abarth_maniac 5989 Napisano Mart 15, 2016 Drug član, 2775 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari,Potreban mi je cilindar za APN, da ne treba da se buši i da nije preko 39mm, po mogućstvu.Bilo bi dobro da je u NS ili blizini jer mi je hitno... Glava mi ne treba, a klip ako ima nov uz cilindar, nije problem, ako nema, svakako imam nameru da ga kupim. Bolcna 12mm.P.S.Treba mi nova radilica komplet, pitao sam u Perašu. Ima li jeftinije u Novom sadu da se kupe delovi ili da ni ne tražim dalje?Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Mart 15, 2016 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Sto ne busis prvo na 38.5mm..? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5989 Napisano Mart 15, 2016 Drug član, 2775 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Cilindar je već na 40 mm a potrošen je, zato i tražim drugi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4265 Napisano Mart 15, 2016 motoras, 2461 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Cilindar je već na 40 mm a potrošen je, zato i tražim drugi! Pa jos mozes da busis. Do 42 bez posledica da ce da se greje ... Po meni je i to sasvim ok,ali nije skupo ni da se vrati na 38-39. Ima tih cilindara po oglasima dosta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2670 Napisano Mart 15, 2016 Drug član, 1224 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Na najlonu nedeljom, nema sta nema za tomos, ili ako hoces novo MOTOBAJK u Kisackoj ulici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5989 Napisano Mart 15, 2016 Drug član, 2775 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Neću nov. Uglavnom su kineski... Kad nije kineski onda je skup. Uzeo sam novu radilicu sa klipnjačom za bolcnu od 12mm. I 'ladno se nisam setio moto bikea, a kancelarija mi je odmah pored, nego sam išao u Peraš. Uvek ih doživljavam kao skuter shop. O.oRazmišljao sam i da bušim cilindar, ali nema specijale između ja mislim, Nego sa 40 na 42, zar ne?A nije za mene nego radim čoveku da on i supruga ganjaju, pa sam mislio da ga napravim da traje dugo, a sa velikim klipom će da ide bolje, troši više i kraće traje. Nego, jel ima neko da radi mašinsku obradu tih cilindara? Cubi ili?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6716 Napisano Mart 15, 2016 Ne silazi, 6567 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan E, sad mi je kasno da silazim do podruma...mislim da imam negde klip 40,5.....mada, moze biti da je za Matika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5989 Napisano Mart 15, 2016 Drug član, 2775 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam siguran ali dok sam radio ove male strojeve (beše davno) čini mi se da je bilo 40mm a sledeće 42 klip od pumpe... Možda i nisam u pravu. Znam za sigurno da je za CTXa bio 46 a sledeći 48( od elektronika, pa sam mozda pomešao zbog toga...)Sve u svemu, izgleda da mi ne gine najlon u nedelju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6716 Napisano Mart 16, 2016 Ne silazi, 6567 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam klip nasao. Priznajem da tako nesto nikada nisam ugradjivao. Posto sam i ja nekada ozbiljno bio deo tog sveta nabavio sam razne neke gluposti, izmedju ostalog i klipove za resavanje problematike srpskim metodama . Sad videh, imam i klip 43 . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6716 Napisano Mart 16, 2016 Ne silazi, 6567 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih... Bolcn je 10. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caparin 225 Napisano Mart 16, 2016 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Umcari, Srbija Motocikl: Yamaha Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Imas u Kacu Motinsov cilindar sa klipom oko 8000 din! Od toga ti nema bolje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caparin 225 Napisano Mart 16, 2016 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Umcari, Srbija Motocikl: Yamaha Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motobikeshop.rs/Default.aspx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5989 Napisano Mart 16, 2016 Drug član, 2775 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan @ caparin, hvala za info. Mnogo im je 8000 za cilindar, pola motora izadje, a naci ce se polovan. Listam motobike on line prodavnicu i ne verujem koliko stvari imaju. I ne mogu da verujem da ih nisam shvatao kao ozbiljnu prodavnicu. A vidjam često motore da dolaze. Bukvalno su mi pored kanca! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKI 255 Napisano Mart 16, 2016 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: pored ZR Motocikl: cbr 500 f Prijavi odgovor kao problematičan Zemljace, ko sto Deda Dane kaze, u nedelju na najlon pijacu i biraj koju god kombinaciju hoces da kupis, ima svega. Inace vec buseni cilindar je oko 20 do 25 E. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caparin 225 Napisano Mart 16, 2016 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Umcari, Srbija Motocikl: Yamaha Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Veruj mi da ti je jeftinije nego da nadjes neki polovni za 30 e i das posle jos jednom 30 e za drugi a nista nisi uradio! Tu skolu sam ja prolazio puno puta! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5989 Napisano Mart 23, 2016 Drug član, 2775 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Rešeno, hvala na savetima i ponudama.S obzirom da postoje klipovi u svim dimenzija do 42 (čak i jače nekad), uzeh 40,5mm i odneo cilindar drugaru na mašinsku obradu. Međutim nije izvukao na 40,5 mm tako da sam zamenio klip i razbušen cilindar na 41mm. To mi je bilo najjednostavnije rešenje ( a i najjeftinije).Može LOCK: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Mart 23, 2016 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Kolko para - tolko i muzike. Svojevremeno sam nupovao na pijaci klipove za zoljicu za par stotina dinara i voyio se po nekoliko dana sa njima. Onda sam kupio motinsov klip i vozio se jos godinu dana i tako prodao tu zoljicu, pa ti vidi ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...