Jovan Ristic 5506 Napisano Jul 4, 2022 Ne silazi, 4892 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan On 28.6.2022. at 22:04, Crnmarin je napisao: Ekipa, Kakva su iskustva s agv k5 ako ima netko da je diže koristi? Meni bukvalno spasila glavu. Stoji mi još uvek na polici i svaki dan joj se zahvalim: AGV K5S - Bezbedna, lagana i udobna kaciga - BJBikers.com BJBIKERS.COM Radi se o AGV K5S kacigi, te ću vam danas preneti svoje dosadašnje iskustvo sa ovom kacigom. Budući da je moja prethodna kaciga Astone GT900 Kako mi je kaciga spasila život - BJBikers.com BJBIKERS.COM Prilikom pada sa motocikla kaciga mi je verovatno spasila život. Kako i zašto mi je baš kaciga spasila život, saznajte u ovom tekstu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crnmarin 2 Napisano Jul 8, 2022 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan top, kaciga je baš udobna. vidit ćemo kako se ponaša na većim brzinama, vjetru i slicno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...