. Jakna je potpuno nova, veličina XL, od vrhunske ovčije kože, za toplije vreme i uživo je boja malo tamnija nego na slikama sa linka. Cena 170e fiksno, bez zamene. Kontakt na pp ili broj 064/2288-414 https://www.la-canadienne.com/daytona/blouson-dustin-marron.html 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peconi 536 Napisano Maj 26, 2016 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750S Prijavi odgovor kao problematičan 150e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8622 Napisano Maj 27, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan nisi ti ovaj na slici Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...