tindirbp 289 Napisano Mart 17, 2016 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan testera je u odlicnom stanju dobio sam je u nekoj zameni,kompresija je odlicna,pali takodje odlicno jedina mana je sto nema kocnicu lanca,cena je 190 evra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Mart 20, 2016 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan 170 fixno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1637 Napisano Mart 20, 2016 Drug član, 1710 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je drugar vrlo slicnu platio 76000 din, radili smo sa njom jesenas, cudo kakva testera, mislim da je ovo dobra ponuda, meni bi odgovarala ali finansije.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Mart 20, 2016 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan uf druze...mozda je boja slicna a naziv isti,za te pare je profi testera novija,ovo je isto vrh testera al ta za 76000 je bas bas cudo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1637 Napisano Mart 21, 2016 Drug član, 1710 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam mozda, ali vizuelno vrlo slicna. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caparin 225 Napisano Mart 21, 2016 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Umcari, Srbija Motocikl: Yamaha Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Ja radim i prodajem motorne testere! Ova Husqvarna ili pre da je Tomos Husqvarna je nesto neunistivo! Svi su se oni tih godina zeznuli sto su pravili nesto tako Husqvarna, Dolmar, Stihl....Sve to i danas traje i radi bez problema! Ja imam Dolmar 120 super iz 1986 6 hp i sa platinskim paljenjem koje nikada nije otvoreno a isekla je mnoooogo drva! Tako da ova testera vredi zlata a ne 170 e! Videcu ako nekog zanima pa ti javljam! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Mart 22, 2016 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan ma dajem za 170 samo da nije dzabe,vidis da nemam kupca ni za 170 a kamoli za pravu cenu,ucenjuju me daju mi 17000,pa 18000 ma strasno,kad popizdim stavim cenu 300 evra pa nek me oonda ucenjuju na 250 evra i to je to Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caparin 225 Napisano Mart 22, 2016 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Umcari, Srbija Motocikl: Yamaha Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan ma dajem za 170 samo da nije dzabe,vidis da nemam kupca ni za 170 a kamoli za pravu cenu,ucenjuju me daju mi 17000,pa 18000 ma strasno,kad popizdim stavim cenu 300 evra pa nek me oonda ucenjuju na 250 evra i to je to Nemoj brate da prodajes ako ti nije zapelo! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Mart 23, 2016 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan ma nije zapelo nego samo lovu da izvucem,neka zamena je bila u pitanju...a i ne treba mi testera na pelet se grejem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Mart 28, 2016 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...