Honda Xl125R 0 Napisano Mart 12, 2016 U prolazu, 0 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda Xl 125 R Prijavi odgovor kao problematičan Trazim Paljenje Za Hondu Xl 125R i Cena naj jeftinije.I Trebao Bi Savet Od Kojeg modela Bi mogo Da stavim paljenje na njega.Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
opusteni 155 Napisano Mart 12, 2016 . . ., 172 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Japaner Prijavi odgovor kao problematičan koja godina proizvodnje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1686 Napisano Mart 12, 2016 Drug član, 1205 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti to skinuto sa motora? Ako jeste ajde slikaj pa postavi sliku da bude jasnije sta ti treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Honda Xl125R 0 Napisano Mart 13, 2016 U prolazu, 0 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda Xl 125 R Prijavi odgovor kao problematičan Mislim Da je 85-o godiste u to nisam siguran nema saobracajnu,uvedeno je iz Madjarske.Nisam ga jos skinuo.Ne razumem tako dobro u motorima nazalost ovaj mi je prvi motor i dole u bloku magnet mi je samleo kablove pa to bi trebalo da izmenim.magnet mi je u perfektnom stanju samo kablovi su otisli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 591 Napisano Mart 13, 2016 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Nekoliko godina je ovakva lezala kod mene u servisu.Na kraju je rasparcana i pola prodato a pola pobacano..Jos se vuku neki delovi..Paljenje otislo sa agregatom.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Honda Xl125R 0 Napisano Mart 13, 2016 U prolazu, 0 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda Xl 125 R Prijavi odgovor kao problematičan Naśao sam ja u Beogradu u Hondin-a servis ali previše traže 350eura samo zbog kablova da je kupim mi ne vredi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1686 Napisano Mart 13, 2016 Drug član, 1205 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Ako prepoznas sa slike nesto sto ti odgovara ti reci da slikam pojedinacno i premerim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Honda Xl125R 0 Napisano Mart 13, 2016 U prolazu, 0 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda Xl 125 R Prijavi odgovor kao problematičan Važi,hvala i unapred nažalost tek za 2ned mogu ja sam pogledati taj deo trenutno je motor kod mehaničara,ako nije problem da čekate bilo bi veliki pomoć.:-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1686 Napisano Mart 13, 2016 Drug član, 1205 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Samo polako i bez zurbe. Imam dosta delova za Hondu ali za neke stvari ne znam tacno od kog su modela pa je zato najbolje da slikas. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Honda Xl125R 0 Napisano Mart 13, 2016 U prolazu, 0 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda Xl 125 R Prijavi odgovor kao problematičan Aha razumem,kada stigne slikaću je pa ću vam poslati.Pozdrav i vama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...