debeljan 822 Napisano Jun 4, 2016 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Našao sam neki hostel. Ako bude frka onda ćemo na licu mesta da se snalazimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Jun 5, 2016 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Ima mjesta koliko hoćeš u Trebinju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Jun 5, 2016 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Vidimo se. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Jun 5, 2016 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan Ima mjesta koliko hoćeš u Trebinju. Ako bog da vidimo se da ti platim pivoooooo!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nasaStvar 217 Napisano Jun 8, 2016 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Drugar i ja sutra krecemo iz Ns-a u Trebinju smo cetvrtak noc,pa ujutro nastavljamo dalje put,jel u cetvrtak noc nema nikakvih desavanja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
citizen pg 76 Napisano Jun 9, 2016 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: gsxr 750 k8 Prijavi odgovor kao problematičan subota i nedelja kisa izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jun 9, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nebi da neko pomisli da off-ujem ovu Temu, cak sta vise godinam unazad sam dolazio u Trebinje na Moto skup,ali cisto zbog onih koji krecu tamo da znaju kakvo ih vrijeme u putu ceka. Ni ove godine ne mogu ici posto mi pada regoistracija motra ( zadnje tri godine ) sedmicu poslije skupa, pa mi je to ipak prevelik trosak za obe strane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba1990 129 Napisano Jun 12, 2016 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Krcedin-Indjija Motocikl: Suzuki K5 750,Yamaha majesty 150,250,400, xs 400,xintian kinroad 200ccm, suzuki gsx650f,dr 650, honda cbr f2, crf 250, apenac 6 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima kise u trebinju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4761 Napisano Jun 13, 2016 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Samo da javim onima koji su odustali zbog kise ( a bilo ih je sudeci po poseti ove godine u odnosu na proslu), da su se grdno za..bali... U dolasku je bilo kise tu i tamo, a u povratku je posle jutarnjeg potopa, ogrejalo sunce koje nas je pratilo citavim putem. I na kraju razlog zbog cega se ide...Trebinje, vise od skupa! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Jun 13, 2016 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Bravo komso, tacno vise od skupa . Hvala domacinima (mislim na ceo grad, ne samo TNT), na jos jednom sjajnom vikendu. Nakon 2 propustene godine, prelep je osecaj doci ponovo. Steta sto nije temperatura bila kao npr 2012te, ali poruka za sve koji su zbog vremena odustali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Jun 14, 2016 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Klub postoji od 2000.-te godine sa tridesetak članova i do sada je uspješno organizovao 17. moto skupova. Evo jedna iz kampa, okupljanje pred defile. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Jun 14, 2016 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Jun 14, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Imaš u nekoj drugoj temi, mislim da je Mostarac napisao, kolega je saobraćajni policajac iz Kraljeva, baba kriva, nije bilo velikih ozleda i problema. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Jun 14, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/21388-life-fotografija/page-23#entry1863792 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Jun 14, 2016 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Organizacija maksimalno dobra. Hvala organizatoru. Vredelo je doći. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Jun 14, 2016 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Kosooki, piše u novinama da je neko iz Čačka mlatnuo babu na nekom mostu na skupu, znaš li šta o tome? Cuvsi za dogadjaj i okolnosti u kojima se desio, odmah su me svi zivi koji me znaju zvali da pitaju da li sam to ja, jer sam ja pre 12 godina, za vreme studija, skuterom omlatio nekog deku kod buvljaka u bg, isto van pesackog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blinki 13 Napisano April 9, 2017 U prolazu, 26 postova Lokacija: Uzice Motocikl: Suzuki Rf 600 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari kog datuma je skup ove godine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sponja 330 Napisano April 9, 2017 Zainteresovan, 517 postova Lokacija: Novi Sad - Zrenjanin Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan 09.06-10.06 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blinki 13 Napisano April 10, 2017 U prolazu, 26 postova Lokacija: Uzice Motocikl: Suzuki Rf 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ok a mora li se nositi pasoš ili moze licna karta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1298 Napisano April 10, 2017 Vinyl rider, 821 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Ok a mora li se nositi pasoš ili moze licna karta? Pasos i zeleni karton obavezno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blinki 13 Napisano April 10, 2017 U prolazu, 26 postova Lokacija: Uzice Motocikl: Suzuki Rf 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ok hvala na informaciji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3097 Napisano April 11, 2017 Drug član, 1060 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Otkud pasoš..R.Srpska-Srbija može samo lična karta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2676 Napisano April 11, 2017 Drug član, 1224 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Ok a mora li se nositi pasoš ili moze licna karta?Ne treba pasos,licna i zeleni karton. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1298 Napisano April 11, 2017 Vinyl rider, 821 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Ok a mora li se nositi pasoš ili moze licna karta?Ne treba pasos,licna i zeleni karton. Pa ako idem preko CG onda svakako nosim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLADA 035 13 Napisano April 11, 2017 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan Pa i za CG. netreba pasos mozes i sa licnom kartom da ides. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...