Satelis 16593 Napisano Mart 11, 2016 Integrisan, 9471 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan druze... pogledaj posto je nova iz radnje https://www.google.rs/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwj_mfeWqrfLAhWlBZoKHYZ1A1cQFgghMAE&url=http%3A%2F%2Fwww.takolako.rs%2Fuser%2Fpumpe-za-vodu%2Fvillager-motorna-pumpa-za-vodu-wp-35%2F44_884_35548_1_0_0%2Fitem.jsp&usg=AFQjCNE9eBOLeExB4LkwkYezPNn5TLr4vQ&sig2=kYIbMCxFUALz5c-LFqLxMA Odlicno, super, nazovi ga i reci mu, dobices popust sigurno......covek je sa sela, tako da, nit zna nit ume sa internetom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Mart 12, 2016 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan druze... pogledaj posto je nova iz radnje https://www.google.rs/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwj_mfeWqrfLAhWlBZoKHYZ1A1cQFgghMAE&url=http%3A%2F%2Fwww.takolako.rs%2Fuser%2Fpumpe-za-vodu%2Fvillager-motorna-pumpa-za-vodu-wp-35%2F44_884_35548_1_0_0%2Fitem.jsp&usg=AFQjCNE9eBOLeExB4LkwkYezPNn5TLr4vQ&sig2=kYIbMCxFUALz5c-LFqLxMA Odlicno, super, nazovi ga i reci mu, dobices popust sigurno......covek je sa sela, tako da, nit zna nit ume sa internetom. pa dobro,tast ti je,reci mu posto je nova Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1660 Napisano Mart 15, 2016 Drug član, 1721 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neki motokultivator? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1173 Napisano Mart 16, 2016 Drug član, 605 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja plug 756.2 VK i prskalicu Agromehanika 400 l, 105 l/h, 8 m grane. Ostalo iz prethodnog života. Rado bih ih se rešio po povoljnim cenama. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4517 Napisano Mart 16, 2016 motoras, 2537 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja plug 756.2 VK i prskalicu Agromehanika 400 l, 105 l/h, 8 m grane. Ostalo iz prethodnog života. Rado bih ih se rešio po povoljnim cenama.Koliko bi iskao za prskalicu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1173 Napisano Mart 16, 2016 Drug član, 605 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan 300 evra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4517 Napisano Mart 16, 2016 motoras, 2537 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd videcu jos sta mi je ciniti. U fazi sam promene auta,pa dok se sracunam sta i kako... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hakala 73 Napisano Mart 16, 2016 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Čačak Motocikl: KTM EXC, TA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kole24 gde se nalazi prskalica? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1173 Napisano Mart 16, 2016 Drug član, 605 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan U Pančevu. Sent from my Ei Niš 4345 G Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1173 Napisano Mart 18, 2016 Drug član, 605 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i slike prskalice Pumpa koja se montira direktno na traktor, bez kardana I krila 8 metara. Pre dve godine su mi sakupljači bakra pokrali cevke, pa sam pravio nove od PVC cevi sa novim diznama Sent from my Ei Niš 4345 G Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3895 Napisano Mart 18, 2016 Drug član, 2292 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se pod "poljo mehanizacijom" misli na rashodovan tanjir od tanjirace, treba i meni jedan Ako se pod "poljo mehanizacijom" misli na rashodovan tanjir od tanjirace, treba i meni jedan Za TALANDARU ovako nešto ? . 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1186 Napisano Mart 18, 2016 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Uuu ova je i dizajnirana... Da nije iz IKEA Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1660 Napisano Mart 24, 2016 Drug član, 1721 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imaću u ponudi za jedno mesec dana polovan rasipač VICON RO-XL, 2150 litara, sa ciradom. Može da se nadogradi do 3500 litara. 2010 godište, malo je radio a biće potpuno remontovan originalnim delovima. Nošeni je. Cenu još ne znam tačno ali će biti oko 3500-4000 €. Moram napomenuti da je ovo profesionalna mašina i kupuju je uglavnom preduzeća koja rade preko 1000 HA. Fotka takvog rasipača: Kod nas nema traktora da ovo ponese a i kada bi ga ukljucio u nasim njivama komsije bi dobili djubrivo gratis Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6073 Napisano Mart 24, 2016 Drug član, 2789 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Imaću u ponudi za jedno mesec dana polovan rasipač VICON RO-XL, 2150 litara, sa ciradom. Može da se nadogradi do 3500 litara. 2010 godište, malo je radio a biće potpuno remontovan originalnim delovima. Nošeni je. Cenu još ne znam tačno ali će biti oko 3500-4000 €. Moram napomenuti da je ovo profesionalna mašina i kupuju je uglavnom preduzeća koja rade preko 1000 HA. Fotka takvog rasipača: Kod nas nema traktora da ovo ponese a i kada bi ga ukljucio u nasim njivama komsije bi dobili djubrivo gratis Al bi se obradovale komšije! Od 10 do 45 metera radnog zahvata, to nisam napomenuo. I da, od sledeće nedelje će biti u ponudi! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Mart 24, 2016 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se pod "poljo mehanizacijom" misli na rashodovan tanjir od tanjirace, treba i meni jedan Ako se pod "poljo mehanizacijom" misli na rashodovan tanjir od tanjirace, treba i meni jedan Za TALANDARU ovako nešto ? . Ja kupio tanjir za talandaru pre neki dan na najlon pijaci, onaj ne nazubljeni, doduše malo zardjo...cena prava sitnica - 1 crvena eto meni radosti prvi sunčani vikend Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3895 Napisano Mart 24, 2016 Drug član, 2292 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan ovaj moj je bolji ... pravi slavonski ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1998 Napisano April 18, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Људи, ако неко има/зна неког да има оне "мердевине" (што гурају балу у приколицу) за пресу (балирку) да би продао? Треба ми за Class Markant 65, али може од било које па ћемо преправити носаче. То сви скидају и бацају, само мени затреба а не могу нигде наћи. А може бар и слика/скица па да правим по њој. Треба ми може се рећи хитно, већ за неких 10ак дана. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1660 Napisano April 18, 2016 Drug član, 1721 postova Prijavi odgovor kao problematičan To kupis nekoliko cevi i napravis kako ti odgovara ako ne nadjes da neko prodaje, nema tu neke nauke. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6073 Napisano Septembar 28, 2016 Drug član, 2789 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, opet imam jedan rasipač u ponudi.U pitanju je VICON RS XL, sa 2 diska, 6 lopatica po disku. Zapremine 3200 litara. 2007. godište Cena 2500 € + PDV Ima ciradu koja je u solidnom stanju, ali na par mesta ima rupice.Rešetka u rasipaču je u dosta lošem stanju, ali radi posao. Nemam trenutno fotke iste.Poseduje ploču za rad do komšije. Vidi se na prvoj fotografiji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1660 Napisano Septembar 28, 2016 Drug član, 1721 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekome treba plug IMT 755 NK i drljaca leskovacka imam u bas dobrom stanju. Mislim farba uzas ali skoro da nije radjeno uopse sa njima i nisu kopije nego poticu "iz srecnih vremena". Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...