kawa600 3 Napisano April 12, 2016 U prolazu, 39 postova Lokacija: surcin Motocikl: gpz600r Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, da li neko moze da mi kaze gde mogu da nadjem letece i lezece lezajeve za Kawa gpz600r u Beogradu i okolini... Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano April 12, 2016 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, da li neko moze da mi kaze gde mogu da nadjem letece i lezece lezajeve za Kawa gpz600r u Beogradu i okolini... Hvala Nove nemaš u BG i širokoj okolini. Najjeftinije i najbrže ti je poručivanje online, moraš uzet precizne mjere da bi ti odgovarali na tvoju vjerovatno podosta staru radilicu Polovni, hmmmmm, može i tako ali je rizik toliki da ti se ne isplati uzimati ako nisu bar 3-4puta jeftiniji nego novi, pogotovu ako plaćaš mehaničara, to jest ne radiš sam. Gdje njih ima naći moraće ti reći neko drugi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano April 12, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, da li neko moze da mi kaze gde mogu da nadjem letece i lezece lezajeve za Kawa gpz600r u Beogradu i okolini... Hvala Isplatnije ti je naci dobru kompletnu masinu, pa prepakovati u tvoj blok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8651 Napisano April 12, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Ili kupiti drugi noviji motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawa600 3 Napisano April 12, 2016 U prolazu, 39 postova Lokacija: surcin Motocikl: gpz600r Prijavi odgovor kao problematičan Motor je prolupao na jednoj klipnjaci razbio je lezaj skroz... Naravno svi ce se menjati a i masinu sam radim... Samo me interesuje gde bih u bg mogao da narucim nove delove, polovni mi ne dolaze u obzir... Novi leteci i lezeci ne bi trebalo da budu ekstremno skupi, bar uporedjujuci cene sa cenama za kola.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 12, 2016 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan 25e po kolenu novi,rok isporuke 7dana,ali. .dali znas boju lezja,to jest meru,kakva ti je radilica na tom kolenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawa600 3 Napisano April 12, 2016 U prolazu, 39 postova Lokacija: surcin Motocikl: gpz600r Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav bokilicu, ne znam koja je mera, moram da je premerim i da vidim da li treba da se obradjuje i na koju specijalu... Po kolenu komplet leteci i lezeci 25e , ili ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano April 12, 2016 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav bokilicu, ne znam koja je mera, moram da je premerim i da vidim da li treba da se obradjuje i na koju specijalu... Po kolenu komplet leteci i lezeci 25e , ili ? Po koljenu, po ležaju 25€, imaš valjda pet temeljnih/ležećih ležajeva i 4 leteća, (5x25)+(4x25)=225€ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano April 12, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, da li neko moze da mi kaze gde mogu da nadjem letece i lezece lezajeve za Kawa gpz600r u Beogradu i okolini... Hvala Ako neko ide za Bosnu ima radilica u Lukavcu kod Tuzle. Nije skinuta sa oglasa, valjda je aktuelna. http://www.olx.ba/artikal/10221935/kawasaki-gpz-600-radilica-sa-klipnjacama/ http://www.olx.ba/artikal/18283299/kawasaki-gpz-600-r-djelovi/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawa600 3 Napisano April 12, 2016 U prolazu, 39 postova Lokacija: surcin Motocikl: gpz600r Prijavi odgovor kao problematičan hvala svima na odgovorima... nasao sam i ja par prodavnica, pozvao i rekli su mi oko 300e ... sto je (bar meni) previse da dam za nekoliko lezajeva... e sad me zanima... da li je neko imao iskustva sa reparacijom ili pravljenjem drugih, svejedno, posto sam video da ima par tema otvorenih na tu temu, vidim i da ima dosta oglasa u BG, servisa koji se time bave, pa me interesuje vase misljenje, tj iskustva... hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 12, 2016 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan To ce da traje malo duze od te sto vec imas. Nadji polovnu sa lezajevima oko150e i resis problem, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawa600 3 Napisano April 12, 2016 U prolazu, 39 postova Lokacija: surcin Motocikl: gpz600r Prijavi odgovor kao problematičan nista onda, moracu dobro da razmislim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawa600 3 Napisano April 12, 2016 U prolazu, 39 postova Lokacija: surcin Motocikl: gpz600r Prijavi odgovor kao problematičan pogledao sam radilicu ostali lezajevi su dobri, i radilica je u dobrom stanju, samo da vidim da je odnesem da mi je ispoliraju ili malo odrade na tom kolenu i da stavim drugi lezaj... u medjuvremenu sam pozvao jednog majstora iz BG da vidim koliko ce da mi uzme za obradu jednog kolena i pravljenja lezaja za to jedno koleno... odgovorio mi je da je cena izmedju 130 i 150e ... :o to mi deluje previseeee, s obzirom da je jedan novi lezaj koji stize cak iz japana 25e strasnooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano April 12, 2016 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Pravljenje ležaja ti se isplati tek kada ga nema nigdje, pa ajd da pravimo, inače pojedinačna izrada je naravno uvjek skuplja nego serijska. Ako oćeš da prođeš što jeftinije a da to išta valja, odnesi radilicu na obradu, nek ti pri tom premjere sve ležajeve, pa naruči samo one koje moraš, vodi računa da ih ne izbrkaš, jer kad staviš polovan ležaj na polovno koljeno na kom pre nije bio uobičajeno se brzinski potroši Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 12, 2016 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Cela druga masina 250 do 300e,a dobra radilica sa lezajevima 150 i klipnjacama naravno,da bi ti taj neko napravio lezaj moras i klipnjacu da mu odneses,znaci skidas glavu,odma i dihtung glave racunaj,karike na tom klipu posle brzo ima da cvaknu,pa dok odneses radilicu pa dok doneses. Trosak, 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano April 12, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @bokilic Majstore 100% si u pravu. Bude skuplja pita od tepsije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...