djura 28 Napisano Mart 21, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan u stvari, vise je pitanje za Mikku, jer ADV ima valjda nesto drugacije podeseno vesanje. Za voznju po asvaltu, ovo drzite na kom polozaju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Mart 21, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan ti bokca, izgleda da moj kucni radijator ima BMW krvi u sebi, ista ova rucica skroz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Mart 21, 2008 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Ma stavi ga kako hoces...ionako puca kad tad ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 21, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam sve setupove sto kaze Zoo ;D za svaki dan i peglanje po krivinama, najvise mi odgovara do kraja na hard, za putovanje sa sva tri kofera i tank torbom, negde oko sredine (normal) ! eee, pa kad cemo da vidimo spravu ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Mart 21, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam sve setupove sto kaze Zoo ;D za svaki dan i peglanje po krivinama, najvise mi odgovara do kraja na hard, za putovanje sa sva tri kofera i tank torbom, negde oko sredine (normal) ! eee, pa kad cemo da vidimo spravu ?? znaci samo Hard Sprava je danas izlozena u centru grada. Video Ernesto Sutra vodim klinca na vakcinaciju pa sam posle toga dobio slobodno od zene neka dva sata, jupi, jupi!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Mart 21, 2008 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Podesavanje ogibljenja je individualna stvar, probaj sve "setupove" pa nadji sta to odgovara. nek je sa srecom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 21, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam sve setupove sto kaze Zoo ;D za svaki dan i peglanje po krivinama, najvise mi odgovara do kraja na hard, za putovanje sa sva tri kofera i tank torbom, negde oko sredine (normal) ! eee, pa kad cemo da vidimo spravu ?? znaci samo Hard Sprava je danas izlozena u centru grada. Video Ernesto Sutra vodim klinca na vakcinaciju pa sam posle toga dobio slobodno od zene neka dva sata, jupi, jupi!!! znaci, sutra djir !!! a a a !!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Mart 21, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam sve setupove sto kaze Zoo ;D za svaki dan i peglanje po krivinama, najvise mi odgovara do kraja na hard, za putovanje sa sva tri kofera i tank torbom, negde oko sredine (normal) ! eee, pa kad cemo da vidimo spravu ?? znaci samo Hard Sprava je danas izlozena u centru grada. Video Ernesto Sutra vodim klinca na vakcinaciju pa sam posle toga dobio slobodno od zene neka dva sata, jupi, jupi!!! znaci, sutra djir !!! a a a !!! ;D ;D ;D yeeeeaaaah baby!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 21, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam sve setupove sto kaze Zoo ;D za svaki dan i peglanje po krivinama, najvise mi odgovara do kraja na hard, za putovanje sa sva tri kofera i tank torbom, negde oko sredine (normal) ! eee, pa kad cemo da vidimo spravu ?? znaci samo Hard Sprava je danas izlozena u centru grada. Video Ernesto Sutra vodim klinca na vakcinaciju pa sam posle toga dobio slobodno od zene neka dva sata, jupi, jupi!!! znaci, sutra djir !!! a a a !!! ;D ;D ;D yeeeeaaaah baby!!! Pa, javi kad ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Mart 21, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zovem te, racunaj negde oko 14h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 21, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Zovem te, racunaj negde oko 14h. Ae ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Mart 21, 2008 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Sprava je danas izlozena u centru grada. Video Ernesto Ih video, i telegram cestitke ti uricio! ;D ps I ja sam dokon sutra pa ako me se neko seti za tu voznju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Mart 21, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan ti bokca, izgleda da moj kucni radijator ima BMW krvi u sebi, ista ova rucica skroz :D Podesavanje ogibljenja je individualna stvar, probaj sve "setupove" pa nadji sta to odgovara. nek je sa srecom! Upravo tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano April 7, 2008 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan u stvari, vise je pitanje za Mikku, jer ADV ima valjda nesto drugacije podeseno vesanje. Za voznju po asvaltu, ovo drzite na kom polozaju? Uh, izvini, ne videh ovu temu ranije... K'o što reče RSVMillenian, to je individualna stvar. Ja moj držim na 50% za asfalt kad sam sám, na 80% sa putnicom, i na 100% (hard) za off road. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...