muljaz 2059 Napisano Mart 19, 2016 Skuteras, 3701 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem vanbrodski motor mercury 9.9. Godina je 1996, kratka noga, sa ruckom. Motor estetski nije kao nov, ali je masina zdrava kao dren. Pali na pola kanapa, radi mirno i tiho, bez ikakvih stranih zvukova. Uradjen servis na kraju sezone (kao i uvek), zamanjene svecice, ulje u cizmi, prekontrolisan karburator, podmazana rucka, vrat cizme i konzerviran. Ja sam ga vozio samo na Zlatarskom jezeru. Posle svake voznje opran i odlozen u garazu. Motor je iz uvoza, nije carinjen, nema papire. U mom vlasnistvu je vec 4 godine.Cena je 550evra i prilicno je fiksna. Nasao sam jaci motor pa ce ovaj biti na oglasu dok se taj ne proda. Nisam vise nigde oglasavao posto bih voleo da ga uzme neko koga "znam"Okacicu sutravise slika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Mart 19, 2016 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan 2T ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2059 Napisano Mart 20, 2016 Skuteras, 3701 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Da, da 2t. Ne znam koja je potrosnja. Znam da sa ceturi osobe na manje od pola gasa predjem oba kraka Zlatarskog i vratim se na branu sa manje od 15 litara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Mart 21, 2016 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Kada bi vozio konstantno pun gas oko 5litara na sat potrošnja, maksimum Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Mart 23, 2016 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan pa da to mu je potrosnja ok Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Mart 23, 2016 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Da, da 2t. Ne znam koja je potrosnja. Znam da sa ceturi osobe na manje od pola gasa predjem oba kraka Zlatarskog i vratim se na branu sa manje od 15 litara 35 - 40 km Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2059 Napisano Mart 24, 2016 Skuteras, 3701 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan 35 - 40 km Od brane do usca Tisovice ima 15, od brane do brane Sjenickog jezera ima 23. Negde oko 62 +- 5 U poredjenju sa drugim prevoznim sredstvima mozda deluje mnogo, u nautici je ekonomicno. Ali opet kako god bilo, nautika je skup sport Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Mart 24, 2016 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Moj od 70ks, kompresija 3.5, 3, 4, pun gas, za 6 minuta 5 litara, 4km. I kad sam izvadio bidon od 10litara rezerve, i dalje je u čamcu bio muk ko da je neko umro Brod je u poređenju sa autom izuzetno žedan, pogotovu ako glisira. Svaki luksuz košta Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2059 Napisano Mart 24, 2016 Skuteras, 3701 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa to. Mi se nekad zezamo gore, prskamo se camcima, glisiramo, radimo ono sto se ne sme , popije rezervoar caskom. Neki put imam za dva odlaska. Sve zavisi od kolicine rakije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Mart 24, 2016 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan 35 - 40 kmOd brane do usca Tisovice ima 15, od brane do brane Sjenickog jezera ima 23. Negde oko 62 +- 5 Od brane do usca Tisovice ima 8-9 km, a od brane do Sjenickog 18-20, zavisi kako vozis. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2059 Napisano Mart 24, 2016 Skuteras, 3701 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan 4-5 godina sam gore skoro pa svake nedelje i mislim da sam 100 % u pravu sto se tice kilometraze. Ono +- sam stavio zato sto nikad ne idemo strogo sredinom i stalno sevrdamo tamo ovamo po uvalama. No nije bitnoMetno sam i na kupujemprodajem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dankan 377 Napisano Mart 24, 2016 Flying wolf, 404 postova Lokacija: Shenzhen / Hong Kong Motocikl: R1200GS ; vespa px200e Prijavi odgovor kao problematičan Ovo su pouzdani motori. Motor deluje super kako je opisan i kako izgleda. Ono sto me brine je da li mozes dobiti toliko koliko trazis jer za te pare se moze uzeti honda 7,5 4T, a uz malo "njuskanja" mozda i jamaha 8 ili 9,9, opet 4T, sa sve papirima za upis u plovidbenu dozvolu. Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2059 Napisano Mart 24, 2016 Skuteras, 3701 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan To je vec pitanje. Ja sam stavio neku cenu koju znam da cu morati malo da korigujem i LJUDIMA mogu da dam i garanciju na motor. E sad, tu sam cenu formirao gledajuci prosek 9.9 motora na oglasima. Nije mi frka da prodam, iako bih voleo da uzmem taj jaci. Neka ga sad tako pa cemo menjati ako bas resim.Sto se motora tice Honda i mozda moze za te neke pare, mada Honda u ovom svetu nije kao sto je u auto - moto industriji. Yamaha vec, ono sto sam gledao, mora da se plati dosta bolje da bude dobro stanje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Mart 25, 2016 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan 4-5 godina sam gore skoro pa svake nedelje i mislim da sam 100 % u pravu sto se tice kilometraze. Gore sam od 98 god. Vikendica mi je na raskrsnici Tisovice i Uvca, i poznajem svaki panj ispod vode. Ako se setis sledeci put svrati. 200 met pre Uzickog naselja na levoj obali, drvena vikendica. Poz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2059 Napisano Mart 25, 2016 Skuteras, 3701 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan E pa mi smo na onom splavu preko puta Vasilica u uvali, a drugar je kupio plac i pravi vikendicu otprilike bas iznad tebe. Vidimo se gore Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Mart 25, 2016 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan E pa mi smo na onom splavu preko puta Vasilica u uvali, a drugar je kupio plac i pravi vikendicu otprilike bas iznad tebe. Vidimo se gore Skakali smo sa tog splava Vidimo se gore ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Mart 25, 2016 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan Imam evinrude etec 25 na prodaju ako te zanima tako nešto Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dankan 377 Napisano Mart 26, 2016 Flying wolf, 404 postova Lokacija: Shenzhen / Hong Kong Motocikl: R1200GS ; vespa px200e Prijavi odgovor kao problematičan Sto se motora tice Honda i mozda moze za te neke pare, mada Honda u ovom svetu nije kao sto je u auto - moto industriji. Yamaha vec, ono sto sam gledao, mora da se plati dosta bolje da bude dobro stanjeDa ne ulazimo u off, ali kada vec pominjemo, Honda je vrlo ozbiljan brand u "ovom svetu"... Sent from my iPad using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2059 Napisano Mart 27, 2016 Skuteras, 3701 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je ljudi vide. Procitao sam gomilu stranica dok sam ulazio u tu pricu i zakljucio da je ok, ali nista specijalno. Najduze su u tim 4T varijantama, ali daleko od toga da su premium brend u vanbrodskom svetu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan transalp 220 Napisano Mart 27, 2016 Mica mala, 103 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA VFR Mica Mala Prijavi odgovor kao problematičan U vanbrodskom svetu i motorima je pored yamahe tohatsu jedan od boljih ali kod nas slabo zastupljen brend.Svi mercury vanbrodski motori u americi su ustvari tohatsu :-) Tako da tvoj motor nema greske sigurno. :-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2059 Napisano April 19, 2016 Skuteras, 3701 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan 450e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2059 Napisano Jun 6, 2016 Skuteras, 3701 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...