djura 28 Napisano April 20, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sve u svemu' date=' makina i za zurku i za poselo... :partyman:[/quote'] Smajseru jeb'o te taj strom vise! Dojadio si i Bogu i narodu!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano April 20, 2006 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Smajseru jeb'o te taj strom vise!Dojadio si i Bogu i narodu!! STAVARNO STE SEKTA!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano April 20, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sve u svemu, makina i za zurku i za poselo... narocito za poselo :baeh: :finger: :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano April 20, 2006 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Neznam da li ste posecivali sajt www.bikez.com Moj favorit kada je u pitanj trazenje tehnickih detalja za dvotockase. Dakle ima svega ili skoro svega od 1970 pa do danas sto je sislo sa proizvodnih traka. Dosta dovra pretraga sajta po: godistu, fabrici, kategoriji... E sada po kategoriji on izbaci na Allround nesto preko 340 motora proizvedenih od '70-'06. za Djuru i Smajsera (dl sektu): ima u popisu i dl650 i dl 1000..... Ali ima i tdm850 i 900 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano April 20, 2006 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Licno moj favorit je Yamaha XJ 900 S Diversion. Da nebude da svako hvali svoga konja ali mislim i da je tdm u vrhu ove klase... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano April 21, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan TDM900 + chip tunning(15KS) = RULZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loki 5 Napisano April 21, 2006 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Sisak Prijavi odgovor kao problematičan Po meni je u toj klasi najbolji iako nisam ljubitelj BMW - a GS 1200, dobar na asfaltu isti tako i off road ima snage, mjesta, i najvažnije za duuuga putovanja kardan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano April 21, 2006 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Honda VFR 800...sasvim dovoljno za SVE... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano April 21, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sebi trazim takvo neko reshenje...Hvala adminu za temu Pa evo ovako je glasao Yo: 1.R1200GS 2.DL1000 3.DL650 4.TransAlp 5.F650GS(0bichan ili Dakar) Napomena : Varadero mi nije u konkurenciji zbog tezine, a 3. i 4. mesto se kolju ali ipak dl650 zbog KS i teh.inovacija. 650 GS na 5. samo zbog jednog zilindra!!! Napomena 2: Italijane nisam uzimao u obzir zbog ne poznavanja istih a i ne lozzim se na egzotiku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano April 21, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan a sta mislite o varaderu hiljadarci?ja sam ga vozikao malo proslo leto i mogu vam reci da se bez vecih problema vozi po gradu' date=' nije sad da mozes da zujis izmedju kola ali radi posao a na otvorenom mocni dvocilindras jako lepo vuce, cak mislim da ima sistem za sinhrono kocenje prednjom i zadnjom odjednom[/quote'] Varadero je neupotrebljivi gradski autobus Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano April 21, 2006 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Po meni je u toj klasi najbolji iako nisam ljubitelj BMW - a GS 1200' date=' dobar na asfaltu isti tako i off road ima snage, mjesta, i najvažnije za duuuga putovanja kardan.[/quote'] Simpatican gradski "motorcic" kao stvoren za provlacenja po gradu! :x Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano April 21, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Simpatican gradski "motorcic" kao stvoren za provlacenja po gradu! :x Ne znam da li si vozio pomenuti ali dosta le lakshi nego prethodni modeli jako se lako manipulishe sa njim... Uostalom, ja bi se upustio u "grdsku avanturu" sa velikim GS-om, samo trnutno neshto nemam "vremena"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano April 24, 2006 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan To vreme je zajebana stvar! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...