danijel89 2 Napisano April 13, 2016 U prolazu, 0 postova Lokacija: negotin Motocikl: honda cbr 900rr Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav drugari interesuje me prednja guma za hondu cbr 900rr 130/70-16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmb985 70 Napisano April 13, 2016 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Jbg prodao sam pre par dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3456 Napisano April 14, 2016 Zainteresovan, 428 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Ja uzeo novu u Guevari, 92e. Prošle godine gledao šta ima od polovnih kod jednog vulkanizera on mi traži 30e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danijel89 2 Napisano April 14, 2016 U prolazu, 0 postova Lokacija: negotin Motocikl: honda cbr 900rr Prijavi odgovor kao problematičan ovde kod nas u negotinu je 17200 to mi je mnogo bas je preterano skupa do sto evra bi platio kad bi naso nesto a pogledacu u taj guevari da vidim sta imaju i da li imaju jos po toj ceni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zer0 89 Napisano April 14, 2016 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Zaklopača Motocikl: Aprilia RSV 1000 SP ´01 Prijavi odgovor kao problematičan Na oglasima u toj dimenziji nista ja sam pre par dana uzeo ContiSportAttack kod Lešanovića -13600 din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 614 Napisano April 14, 2016 drkadzija, 1225 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Motobox Novi Sad ima Continental Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3456 Napisano April 14, 2016 Zainteresovan, 428 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u Guevari uzeo Metzeler Sportec M3, deluje mi ok za sad mada mi je prethodna bila Sportec M1 i bio sam zadovoljan. Ona je bila 103e redovna cena ali je sa sajamskim popustom bila 92e. Probaj da iscimaš popust na produžetke Dunlop Qualifier je bila najskuplja od ponuđenih, oko 130e. A tu Continental sam našao u Sloveniji za 65e, pa ako imaš neku varijantu za to ti vidi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano April 14, 2016 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan A da li bi bila interesantna : 130/80-16 ? Heidenau 65P K64 TL , za 11500 dinara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3456 Napisano April 15, 2016 Zainteresovan, 428 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan A da li bi bila interesantna : 130/80-16 ? Heidenau 65P K64 TL , za 11500 dinara Nisam siguran ali mislim da je ovo guma za skuter. Njemu treba guma koja je za veće brzine i ima indeks W npr. I ne znam da li bi uopšte odgovarala zbog visine 80, i 70 je malo u fazonu balona.. Ne bih ja tu eksperimentisao mnogo, ipak je prednja guma jedna od bitnijih stvari u celoj priči Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano April 15, 2016 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan indeks "W" je za brzine do 270 km/h , ova ima taj indks : "P" sto oznacava brzinu 150 km/h . E sad , da li je to dovoljno za korisnika , to on zna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danijel89 2 Napisano April 15, 2016 U prolazu, 0 postova Lokacija: negotin Motocikl: honda cbr 900rr Prijavi odgovor kao problematičan ja sam vise za original dimenziju trenutno na prednjem tocku imam gumu od ne znam cega zadnju zajebo me jedan sto mi je prodao i mnogo mi je nestabilan motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danijel89 2 Napisano April 22, 2016 U prolazu, 0 postova Lokacija: negotin Motocikl: honda cbr 900rr Prijavi odgovor kao problematičan problem resen metzeler nova 13000 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...