Vladamir 9 Napisano Mart 24, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Propade mi clanstvo :'( Lalajko razocarao si me i kao covek i kao komunista, ali ti si moj drug pa nije vazno. I ajde necu da se uvredim za ovo "za devojcice" Ja takve kvalifikacije nisam izneo za jahace boksera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Mart 24, 2008 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Djuro prijatelju, da ga voziš dugo dugo, bez ijedne ogrebotine... Evo ti mustra pa ti vidi što ćeš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Mart 24, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Djuro prijatelju, da ga voziš dugo dugo, bez ijedne ogrebotine... Evo ti mustra pa ti vidi što ćeš... fala majstore. Uzecu pelcer pa se mozda i primi ovde negde kod mene u garazi jednog dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 24, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan ma primice se !!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Mart 24, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ma primice se !!! ;D vidi ovog trovača!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 24, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan ma primice se !!! ;D vidi ovog trovača!! ;D ma znam da oce !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Mart 25, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ma primice se !!! ;D Cek cek, jel ovo tvrdo ili meko "ch" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Mart 25, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ma primice se !!! ;D vidi ovog trovača!! ;D ma znam da oce !!! pa kod tebe se primilo. Izgleda da ti je Gasho ranije poslao sliku nego meni ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Mart 25, 2008 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu.... listam forume, pa reko' hajde da vidim šta se ovi raspisaše na 4 strane.... QQ i lele Đuriću, čestItke & pozdravi!!! Bio sam malo skeptičan prema toj đubretarskoj boji, ali sad kad videh ovih par tvojih slika, predomislio sam se! Stvarno lepo izgleda, (i da, ostavi PIAA, do džadža su). Aj' sad u peščaru! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...