Madison t150 0 Napisano April 4, 2016 U prolazu, 0 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: Malaguti Madison t150 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav medisonci Od pre neki dan sam postao vlasnik Malaguti madison t150 2001,motor je u dobrom stanju za svoje godine,lepo ocuvan.Odmah sam mu zamenio ulje,sipao motul i narucio sam filer vazduha,trebalo bi da stigne za dan-dva.Interesuje me sta bi jos morao zameniti i proveriti na skuteru da bi bio spreman za sezonu i neka putovanje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4726 Napisano April 4, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 6002 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Predstavljanje Članova Novi članovi, otvorite novu temu, predstavite se i recite nešto o sebi. ... a ne samo o motoru. Za to postoje predviđeni podforumi, u tvom slučaju Maxiskuter podforum Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...