to crank 5351 Napisano April 10, 2016 Integrisan, 13042 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi.. ajde napokon da se skupimo negde da gledamo trke. Ja se za sad dogovorio sa Scaffoldom i B. Babićem ako se vrati s puta na vreme. Treba nam ili kafić sa SK-om (strava me vata pri pomisli) ili kakvio god veće mesto sa internetom i većim TV-om. Kupimo pas za jednu trku na MotoGP i uživamo. Mislim da nije više od 10€. Mačkovi su takođe u igri ako nisu zauzeti. Stižem oko 15h u Bgd. Centralno sam lociran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13987 Napisano April 10, 2016 Ne silazi, 6042 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jbg da je evropska trka došao bih i ja iz NS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5351 Napisano April 10, 2016 Integrisan, 13042 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan E sad, da baba... ne umeš da voziš po mraku? Dođi vozom...ne treba mu ni dva sata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13987 Napisano April 10, 2016 Ne silazi, 6042 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne treba dva treba 4 ipak su to brze pruge Srbije. Mada mozda i dobijem dozvolu od gospodje pa dodjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuybT 290 Napisano April 10, 2016 Zainteresovan, 546 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Beverly 300 i.e. Suzuki GSX650F/GSXR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih mogao da predložim splav Šraf na Savi, blok 70, prostran, prijatan, velik tv, dobar net, 20+ vrsta piva, srpski viski, rubinov apsint, opuštena atmosfera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano April 10, 2016 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan U 21h, jel? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano April 10, 2016 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Može i kod Nataše i Dakija u Marini. Jes' da je kafana ali za njih sam siguran da puštaju MotoGP 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scaffold 688 Napisano April 10, 2016 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Ne treba dva treba 4 ipak su to brze pruge Srbije. Mada mozda i dobijem dozvolu od gospodje pa dodjem Dovla dovlaci dupe kako znas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scaffold 688 Napisano April 10, 2016 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan U 21h, jel? jes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano April 10, 2016 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Može i kod Nataše i Dakija u Marini. Jes' da je kafana ali za njih sam siguran da puštaju MotoGP Daki ima neko slavlje veceras tako da smo izbaceni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano April 10, 2016 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan OndaK ništa. Prosto, treba imati na umu da motoGP nije baš popularan međ' generalnom populacijom tako da je moguće da se sedne u neki lokal a oni puste Fulam - Koventri. Treba tražiti gde sigurno puštaju motoGP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano April 10, 2016 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Fulam je juce igrao 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano April 10, 2016 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Lepa ideja,nazalost vec sam rezervisan ali ima jos trka....predlazem da ipak bude neki kafic,splavic...nekako mi te kafane i GP ne idu... Moglo bi da preraste u tradiciju.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano April 10, 2016 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel može neko voljan da nam prosledi neki link za live stream-ing, pošto nas ima dosta sigurno koji će kod kuće gledati, a nemamo SK Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano April 10, 2016 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Mikula, ti znaš da se ja fulam sa fudbalom @king_julien http://www.vipleague.me/motorsports/368129/2/moto2-fp1---grand-prix-of-qatar-live-stream-online.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Marko 479 Napisano April 10, 2016 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Linkovi: http://www.vipbox.tv/sports/moto-gp.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5351 Napisano April 10, 2016 Integrisan, 13042 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih mogao da predložim splav Šraf na Savi, blok 70, prostran, prijatan, velik tv, dobar net, 20+ vrsta piva, srpski viski, rubinov apsint, opuštena atmosfera. Ovo za sad liči najviše. Da rezervišemo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scaffold 688 Napisano April 10, 2016 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih mogao da predložim splav Šraf na Savi, blok 70, prostran, prijatan, velik tv, dobar net, 20+ vrsta piva, srpski viski, rubinov apsint, opuštena atmosfera. Ovo za sad liči najviše. Da rezervišemo? +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuybT 290 Napisano April 10, 2016 Zainteresovan, 546 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Beverly 300 i.e. Suzuki GSX650F/GSXR600 Prijavi odgovor kao problematičan Rezervisano. Tv 55", motogp od 18-22:30, 4 stola ispred tva, nikakav problem i ako se predomislimo ili sta god, gazda potpuna opustencija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scaffold 688 Napisano April 10, 2016 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Strava! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuybT 290 Napisano April 10, 2016 Zainteresovan, 546 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Beverly 300 i.e. Suzuki GSX650F/GSXR600 Prijavi odgovor kao problematičan Kontam da cemo ipak doci oko pola 9...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scaffold 688 Napisano April 10, 2016 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu doci ranije posto nemam pametnija posla ,znaci oko 19h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zer0 89 Napisano April 10, 2016 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Zaklopača Motocikl: Aprilia RSV 1000 SP ´01 Prijavi odgovor kao problematičan hmmm....Interesting... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scaffold 688 Napisano April 10, 2016 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan hmmm....Interesting... jel dolazis? hmmm... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zer0 89 Napisano April 10, 2016 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Zaklopača Motocikl: Aprilia RSV 1000 SP ´01 Prijavi odgovor kao problematičan hmmm....Interesting... jel dolazis? hmmm... veoma moguće....samo da upalim auto 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...