drazenye 232 Napisano Mart 14, 2016 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako sam ja zamjenio ulje i semeringe u viljusci. slikao sam samo sastavljanje a rastavljanje je samo obrnuto. Mozda nekom pomogne. Sipao sam 400ml po stapu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Mart 15, 2016 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Лепо си то усликао само неби било згорег да малко и даш информација који си алат користио ,густину уља коју си користио има ли каквих зачкољица на коју треба обратити пажњу овако остајемо ускраћени за подухват ако би се неко и усудио да уради сам . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1359 Napisano Mart 15, 2016 Vinyl rider, 826 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Nije bas relevantno ta kolicina ulja. Ventil koji propusta ulje je na dnu-potopljen , ali i opruga je u ulju, stap je u ulju a takodje je i vazduh prisutan a on je takodje tu u svojstvu amortizovanja. Najtacniji je NIVO ulja, pogledaj u manualu koliko taj nivo treba da iznosi. Sipaj ulje na skroz izvucen stap i onda sa medicinskim spricem izvuci visak ulja i to tako da na oba stapa dobijes isti nivo - e to je pravilno odmereno. Nisu ni sve opruge ZAPREMINSKI iste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazenye 232 Napisano Mart 17, 2016 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savjetima i komentarima. Ulje je Ipone fork grade 15 medium/hard. Sto se tice kolicine ja sam naso podatak da ide od 350-450ml. pa sam sipao sredinu 400ml i meni je odlicno. Provjericu i manualu kako se tacno provjerava nivo. ( hvala Grnca ) Jedina zackoljica je sto sam reg. naljepnicu zalijepio na desni stap, pa prilikom izvlacenja stapa iz ^drzaca^ ( ili kako se vec zove ) morao da stavim malo ulja i spijun da ne bih ostetio naljepnicu. Ostalo je sve islo kao podmazano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...