PSYCHO 18 Napisano April 17, 2016 U prolazu, 41 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawa EX500 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem polovne DB10 kosnice, dobijam rojeve posle pase bagrema pa treba negde da ih udomim. 2 do 4 bih pazario zavisi od cene i stanja, moze i bez polunastavaka. 064/479-29-59 Voja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1567 Napisano April 17, 2016 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan zašto polovne - bolje je dve al nove , ja koristim DB10 i skoro sam plaćao košnice 55 eu i veruj mi da vrede sve pare , ima i za 35 ali š klasa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PSYCHO 18 Napisano April 17, 2016 U prolazu, 41 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawa EX500 Prijavi odgovor kao problematičan Znam ali kinta me jebe, dvoumim se izmedju db i az, mogu db kod kolege da napravim na kombinirci stolarskoj, al posao me ubi, nemam vremena uopste :-( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...