Bojan82 8655 Napisano Novembar 26, 2018 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Moze lisica al da lovi miseve.Kad nanjusi leminga ispod onolikog snega ovde bi ih potamanila ocas posla. U Bg nema olujnih mecava uz minus 35 pa na dalje:)Nema ni polarnog medveda,cak ni u zoo vrtu mislim. I meni je sve enigma,sve cesce imam misao :'treba zivot pretrpeti'. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Novembar 26, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Како лепа лија, може она у двориште уместо Шарпланинца? Jel to lija ili mladunce belog medveda??Svakako dobro došao majstore, kako je tasta?Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Novembar 26, 2018 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Лија, лија, меда не би побегао, меда би јуначки дошао да тражи храну Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Novembar 26, 2018 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Da je pomenuto mladunce,koje ima jelte majku ja ne bih bio ziv ni malo sad:) 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14939 Napisano Novembar 26, 2018 moto merkat °°, 4937 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Al' priznaj bio bi to dobar snimak, ako bi tel. preziveo Salim se malo ali ... kada vidim snimke svaki komentar je suvisan, zelim ti snage da preguras sve to 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Novembar 26, 2018 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Ovo su snimali bas tamo gde sam i ja,Sabetta.Ja jos hvala bogu nisam imao susret,a radio sam sa nekom brigadom i malo podalje u tundri gde nema ograde ni ohrane(bezbednjaka) ni ikakve zastite.Jedino bi mogli pobeci u autobus ako ga prvi uopste primetimo.Internet kaze da su zabelezeni slucajevi da beli medved prepliva preko 300 km.Opaka je to zver,jako brz i izdrzljiv. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Novembar 26, 2018 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan В этом случае, меда есть хороший хранитель двора? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3057 Napisano Novembar 26, 2018 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan @Dzejev sin ovo ti dođe kao letovanje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Novembar 27, 2018 (promenjeno) Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Bas tako.Ovih dana vozikam se bez rukavica,u duksu i trenerci.Kacigu imam naravno.Danas sam se malko iseko od straha,krecem sa nekog parkinga da se ukljucim na put,a preko puta ulice dva policajca stoje gledaju ravno u mene.Narednih kilometar samo zveram u retrovizor da nisu krenuli za mnom.Sreca moja ovaj put. Znam da nisam u pravu nikako,al jbt ovi nisu normalni sa ovim cenama za polaganje i koliko vidim samo podizu dalje,kako obican covek to da plati,sve njihove dazbine,namete i jos i to.Nekad razmisljam da prodam motor,jer ne ide,treba mi i jakna za motor i rukavice za pocetak,polaganje,stalno neke popravke motora,posle tehnicki i ostalo.Sve je nesto tesko,neceeee!!! Jos kad te izrade majstori,slag na tortu.Da samo dobije covek cir il neko sranje od nerviranja. Promenio Novembar 27, 2018 član Dzejev sin Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Januar 15, 2019 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Procitah temu od prve do poslednje stranice, ova tema treba u lepljive da se zakaci Legendo !! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Prašinar 529 Napisano Januar 16, 2019 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Ktm exc-r 450 Prijavi odgovor kao problematičan Uffffff Iz cuga 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Februar 17, 2019 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan E hvala vam!!! Juce stigoh kuci,morao sam prvo u neku birtiju.Odveli me na silu,a ja nisam hteo jer sam prethodnu noc pio sa nekim Dimama,Zenjama,Ljohama,Serjogama pa mi nije dobro bilo. Al sam junacki izdrzao i nasu birtiju i rakiju za koju kad pitas od cega je svi vicu domaca i to je to. Nemam vise problema s gasom,tek ponekad al ranisan rupurut pa resi se i to nekako. I da obavestim auditorijum,krecem u vecernju skolu sutra da se ucim saobracaju.Upisao sam se za A2. Pozelite mi srecu,trebace i meni i instruktoru. 4 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Februar 17, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Са срећом! Желим ти да из прве све положиш, да не дрхтиш више када видиш чике са лизалицом Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Februar 17, 2019 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Ej zivote raskrsnico!!!! Pa mene neko jebe 100%. Nista od polaganja.Dobio sam posao u Austriji,treba 20-tog da se nacrtam tamo kako znam i umem. Jbg,prilika da se izvucem iz Sibira,pristao sam,ostade motor da ceka,mene i neko drugo vreme. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14939 Napisano Februar 17, 2019 moto merkat °°, 4937 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Kaze stara narodna "motor i polarni medved nece pobeci" Sala i sa srecom novi posao 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Februar 17, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Au sad kad pustiš korenje u austrijiVerzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Februar 17, 2019 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu u bajkere izgleda samo forumski.A motor cu da vozim u penziji izgleda. pre 1 minut, Savan je napisao: Au sad kad pustiš korenje u austriji Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Ma kakvi,meni Rusija bila mala:) Mada,vidi,voleo bih ja u Austriji da zivim,da ne razmisljam vise o nekima,ali otom potom,prvo da ja odradim neko vreme da vidim ide li to,sta,kako.Mozda se vratim jednom odande na necem narandzastom hahahaha a mozda i peske,ko zna:) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Februar 17, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Нећеш ваљда Хонду у наранџасто?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Februar 17, 2019 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Sacuvaj boze!Salio sam se,ktm. Ne menjam ja hondicu,dok ne polozim.dva meseca stajala upali mi na prvu danas.Lepo vreme malo sam procistio dizne. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3057 Napisano Februar 18, 2019 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bez BMW-a se ne vraćaj, i to onog najvećeg, što se na dugme spušta i diže. Da se ne sramotiš u komšiluku. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Februar 18, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Može i BMW u narandzastu Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Februar 18, 2019 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Znaci BMW neki golemi,i da vezem nazad iza sebe bar jednog lava gipsanog:)Videcu za to... Sad mi zao sto mi opet propade ovo za polaganje.Nadam se da cu moci ove godine ili sledece na posao mojom Hondom dvotaktnom,to bi bila avanturicaAli stalno gledam oglase Yamahe XT one stare,crveno-bele 2kf,i suzdrzavam se.Sve je to glupost kad nemas ni dozvolu,ne mozes ko covek ni da kupis motor i dovezes ga kuci,posto ce i to da bude neka polu-crkotina,ne mozes ni kod majstora kako Bog zapoveda,ma obicna detinjarija ova moja situacija.Ja il sam nezreo il me pukla kriza srednjih godina ranije malo.Moguce ovo drugo,sve kapiram oce to u Srbiji da urani,okrenes se vidis da si u propasti i beznadju a nisi vise pubertetlija.A ima malo i onog prvog,sto kaze jedan stari meni,slusaj mali,pa ja sa 60 godina jos nisam zreo za brak a kamoli ti:)I ja gledam,verujem mu. Povrh svega uclanim se na forum 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Februar 18, 2019 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Ovo si sve u pravu.Osim za pare. Bolje su me placali u Rusiji,ali nisam mogao vise,bilo je daj jos jednom da nekako istrpim rusku turu pa poslic u Srbiji od 300e.Ne moze se,ima sve granice.Tamo su jako losi uslovi i ne moze svako to dugo da trpi.Tu ishranu,smestaj.Ja sam izdrzao koliko sam mogao. Tako da ovo mi je doslo u pravi cas,kad sam se lomio,jes manje para al opet vise nego kod nas. Bice dovoljno da se sredi stara Honda do kraja a novu cu da vozim u Valhali. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Mart 19, 2019 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Na zalost svih koji su zudeli za mojim motorom,moram da vam objavim lose vesti.Oglas je pauziran,dzaba zovete sad Hteo sam da registrujem munju al mi treba neka potvrda o saobraznosti,i to iz Japana tako da ne bih neko da se zajebe,kupi ovo pa mora da se petlja sa samurajima i anime crtacima. Kazu ne pise odnos snage,nesto KW/KG i da to moraju Japanci da im nacrtaju,kao i ne pise tezina vozila.Tako da,cvrc,moze se registruje al u Japanu izgleda:) Isto tako mi fali neki djavo gde se drzi suvozac,gledao sam to po netu,nema nigde da se kupi za ovaj motor.Pa gledam da odem do ovih sto prodaju rucke za kuhinje da mu usrafim to negde da se taj suvozac drzi za tu rucku.Mora da ima tu rucku.E nek se drzi za usi,kakav crni suvozac na motoru nosivosti 140kg.Mada mogu se voze dvoje,ako su Cica Glise. Moja zena nece da sedne sa mnom na motor ni za zivu glavu,kaze da nije luda,ionako sam joj zivot upropastio,jos treba i da je ubijem. Ali ne lezi vraze,bili neki radovi,obustavljen GSP,znam ja da ona sad tabana po onoj vrucini.Upalim ja ata,zelenka,rzne on i krenem ja pred moju dragu.Obalilo je sunce,ide ljuba skapava od zedji,pesak krcka medj zubima.Pridjem ja lagano,svaler gas,kaze 'oce. Joj,jedva dodjosmo,kad naidjem na lezeceg dusa me zaboli.Nismo mi debeli nego 140kg je malo.Mislio sam ode kicma zelenku. Nebitno,kad mu montiram te kuhinjske rucice i dobijem depesu iz Japana od Soichira koliko ima kila gvozdja ovde ima da registrujem motor. Pa cu da ga prodam na keca,masina radi kao sat samo nema te kuhinjske rucke. Ima ona radnja "Sve za stolare" pa da biram kakve cu,hromirane,krive,prave,ima 200 modela. Posle samo ugradna rerna fali,pa da se vozi kako dolikuje. 3 2 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 16294 Napisano Mart 19, 2019 Ne silazi, 1209 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Sa tom Hondom je onaj slučaj, venčanica pa brakorazvodna parnica...poduža. Iskreno bi mi žao kad si je oglasio, koliko ste muka zajedno prošli... Ide nekako uz tebe, kao kad ti se prikači neki pas lutalica pa se ne odvaja od tebe, koliko god da ga teraš. I mnogo dobrih tekstova je napisano o njoj. A vidim i da se saga nastavlja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...