Space Director 24 Napisano Mart 21, 2008 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: PG, MNE Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem dvodjelni Dainese kombinezon. Broj: 50 Boja: Crno/Crveno/Sivi Protektori: Svi (ramena, ledja, lakotvi, podlaktice, bokovi, koljena, potkoljenice, slajderi) Materijal: Koza Stanje: Savrseno, obucen par puta. Cijena: 400e, placen 800e. Kontakt: PM Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Space Director 24 Napisano Mart 22, 2008 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: PG, MNE Prijavi odgovor kao problematičan Nije valjda kupovna moc do te mjere pala, pa nikoga ne zanima kvalitetan kombinezon Em sto je dobar, em je fancyyyyy :) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 125 Napisano Mart 22, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Nije drugar,sada ga gledam,kao lutka je. Tako bi ga posedovao..... :D !! Samo,hebe me velicina,tj kilaza ;D!! Uzgred,tvoja visina i tezina?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Space Director 24 Napisano Mart 22, 2008 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: PG, MNE Prijavi odgovor kao problematičan Nije drugar,sada ga gledam,kao lutka je. Tako bi ga posedovao..... :D !! Samo,hebe me velicina,tj kilaza ;D!! Uzgred,tvoja visina i tezina?? Moja visina i tezina je 187cm/100kg, hvala na pitanju Ali kombinezon nije moj, vec drugara, koji me zamolio da postavim oglas, jer on nema vremena za forum A on je 176cm, 85kg, ali onako, bas jache gradje, jake noge, jaka, sira ramena. Inace, kombinezon je u CG, ali mislim da cemo sledece sedmice putovati do Srbije, pa postoji i ta opcija, da ti ga donesemo donekle, sve zavisi dje si ti. Naravno, uvijek mozes da ga preuzmes u BGD, za tu relaciju imam stalnu konekciju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 125 Napisano Mart 22, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Zao mi je,ne uklapam se nikako. Bar za sada. HVALA na ponudi. Dug je put od Deni De Vita do Svarcenegera ;D !! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Space Director 24 Napisano Mart 23, 2008 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: PG, MNE Prijavi odgovor kao problematičan Zao mi je,ne uklapam se nikako. Bar za sada. HVALA na ponudi. Dug je put od Deni De Vita do Svarcenegera ;D !! Zdravo ti bio i vel'ki poras'o, a kombinezon ce naci novog vlasnika, prije ili kasnije, da ga nosi i glanca, ko sto radi ovaj manijak u cijem je posjedu sada ;D Zesca picajzla Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Space Director 24 Napisano Mart 24, 2008 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: PG, MNE Prijavi odgovor kao problematičan Mala obavijest o promjeni cijene. Drugaru se zuri, pare su mu prijeko potrebne, pa je cijena kombinezona 300 evropljana. pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Mart 25, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravi chika Velju! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Mart 25, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Space, a koji je to model da se malo bolje pogleda na netu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Mart 25, 2008 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Da nije možda od Gospodina Veljka Vlahovića ;D Jbg njegove stvari su extra ali mani male a devojci široke!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Space Director 24 Napisano Mart 25, 2008 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: PG, MNE Prijavi odgovor kao problematičan Eto, ja sam poslao PM Direktoru, ali se izgleda rasirilo ciji je kombinezon, sto naravno nije nikakva tajna Da, kombinezon je od Veljka Vlahovica, a kako on nema vremena da sjedi uz racunar (a ja na poslu ne znam kako bih drugacije ubio vrijeme, a a ovih dana non stop kisa, pa popodne ne mogu u voznju, slobondog vremena ne hvali) zamolio je mene da postavim oglas za njegov kombinezon na par foruma koje pratim. Negdje je pogubio etikete, tako ne znam koji je model, jedino ako mozete prepoznati sa slike. Danas ce valjda stici da to slika i da mi posalje, pa cu postaviti slike. Inace, drago mi je sto su se javili ljudi koji poznaju Veljka, pa znaju koliko on pazi i glanca svoje stvari, kacigu, vizire, ma sve zivo Veliki Dainese fan Eto, pozdrav iz CG, BD, PG. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Space Director 24 Napisano Mart 25, 2008 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: PG, MNE Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika kombinezona, kao sto sam obecao: PRODATO! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...