bodymorph 181 Napisano April 12, 2016 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FJ 1100 Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem prednju gumu za motocikl dimenzija 120/80-16 brzinskog indeksa V (240km) ili minimalno H (210km) po mogucstvu novu, ili polovnu u dobrom stanju novijeg dot-a tj ne starija od 3 godine.. NPR Metzeler Lasretek... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 614 Napisano April 12, 2016 drkadzija, 1225 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan http://motogume.hr/ponuda/cestovne Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bodymorph 181 Napisano April 12, 2016 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FJ 1100 Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan http://motogume.hr/ponuda/cestovne lepo je to.. al jel ovde ima neko, ne mogu u Rvacku po gumi trenutno.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 614 Napisano April 12, 2016 drkadzija, 1225 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Lako može da se desi da zbog egzotične dimenzije ovde platiš ko prvu ljuba i svetog-petra-kajgana sve zajedno .... probaj preko Bere ili Akoša ili kod Steve - Motobox Novi Sad - Continental 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bodymorph 181 Napisano April 13, 2016 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FJ 1100 Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Lako može da se desi da zbog egzotične dimenzije ovde platiš ko prvu ljuba i svetog-petra-kajgana sve zajedno .... probaj preko Bere ili Akoša ili kod Steve - Motobox Novi Sad - Continental Zato je i trazim, sto kod nas kosta 50-100% skuplje nego u hrvackoj ili sloveniji.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bodymorph 181 Napisano April 21, 2016 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FJ 1100 Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan I dalje aktuelno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bodymorph 181 Napisano April 26, 2016 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FJ 1100 Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan I dalje, polovna, nova... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano April 28, 2016 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan http://www.kupujemprodajem.com/MICHELIN-CITY-GRIP-120-80-16-60P-R-19313594-oglas.htm?filter_id=67837065 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 28, 2016 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan schinko,odes na njihov sajt,kazes mi model gume i ja ti sve javim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljadza 331 Napisano April 28, 2016 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Najbolji Prijavi odgovor kao problematičan tesko da ce mu odgovarati guma za skuter u ovom slucaju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bodymorph 181 Napisano April 30, 2016 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FJ 1100 Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan http://www.kupujemprodajem.com/MICHELIN-CITY-GRIP-120-80-16-60P-R-19313594-oglas.htm?filter_id=67837065 Guma za skuter, odgovara dimenzija ali indeks brzine i opterecenja ne, u najmanju ruku brzo bi se potrosila da ne kazem da je opasno montirati na motor koji je tezak 260 kila sam.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bodymorph 181 Napisano April 30, 2016 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FJ 1100 Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan schinko,odes na njihov sajt,kazes mi model gume i ja ti sve javim imao sam prilike da se srecem sa tim gumama, iskreno, bolja ova moja koja je punoletna.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bodymorph 181 Napisano Maj 12, 2016 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FJ 1100 Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan I DALJE AKTUELNO??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8161 Napisano Maj 12, 2016 Solo Rider, 3155 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan http://www.internet-prodaja-guma.com/search?param%5Bef_kategorija%5D%5B%5D=MOTO+gume¶m%5Bef_dimensions%5D%5B%5D=120-80-16 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Maj 27, 2016 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ono je skup sajt a ovaj Sklonitental zaobidji. Vozim Metzeler Lasertec 120/80-16 i Pirelli Sport Demon istu dimenziju kupljene kod Guevara BG. Jeftinije je. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Maj 30, 2016 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan ...ili Markone Pegaz. Gume V indeks, 4 sloja. One skuterske indeks P imaju 2 sloja, do 3. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bodymorph 181 Napisano Septembar 30, 2016 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FJ 1100 Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan I dalje aktuelno ako neko zna ili ima bio bih vrlo zahvalan, znaci dobra polovna 120/80-16 ali ne za skutere i obavezno prednja..unapred hvala... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Septembar 30, 2016 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Evo linka sa puno modela, pa izaberi sta ti se svidja https://www.gumelider.rs/guma-motocikl-120-80-16-60-V/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare_FZ 61 Napisano Septembar 30, 2016 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ako te zanima mogu ti dati broj momka u mml, radi mehaniku i ima i gume u ponudi... Onako, povoljne.. Sent from my MI 5 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bodymorph 181 Napisano Octobar 1, 2016 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FJ 1100 Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Ako te zanima mogu ti dati broj momka u mml, radi mehaniku i ima i gume u ponudi... Onako, povoljne.. Sent from my MI 5 using Tapatalk mnogi imaju gume u ponudi ukljucujuci i mene ali je problem dimenzija, nije vise standardna tj. jako mali broj motora je nosi i to onih starijih...u svakom slucaju ostavi broj, mozda nekim cudom covek ima tako nesto.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare_FZ 61 Napisano Octobar 1, 2016 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Momak se zove Zvonko, možda ga neko i zna... Radi mehaniku i ima nešto od guma, i vrlo je korektan. 0645776400 Sent from my MI 5 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bodymorph 181 Napisano Octobar 1, 2016 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FJ 1100 Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Momak se zove Zvonko, možda ga neko i zna... Radi mehaniku i ima nešto od guma, i vrlo je korektan. 0645776400 Sent from my MI 5 using Tapatalk hvala... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bodymorph 181 Napisano Octobar 3, 2016 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FJ 1100 Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Nadjean guma i namontirana, hvala.. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...