Dulence 96 Napisano April 18, 2016 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Motor se ne vozi vec drugu sezonu pa mi ni alarm ne treba. Aktivira se sirena (koja nije na slici) kada se pomeri motor..mogucnost i daljinskog paljenja. Imam dva priveska za njega..cena 1000 din A imam i ovaj Giordon..on je za daljinsko zakljucavanje auta..i njega sam skinuo sa svog auta jer sam sredio zakljucavanje..ista cena. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano April 19, 2016 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sta je problem..reci..ne ljutim se..jesam preterao sa cenom? Vidim na kpp-u covek ove alarme prodaje za 1800 din pa sam ja stavio ovu cenu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano April 19, 2016 Drug član, 1714 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da pitam ovaj za auto, jel to moze da se montira na puntu recimo? Punto ima centralnu bravu a nema daljinsko. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1189 Napisano April 19, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1382 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Ma nema problema. Ja prvo napisao da hocu alarm , ali sam u guzvi i necu ga sigurno namestiti jos mesec dana pa se predomislio i ostavio kolegama koji imaju vremena da pazare i ugrade alarm za male pare. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano April 19, 2016 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Aha..ok..prodat je alarm u svakom slucaju. @Biker Q: pa predpostavljam da moze ali kako ne znam. Meni je on bio u Laguni povezan bas na prekidac za centralno zakljucavanje. Zice podeljene na njega a drugi kraj na sam taster zakljucavanja. Trebalo bi da moze..on ti simulira nekoga ko sedi u autu i pritisne taster za zakljucavanje..nikakva posebna nauka. Da imam semu za povezivanje dao bi ti je rado ali nemam. Jedino sto mogu da uradim jeste da pogledam boje zica koja je na koju isla..ako to moze nesto da pomogne. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano April 19, 2016 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo upravo sada sam pogledao ovo cudo. Na njemu postoje svega 4 zice za povezivanje. Crvena sa osiguracem koja je +,i druga zica koja je -..za to sam siguran i to mozes sam instrumentom i da pronadjes na prekidacu..izmedju koje dve zice imas 12V i na njih povezes ove dve. Posle ti ostaju jos dve,plava i bela..njih bi morao da pronadjes nekakvom logikom sta prespaja prekidac na kojem su zice. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...