Aleksandar KI 15 Napisano April 15, 2016 U prolazu, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav braćo bajkeri!! Eto nakon duže pauze poželeo sam da se vratim dvotočkašima, jer kao što znate to ne može tako lako da izadje iz krvi! Dakle, izdvojio sam nešto para te vas molim ponudite vaš motor ili ako znate da neko nudi pišite ovde... Šta tražim? Tražim neki naked (može Bandit 600N, SV650N, GS500N od 2001.god, eventualno ER5 da je u baš dobrom stanju, takodje ne ispod 2001god.) ili može i neki jači skuter npr Piaggio Beverly (400-500ccm). Para sam izdvojio tu negde oko 1500-1600evrića što mislim da je dovoljno za gore navedeno. Eto..ja tražim/čekam po oglasima, ali želim i vi da nudite pa se dogovorimo možda nešto, naravno ne mislim da dam isto i za skuter i za naked-a. Živeli!! ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar KI 15 Napisano April 15, 2016 U prolazu, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Kontaktirao sam Dzaver-a za njegov plavi SV http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/112109-suzuki-sv650n-2001/ (njegov ćale kaže nista ispod 1800evr) tako da mi on otpada i da znate da mi ne nudite... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomaesp 246 Napisano April 15, 2016 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL1000 L4 Prijavi odgovor kao problematičan Drugar prodaje svoj motor.. http://www.polovniautomobili.com/motori/8078641/suzuki-bandit-600s baci pogled ako ti se svidja,u prvoj farbi,neverovatno stanje za to godiste. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar KI 15 Napisano April 15, 2016 U prolazu, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Drugar prodaje svoj motor.. http://www.polovniautomobili.com/motori/8078641/suzuki-bandit-600s baci pogled ako ti se svidja,u prvoj farbi,neverovatno stanje za to godiste. Da video ga! Iskreno ne volim te prednje maske na Banditu S, a sad da je skidam i tražim novi far ne znam koliko bi me to izaslo. Nasao sam temu transformacije iz S u N verziju, pa me zanima samo neki odgovor koliko izadje takva parada. U svakom slucaju hvala na ponudi! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano April 15, 2016 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav druze, ja sam "vlasnik" teme transformacija bandita iz S u N, sto se toga tice mogu da ti pomognem, a isto tako imam drugara koji bi mozda prodao svog bandita N 1999god u dobrom stanju sa aftermarket izduvom i granom koji su ga prilicno kostali, generalno je bez ulaganja, ne bih ti preporucio da nije tako... Ukoliko imas fejsbuk profil dodaj me radi lakse komunikacije.. https://www.facebook.com/djaynile Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar KI 15 Napisano April 16, 2016 U prolazu, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovorima! Sa NileTom sam stupio u kontakt i sa njegovim drugom! Dosta dobra ponuda ali su mi jako daleko..no, za dobrog bandita vredi ici ako ne nadjem blize Sto se tice skutera, videcemo. Bitan mi je taj upravni polozaj tela, jer kao mladji dosta sam se krivio na sportacima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano April 16, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Ako se dobro sećam, Nile je iz Niša. Ništa bliže meni nije Vajska, gde sam kupio motor. Taman da ga provozaš, upoznaš i uživaš u startu, uz minimalni trošak. A ne verujem da bi Nile preporučio nešto, za šta ne može da garantuje. U suprotnom, imaju dobar roštilj u Nišu, da se iskupi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar KI 15 Napisano April 16, 2016 U prolazu, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je iz Kragujevca motor koji mi je Nile preporucio- malo bolja solucija. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano April 16, 2016 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Ako se dobro sećam, Nile je iz Niša. Ništa bliže meni nije Vajska, gde sam kupio motor. Taman da ga provozaš, upoznaš i uživaš u startu, uz minimalni trošak. A ne verujem da bi Nile preporučio nešto, za šta ne može da garantuje. U suprotnom, imaju dobar roštilj u Nišu, da se iskupi. Da iz Nisa, preporucio sam zato sto znam da je stvarno odlican motor, nalazi se u Kragujevcu, i odlicno znam koliki je zaljubljenik trenutni vlasnik motora, i da je cele zime motor bio u spavacoj sobi.. a znam i razlog prodaje, (bandit 1200).. Inace nikad ne bih preporucio nesto sto ne valja ili u sta sumnjam... A rostilj ima Boga mi odlican ovde, navratite Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3471 Napisano April 19, 2016 Zainteresovan, 429 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Pre par dana sam gledao ovaj motor za jednog budućeg kolegu http://www.polovniautomobili.com/motori/8072564/suzuki-gs500e kod ovog dečka je 8 godina i retko ga je vozio zbog čestih odlazaka u inostranstvo, isto je bilo i sa prethodnim vlasnikom koji je mislim i prvi vlasnik, tako da bi 99,9% trebalo da je ovo prava kilometraza. Ako ti izgleda interesantno javi se pa ću da ti ispričam detalje sa probe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar KI 15 Napisano April 20, 2016 U prolazu, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Pre par dana sam gledao ovaj motor za jednog budućeg kolegu http://www.polovniautomobili.com/motori/8072564/suzuki-gs500e kod ovog dečka je 8 godina i retko ga je vozio zbog čestih odlazaka u inostranstvo, isto je bilo i sa prethodnim vlasnikom koji je mislim i prvi vlasnik, tako da bi 99,9% trebalo da je ovo prava kilometraza. Ako ti izgleda interesantno javi se pa ću da ti ispričam detalje sa probe Video i taj oglas i iskren cu ti biti boja mi je ocajna! A i kao sto vidis mogao bi GS500 ali iskljucivo da je mladji od 2001.god. Verujem da je ova masina u odlicnom stanju ali jednostavno izgled presudjuje u ovom slucaju.. Hvala u svakom slucaju na ponudi! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar KI 15 Napisano April 28, 2016 U prolazu, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Motor kupljen može lock! Hvala svima na ponudama! Mašina će biti predstavljena! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...