Malonj 41 Napisano April 6, 2016 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Derventa, Novi Sad Motocikl: DR-Z400, Benelli Trek 1130 Prijavi odgovor kao problematičan Trebaju mi tockovi za DRZ400S prednja 80/100-21 zadnja 120/90-18, bez guma. Dolazi u obzir i neki SM tockovi sa gumama ali jos nisam vidio koje dimenzije idu za njih, a kontam da mi one prelaze trenutni budzet ali svakako su u planu za budocnost da se kupe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano April 6, 2016 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Sta ti je sa originalnim tockovima, osteceni ili hoces jos jedan komplet ? To ces jako tesko da nadjes nema ih mnogo kod nas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano April 6, 2016 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Imam od dr350 18 i 21 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Malonj 41 Napisano April 7, 2016 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Derventa, Novi Sad Motocikl: DR-Z400, Benelli Trek 1130 Prijavi odgovor kao problematičan @aca-pn hocu jos jedan komplet radi lakseg mjenjanja kramponi i putna guma @JankoR kaze mi google da se ne mogu postaviti dr350 tockovi u drz400 prednji pravi nekih problema, a zadnji je moguce nekako nabudziti. Kazi cijenu pa mozda se nesto iskombinuje u nekom trenutku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano April 7, 2016 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Tockovi su mog druga pitam pa javljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...