Borhez 85 Napisano Mart 8, 2016 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem ispravnu navigaciju sa mapama Srbije, budzet je ogranicen pa u obzir dolaze samo jeftinije varijante. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 884 Napisano Mart 8, 2016 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan Najjeftinije ti je android telefon sa here maps. meni radi bolje nego ona jeftina navigacija. telefon 1 dinar uz ugovor a program i mape dzaba. naravno navigacija je ipak bolje resenje zbog baterije i mozda lakseg rukovanja, ali ovo sa telefonom je najjeftinije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8586 Napisano Mart 8, 2016 Solo Rider, 3241 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan U mom slučaju android sa here maps plus u kombinaciji sa map coordinates je perfektna.Generalno uvek imam i auto punjač za telefon tako da nemam problem sa baterijom.Sve to upakovano u univerzalni nosač za bicikl/motor kažem radi odlično ( telefon LG G3) takodje povezano preko BT sa kacigom.Klasičnu navigaciju skoro da i ne palim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 447 Napisano Mart 8, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 598 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Naleteh na ovo ..za 25€ https://www.facebook.com/photo.php?fbid=842260245895912&set=pcb.1724813377756326&type=3&theater Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Mart 8, 2016 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.kupindo.com/Ostalo/30911185_Navigacija-Bear-4-3-incaVidim da ime velikih popusta na neke stvari, mozda bi jos spustio cenu. Nista ne kosta da pitas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Mart 8, 2016 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja malu Becker navigaciju u odličnom stanju sa nosačem kappa možemo da se dogovorimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borhez 85 Napisano Mart 9, 2016 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan hvbala svima, android ce odraditi posao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8586 Napisano Mart 9, 2016 Solo Rider, 3241 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Obavezno i nosač/torbicu imaš jeftinih po 1500.- din meni služe perfektno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borhez 85 Napisano Mart 9, 2016 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan hvala na savetu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...